datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Nieuw! Vega magazine, de Bewuste Glossy
09 maart 2012 
2 min. leestijd

Nieuw! Vega magazine, de Bewuste Glossy

Vega magazine, de bewuste glossyEr is een nieuwe glossy in Nederland! Het is de bewuste glossy Vega! Na de succesvolle introductie eind 2011 is onlangs de tweede editie (maart-mei) verschenen van dit bijzondere lifestyle magazine.

Ik vind tijdschriften geweldig en ik ben dan ook altijd wel op meerdere exemplaren tegelijk geabonneerd. Bladen over mode en wonen hebben altijd mijn speciale aandacht, daarnaast lees ik ook vakbladen over gezondheid en voeding. En dan is er nu ook Vega!

Wat biedt de nieuwe Vega?

Een openhartig interview met Georgina Verbaan bijvoorbeeld. Na een periode van oververmoeidheid afgelopen zomer is ze strijdbaarder dan ooit. Ze praat over dierenleed, slapeloosheid, angstaanjagende achtervolgingen door paparazzi, het gebrek aan filmrollen en haar ongeplande zwangerschap. Spijt heeft ze niet. “Heel snel, ja. Het was een verrassing. Een cadeautje.” Verder: waarom we Georgina nooit meer zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door. “Daar werd ik ongelukkig van. Ik ben er niet voor gemaakt. Het gaat allemaal veel te snel.” En haar stiekeme droom om voor Stichting Aap dagelijks hokken te schrobben.

Nicolette Kluijvert meest sexy vegetarierVerantwoorde mode

Ook is er veel aandacht voor mode in dit Grote Groene Modenummer. Je vindt er een spetterende modereportage – met exclusief interview – van Ali Hewson (ontwerpster van verantwoorde mode en echtgenote van Bono van U2) en een diepgaand artikel over de snelle terugkomst van bont. Een intrigerende reportage vanuit een vleesloze stripclub, interviews met Nicolette Kluijver (‘Meest Sexy Vegetariër’), Laurens de Groot (Sea Shepherd), Rory Freedman (‘Skinny Bitch’) en de chef-koks Robert Kranenborg en Marco Westmaas.

Betrokkenheid met stijl

Vega is het nieuwe lifestyle magazine dat gaat over het maken van bewuste keuzes in voeding, kleding, cosmetica en meer. Vega biedt vier keer per jaar de perfecte combinatie van betrokkenheid en stijl. Het gaat niet alleen over wel of geen vlees eten, maar ook over verschillende maatschappelijke thema’s. Een glossy vol mooie reportages, schitterende foto’s, mode en recepten. Vega richt zich op vrouwen met een groen hart en Miss Naturals!

Wil jij Vega gratis ontvangen?

Vega heeft nu ook een hele leuke abonnementenactie. Je ontvangt dan 4 x Vega + een mooie handgemaakte tas van ecologisch gelooid leer van MyPaperBaggy voor €39 exclusief verzendkosten. Kijk, extra mooie tas is nooit weg! Wil jij het laatste nummer van Vega gratis ontvangen? Dat kan! Ik mag namelijk 10 Miss Natural leden blij maken met dit exemplaar van Vega magazine. Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig, beantwoord de volgende vraag en laat je reactie achter op de pagina.

Welke tijdschriften lees jij graag? Noem er minimaal 3.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Dorien
Door

Dorien

op 09 Mar 2012

mijn favoriete tijdschriften: Santé, Happinez, Genoeg, Runner's World, Columbus, j/m voor ouders

Noortje
Door

Noortje

op 09 Mar 2012

Mijn favoriete tijdschriften: Genoeg (abonnement), Vara Gids (abonnement), Happinez en momenteel Bruid Magazine, want ik ga trouwen!

Noortje
Door

Noortje

op 09 Mar 2012

O ja, ik heb de eerste 2 exemplaren van Vega ook in de winkel gekocht, deze is bij mij ook favoriet :-)

Mayke
Door

Mayke

op 09 Mar 2012

LEF, Weleda berichten, Elle, Happinez, Donald Duck

Wilma
Door

Wilma

op 09 Mar 2012

Santé, Runner's World, Flow, Linda

Laila
Door

Laila

op 09 Mar 2012

Mijn favoriete tijdschriften zijn flow, tuin en co, happinez!

Marloes
Door

Marloes

op 09 Mar 2012

Onkruid, GezondNu, Radar+, Vriendin

amailtje
Door

amailtje

op 09 Mar 2012

Foodies, Linda, Zij&Zeeuws, Bruid&Bruidegom (en andere vakbladen) In de vakantie lees ik alle bladen die met eten, mode en interieur te maken hebben.

Vandecasteele Linda
Door

Vandecasteele Linda

op 09 Mar 2012

mijn favorieten zijn Linda , Libelle , Margriet

Zoë
Door

Zoë

op 09 Mar 2012

Ik mag heel graag lezen: Flow, Happinez, Ariadne at Home, 101 woonideeën, & zo af en toe Linda of Libelle (Die krijg ik dan door van mijn moeder en oma <3)

U Bonnema
Door

U Bonnema

op 09 Mar 2012

Ik lees heel graag de GENOEG, FLOW, Grazia, en het blad Onze taal is ook heel erg leuk.

Susan Svkodc
Door

Susan Svkodc

op 09 Mar 2012

Ik had al gepost via de app maar weet niet of die ook meeteld, dus van daar hier nogmaals: happinez, genoeg, national geographic

Susan Svkodc
Door

Susan Svkodc

op 09 Mar 2012

Ik had al gepost via de app maar weer niet of die ook meeteld, vandaar hier nog een keer: Happinez, Genoeg, National Geographic

Nathalie
Door

Nathalie

op 10 Mar 2012

Oei, ik lees niet zo veel magzines, te weinig tijd en liever boeken lezen :) maar als ik er lees is dit de Libelle (mijn mama heeft een abonnement) en Practical fishkeeping (heeft helemaal niks te maken met gezondheid of zo, maar ja)... En dat is het, oeps..

Naziha
Door

Naziha

op 10 Mar 2012

Ik lees graag Ariadne at Home, Gezondnu, Kinderen..

Miranda Lahuis
Door

Miranda Lahuis

op 11 Mar 2012

Ik lees graag de Santé, 101woonideeën, flow, flair, delicious (maar heb een lichte tijdschrift-verslaving, in het hele huis liggen diverse exemplaren!) Hihi.

Miranda
Door

Miranda

op 11 Mar 2012

Mijn tijdschriften: Happinez, YogaMagazine (beide abonnement) en PsychologieMagazine. GreenZine lees ik nog op de iPad.

Marjolijn
Door

Marjolijn

op 13 Mar 2012

Tot voor kort kocht ik altijd de Jackie, Elle, MarieClaire, Mama-Magazine, Linda, 1001 woonideeen en nog een paar maar toen ik ging uitrekenen hoe rijk o.a. Sanoma van mij werd en ik steeds armer heb ik de Flair en de Viva herontdekt. Flow Magazine vind ik ook erg leuk en de Happinez koop ik wanneer er interessante artikelen in staan. Heel af en toe nog eens een woonblad! Ben benieuwd naar de Vega!

Mariette
Door

Mariette

op 13 Mar 2012

Er is bijna geen tijdschrift te verzinnen dat ik niet graag lees (op de roddelblaadjes na dan...) Favorieten zijn Zin, Esta, Linda. en Flow.

Rosalie
Door

Rosalie

op 14 Mar 2012

Ik ben gek op de Columbus (abonnement) en de mooie reisrapportages erin! Verder lees ik heel graag de Flow, Zin & Delicious magazine om inspiratie op te doen.

Dirkie
Door

Dirkie

op 15 Mar 2012

Ik lees mijn tijdschriften in de bieb. Zo kunnen meerdere mensen hetzelfde tijdschrift lezen.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 30 Mar 2012

De winnaars zijn geworden; 1. Dorien 2. Mayke 3. Wilma 4. Laila 5. Marloes 6. Zoe 7. Marjolijn 8. Rosalie 9. Mariette 10. Amailtje Jullie ontvangen het laatste nummer van Vega magazine thuis. Stuur hiervoor even je adres naar mij, dan komt het blad naar je toe! Veel leesplezier...

Micky bakker
Door

Micky bakker

op 19 Mar 2014

Vega vind ik geweldig om werkelijk alle vrouwen ongelofelijk stralend en sprankelend zijn opgemaakt. De lippenstift spat van het blad af. Heerlijk!! Micky

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading