Miss Natural Talk Show
Kijk LIVE!

Page content

Nooit meer op dieet! Gratis online workshop door Eva van Zeeland

nooit-meer-op-dieet

Nooit meer op dieet! Klinkt goed toch? Het lijkt mij leuk om je wat meer te vertellen over mijn natuurlijke levensstijl en waarom ik in mijn leven nog nooit een dieet gevolgd heb of calorieën heb geteld en waarom ik dit ook nooit zal gaan doen! Graag vertel ik je mijn persoonlijke verhaal in een online workshop via een webinar.

In de workshop 'Nooit meer op dieet' vertel ik je;

 1. Waarom ik calorieën tellen een onzinnige bezigheid vind;
 2. Wat ik allemaal ontdekte tijdens mijn studie orthomoleculaire geneeskunde;
 3. Waarom er geen kant-en-klaar diëten of eetmethodes bestaan die voor iederéén geschikt zijn;
 4. Hoe we door de voedingsindustrie én de overheid voor de gek worden gehouden;
 5. Waarom ik er voor kies om natuurlijk en biologisch te eten;
 6. Welke voeding je moe, lusteloos en chagrijnig maakt;
 7. Hoe je van je drang naar zoetigheid afkomt;
 8. Welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden;
 9. Wat ik eet als ik zin heb in iets lekkers;
 10. En een gouden tip hoe je jouw nieuwe eetpatroon en levensstijl kunt volhouden!

Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Je kunt je hier aanmelden voor de gratis online workshop >>>

Live online webinar

Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

 • Computer, laptop of tablet met internetverbinding
 • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf 'in de uitzending'.

Tot dan!
Handtekening-Miss-Natural

Gratis magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.

Wij hebben ook een hekel aan spam
Eva van Zeeland
Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 7-jarige tweeling Bob & Lex en bijna 2-jarig meisje Indy.

Comment Section

0 reacties op “Nooit meer op dieet! Gratis online workshop door Eva van Zeeland

Plaats een reactie


*