datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Nooit meer op dieet! Gratis online workshop door Eva van Zeeland
14 december 2016 
1 min. leestijd

Nooit meer op dieet! Gratis online workshop door Eva van Zeeland

Nooit meer op dieet! Klinkt goed toch? Het lijkt mij leuk om je wat meer te vertellen over mijn natuurlijke levensstijl en waarom ik in mijn leven nog nooit een dieet gevolgd heb of calorieën heb geteld en waarom ik dit ook nooit zal gaan doen! Graag vertel ik je mijn persoonlijke verhaal in een online workshop via een webinar.

In de workshop ‘Nooit meer op dieet’ vertel ik je;

 1. Waarom ik calorieën tellen een onzinnige bezigheid vind;
 2. Wat ik allemaal ontdekte tijdens mijn studie orthomoleculaire geneeskunde;
 3. Waarom er geen kant-en-klaar diëten of eetmethodes bestaan die voor iederéén geschikt zijn;
 4. Hoe we door de voedingsindustrie én de overheid voor de gek worden gehouden;
 5. Waarom ik er voor kies om natuurlijk en biologisch te eten;
 6. Welke voeding je moe, lusteloos en chagrijnig maakt;
 7. Hoe je van je drang naar zoetigheid afkomt;
 8. Welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden;
 9. Wat ik eet als ik zin heb in iets lekkers;
 10. En een gouden tip hoe je jouw nieuwe eetpatroon en levensstijl kunt volhouden!

Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Je kunt je hier aanmelden voor de gratis online workshop >>>

Live online webinar

Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

 • Computer, laptop of tablet met internetverbinding
 • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf ‘in de uitzending’.

Tot dan!
Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Brigitte
Door

Brigitte

op 02 Sep 2017

ik wil me graag aanmelden voor gratis workshop nooit meer op dieet, maar het lukt niet Vraagje; ik slaap al heel lang heel slecht, dus wil ik eens proberen minder suiker te eten.misschien dat, dát helpt ( heb al van alles geprobeert, ook 40mdagen zonder alcohol dat hielp niets sterker nog , ik sliep nóg slechter en heb het echt 40 dagen volgehouden) let wel ik voeg nergens suiker aan toe ben helemaal niet zo'n snoepert maar heb graag een toetje na het eten en af en toe een chocolaatje

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading