datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Nieuw! Ontvang nu gratis Miss Natural magazine t.w.v. €4,95
15 juli 2014 
1 min. leestijd

Nieuw! Ontvang nu gratis Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Al jaren had ik een eigen magazine op mijn doelenlijstje staan. Zo had ik 2 jaar geleden al bijna een gedrukt magazine voor Miss Natural gerealiseerd, maar is dit op het laatste moment toch niet door gegaan. Maar zoals dat gaat met mooie dromen, blijven ze terugkomen en dan wel nu in de vorm van een online magazine! En dat is eigenlijk veel meer van deze tijd en bovendien ook nog eens super handig.

Het magazine heeft maar liefst 34 pagina’s en bevat heel veel handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen. Ik stel je graag voor aan Miss Natural magazine!

Download gratis Miss Natural magazine >>>

Met heel veel aandacht en plezier heb ik dit magazine samen met mijn team gemaakt. In hét online magazine over natuurlijk leven en biologisch eten, lees je inspirerende verhalen van Miss Natural leden, interessante artikelen, recepten en leuke shoptips!

Eigenlijk alles dat je ook kunt vinden op www.missnatural.nl maar dan gebundeld in een handig magazine dat je heerlijk als ontspanmoment kunt doorbladeren op je tablet of achter de computer met een kop thee.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Heel veel plezier met jouw natuurlijke levensstijl!

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
adriette
Door

adriette

op 28 Jul 2014

Ik krijg helaas het magazine niet geopend. Wilt u hem nog een keer toesturen? Alvast bedankt. Met vr gr Adriette

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading