10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Nieuw! Ontvang nu gratis Miss Natural magazine t.w.v. €4,95
15 juli 2014 
1 min. leestijd

Nieuw! Ontvang nu gratis Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Al jaren had ik een eigen magazine op mijn doelenlijstje staan. Zo had ik 2 jaar geleden al bijna een gedrukt magazine voor Miss Natural gerealiseerd, maar is dit op het laatste moment toch niet door gegaan. Maar zoals dat gaat met mooie dromen, blijven ze terugkomen en dan wel nu in de vorm van een online magazine! En dat is eigenlijk veel meer van deze tijd en bovendien ook nog eens super handig.

Het magazine heeft maar liefst 34 pagina’s en bevat heel veel handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen. Ik stel je graag voor aan Miss Natural magazine!

Download gratis Miss Natural magazine >>>

Met heel veel aandacht en plezier heb ik dit magazine samen met mijn team gemaakt. In hét online magazine over natuurlijk leven en biologisch eten, lees je inspirerende verhalen van Miss Natural leden, interessante artikelen, recepten en leuke shoptips!

Eigenlijk alles dat je ook kunt vinden op www.missnatural.nl maar dan gebundeld in een handig magazine dat je heerlijk als ontspanmoment kunt doorbladeren op je tablet of achter de computer met een kop thee.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Heel veel plezier met jouw natuurlijke levensstijl!

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
adriette
Door

adriette

op 28 Jul 2014

Ik krijg helaas het magazine niet geopend. Wilt u hem nog een keer toesturen? Alvast bedankt. Met vr gr Adriette

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.