datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Noten, zaden en pitten: Sports Nuts in de test
07 augustus 2013 
3 min. leestijd

Noten, zaden en pitten: Sports Nuts in de test

Blij verrast was ik met mijn pakket met producten van Sports Nuts, die ik voor Miss Natural mocht uittesten. Ik ben een grote fan van noten, pitten en zaden en gebruik het vrijwel dagelijks dus ik was al erg nieuwsgierig en vind het altijd leuk nieuwe en andere dingen uit te proberen. Daarnaast sport ik graag (vooral hardlopen), dus eigenlijk is de naam ‘Sports Nuts’ op mijn lijf geschreven! Ik probeerde een aantal van de producten voor je uit en was blij verrast!

Over Sports Nuts

Sports Nuts is een webwinkel over gezonde en natuurlijke voeding voor sporters en iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Ze verkopen onder andere noten, zuidvruchten, zaden, pitten en nog veel meer. Op de website van Sports Nuts staat het gehele assortiment en er staan bovendien heerlijke recepten op, waarmee je je helemaal kunt uitleven op de producten.

De producten van Sport Nuts, met name noten, zijn een goede bron van gezonde vetten. Ook zijn ze rijk aan eiwitten, vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Ze zijn makkelijk toe te voegen aan maaltijden, van smoothies tot salades, en ik heb er ook mee gewokt.

Mijn Sports Nuts pakket

Ik ben zelf fanatiek hardloopster en eet veel muesli, noten en zaden. Tijd dus, om ook deze producten eens te proberen. Mijn pakket bestond uit:

  • notenmelange
  • superfoodmix
  • superfoodmuesli
  • gepelde walnoten
  • fijn gemalen kokos

Alles was netjes verpakt in goed afsluitbare verpakkingen, zodat de producten lekker vers blijven. Aangezien ik van mezelf weet dat ik het meeste energie krijg van ‘goede’ producten, was ik uiteraard erg nieuwsgierig. De meest lekkere combinatie vind ik de superfood muesli! Deze is net even anders dan de reguliere muesli en geeft inderdaad net dat beetje extra. De superfoodmix en kokos heb ik gebruikt om kwarkbroodjes te maken. En ook in mijn roerbak groenten heb ik deze lekkernijen op het einde nog even mee laten bakken, zoals je kunt zien op de foto hiernaast. Zo heb je ook zonder vlees een heerlijke toevoeging aan je maaltijd!

Mijn persoonlijke favoriet uit het Sports Nuts pakket is de superfoodmix: een heerlijke combinatie, die in veel gerechten te gebruiken is. Zo is het erg lekker door de kwark met vers fruit erbij. En het is een goede voedingsbron voor je work out, of erna om je energie weer aan te vullen.

Eindconclusie: Sports Nuts goed uit de test!

Sports Nuts is zeer goed uit de test gekomen! Het zijn hele fijne producten van zeer goede kwaliteit en alles werd netjes geleverd. De prijzen op internet vind ik ook goed, je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een aanrader!

Win een pakket van Sports Nuts

Ben jij ook dol op noten, pitten en zaden en zou je de producten de ik heb mogen testen ook eens willen proberen? Dat kan! Bij Miss Natural geven we nog vijf van deze Sports Nuts pakketten weg.

Wat moet je hiervoor doen? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten waarom jij graag de producten van Sports Nuts uit zou willen proberen en wie weet ben jij straks wel de gelukkige van 1 van de 5 pakketten.

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt bovenaan de site gratis lid worden.

Zou jij de producten van Sports Nuts willen proberen? Waarom?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Iris
Door

Iris

op 07 Aug 2013

Ik zou dolgraag het Sports Nuts pakket willen winnen! Ik ben een fanatiek sportster, train zeker 6 dagen in de week en geef daarnaast Spinning les en HIIT training. Sporten is mijn uitlaatklep en ik heb het afgelopen jaar ervaren hoe goede voeding je sportprestaties kan verbeteren. Sinds ik 'clean' en natuurlijk eet, ben ik nog nooit zo in shape geweest! En je raad het misschien al, mijn favoriete post-workout snack is kwark met fruit en noten/muesli. Ik mix vaak mijn eigen muesli van havermout, chiazaad, lijnzaad, kokos en walnoten/amandelen, omdat ik de supermarkt variant net dat beetje extra vind missen. Ik zou dan ook graag de superfoodmuesli willen proberen, want hij klinkt heerlijk!

amailtje
Door

amailtje

op 07 Aug 2013

Hier nog een enthousiaste sportster! Ik doe aan bodypump, bodybalance, zumba en hardlopen. Ik ben gek op superfoods & noten, net als mijn 3 zoontjes. Deze mogen ook geen suiker eten en zijn altijd blij als ik met wat nieuws thuis kom. Ik maak altijd zelf mijn muesli maar ik ben benieuwd of deze net zo lekker is!

Hendrika Bolhuis
Door

Hendrika Bolhuis

op 07 Aug 2013

Noten...... geef me een zak en je hoort mij niet meer. Dat lekker knappende in je mond.... zachte smaken en het verschil tussen de soorten. Mjammmmmmm. Verwerk ze ook in gebak en geniet nog meer er van. Het verzadigingsgevoel en de goede oliën maken dat er ook nog iets ècht goeds in je lichaam komt. Dus voor mij zijn het geen caloriebommetjes maar heerlijk smakende "voel je goed" bommetjes waar ik helemaal van geniet. Het lijkt me fantastisch om al die verschillende smaken uit het pakket te proberen en te combineren... want: een handje noten per dag is een dag met een lach! :)

Jolien
Door

Jolien

op 07 Aug 2013

Ik ben sinds een half jaar fanatieker aan het hardlopen maar merk soms na en dag werk dat ik de energie beetje mis. Misschien dat deze noten voor mij het antwoord zijn! Ik zou het graag testen en die laatste kilo's er keihard afremmen :)

Monique
Door

Monique

op 07 Aug 2013

Graag zou ik het pakket met de producten van Sports Nuts willen winnen: Omdat ik met een kleine beurs nu de kans heb meerdere gezonde producten uit te proberen. Dus kies mij, hierna is het makkelijker om te kopen omdat ik dan weet wat lekker en goed is voor mij. En toe te voegen aan mijn dagelijkse voeding.

Kim
Door

Kim

op 07 Aug 2013

hoi miss natural, ik ben ook goed 'nuts' ;-). En met o.a. wandelen en gezonde voeding zoals noten, zaden, superfoods, enz. hou ik mijn lijf en psyche fit , gezond en helder. Dus ik weet wel raad met sports nuts :-D

Hetty
Door

Hetty

op 07 Aug 2013

Ik ben eigenlijk net begonnen met de hardloopsport, wel ben ik al een hele fanatiek fietser. Eigenlijk heb ik me nooit echt verdiept in de kracht van noten in combinatie met sporten. Met een pakket als dit, zou het zomaar eens kunnen zijn dat ik dit wel ga doen!

Anita
Door

Anita

op 07 Aug 2013

Wat een leuke actie weer! Altijd al fan van noten, maar de pitten en zaden ben ik dus de laatste tijd pas aan het ontdekken. Super lekker! Waar waren ze al die tijd?! Gooi die dingen door/over alles heen: salades, groentes, TEFF ontbijtje en ga zo nog maar even door. Even een korte omschrijving over mij en vooral waarom ik eventueel zo'n tof pakketje zou mogen winnen: Heel erg veel sport en een beetje "nuts" ;-)

Andrea
Door

Andrea

op 07 Aug 2013

Gezonde, biologische voeding is een must voor mijn iedere dag hard werkende lichaam! Nee geen hardloopster hier helaas, maar een topatleet aka chronische lymepatiënt met een liefdevol lichaam die zich elke dag weer inzet voor mijn gezondheid waarbij, ook nog als veganist, noten, zaden en superfoods niet alleen noodzakelijk zijn, maar ook heerlijk door de maaltijden of als snack tijdens het schrijven van mijn blogs! Healthy food = feeling good ❤

Anne
Door

Anne

op 07 Aug 2013

Super actie weer. Vind noten heerlijk. Zaden en pitten moet ik nog ontdekken dus zo'n pakketje is van harte welkom :-)

Nathalie
Door

Nathalie

op 07 Aug 2013

Sinds ik weet dat ik coeliakie heb eet ik veel bewuster. Noten vind ik gewoon te duur en eet ik bij hoge uitzondering. Ze zouden wel een goede aanvulling op mijn dagelijkse eten zijn, ik heb ook een koemelkallergie dus ik krijg weinig calcium binnen. Mijn darmen zijn door jarenlang verkeerde dingen eten dusdanig beschadigd dat ik iedere dag heel veel laxeermiddel nodig heb. Noten helpen je natuurlijke stoelgang goed op weg, ik merk echt verschil als ik ze eet. Noten geven een heerlijk voldaan gevoel en zullen mij zeker ondersteunen in het verbeteren van mijn weerstand die door mijn longaandoening erg laag is. Ik mis een bepaald enzym waardoor ik geen weerstand heb vooral op mijn longen. Door een evenwichtige voeding met daarbij ook noten zal ik me gewoon veel beter gaan voelen!

Marla
Door

Marla

op 07 Aug 2013

Ahhh ik ben echt nuts for nuts...Heerlijk! Ik zou graag een pakket uitproberen, ik ben altijd in de weer en sport ook redelijk fanatiek. Nu tijdens mijn zwangerschap wil ik alles graag zo goed mogelijk aanvullen en zorgen dat de kleine ook voldoende gezonde vetten binnenkrijgt. Noten inderdaad een kadootje van moeder Natuur, misschien ook een klein kadootje voor de kleine van Moeder Marla (mede mogelijk gemaakt door Miss Natural)? ;-)

Diede
Door

Diede

op 07 Aug 2013

Ik heb mijn man éindelijk overstag om wat minder brood te eten. Hij wilde 's morgens wel eens yoghurt met muesli proberen. Dus Sports Nuts zou zéér welkom zijn! :)

Valesca
Door

Valesca

op 07 Aug 2013

Ik zou dolgraag het Sport Nuts pakket winnen! Als fanatieke sporter (5x per week hardlopen, Body Pump, Body Step en Body Attack) en als healthfreak zou ik deze producten graag eens testen. Ik ben altijd met gezonde voeding bezig, en ben dol op nieuwe recepten uitproberen, om zo lekker mogelijk èn zo gezond mogelijk te eten. Je hebt maar 1 lichaam, daar moet je goed voor zorgen is mijn motto!

Danique Castenmiller
Door

Danique Castenmiller

op 07 Aug 2013

Wat leuk zeg zo'n pakket! Ik heb een half jaar geleden mijn lifestyle eens goed aangepakt. Ik ben een ontzettende snoepkont, maar door te realiseren wat suikers met je doen ben ik veel gezonder gaan leven. Superfood heb ik inmiddels ook ontdekt, alleen noten voeg ik nog niet aan mijn maaltijden toe. Dit zou natuurlijk een leuk en ideale manier zijn om dat te gaan proberen! Het zal me vast ook een extra boost geven voor de 15km die ik in november moet gaan hardlopen :-)

Willemijn
Door

Willemijn

op 07 Aug 2013

Na vele jaren 'lijnen' met allerlei diëten nu al 4 jaar koolhydraatarm & gezond & puur: 35 kg eraf en eraf gebleven!! T werkt dus echt, voor ons geen suikers/koolhydraten en lights meer!! Mager en light krijgt steeds meer tegenstanders en gezond/puur/koolhydraatbeperkt en niet-light steeds meer ambassadeurs! Hiervan ben ik er 1 van, hele nieuwe leef- en eetstijl gevonden....Hardlopen (3x per week) weer opgepakt en de familie op de racefiets! Dus noten en zaden passen daar perfect bij! Gezond en lekker leven!!

Aukje
Door

Aukje

op 07 Aug 2013

Noten en zaden gebruik ik dagelijks in maaltijden, voor tussendoor en onderweg. Zeker als ik vanuit mijn werk rechtstreeks ga sporten, is het heel fijn om tussendoor noten en zaden te eten. De Sports Nuts probeer ik dan ook graag!

Marjolein
Door

Marjolein

op 07 Aug 2013

Dat is echt geweldig :D! Ik fiets veel op m'n racefiets, ook vaak lange afstanden of heel intensief, en mis veel te vaak de connectie van sporten en gezond eten (bij pauzeplekken in tours krijg je bijvoorbeeld vaak een Snelle Jelle en een AA'tje...). Het zou zó fijn zijn als bedrijven dat ook gaan oppakken! Het was echt zoeken in het begin, en ik ben er nog niet helemaal, maar meestal weet ik wel wat ik het beste kan eten. Niet meer zelf het wiel hoeven uitvinden, dát zou toch eens fijn zijn. Ik zou dat pakket echt supergraag proberen!

kathelijn
Door

kathelijn

op 07 Aug 2013

Ja, ik zou wel willen winnen omdat het mij gewoon lekker lijkt. Net als de andere meiden al een gezond eetpatroon vol met goede gezonde producten en geen toegevoegde geraffineerde suikers etc. Laat maar komen dat pakket;)

Iris van den Berg
Door

Iris van den Berg

op 07 Aug 2013

Sinds januari mijn leefstijl drastisch omgegooid. Gestopt met roken, fanatiek gaan sporten en gezond eten. Stoppen met roken en het wielrennen (waar ik nu aan verslaafd ben) gingen mij goed af, maar wat een wereld ging er voor mij open wat betreft voeding. En nu nog leer ik wekelijks zo niet dagelijks weer wat bij. Een van mijn grote en hele lekkere ontdekkingen waren wel de noten en zaden. Nu onderdeel van mijn dagelijkse voeding en ik kan het niet meer wegdenken. Als ik bovenstaande plaatjes bekijk loopt het water alweer in mjin mond, op zo'n lekker pakket kan ik wel weer wat kilomters maken :-)

Marian
Door

Marian

op 07 Aug 2013

Dat lijkt me heerlijk om te proberen. Ik ben gek op superfoods. Ik eet voornamelijk noten, zaden en pitten in mijn kwark.Leuke actie.Warme groet, Marian

Thamar
Door

Thamar

op 07 Aug 2013

Ik eet sinds 7 maanden zonder rode e nummers, zoveel mogelijk onbewerkt, uiteindelijk ook biologisch, suikervrij en beperkt tarwe en zuivel, en ook verzorgingsvrij;) (kokosolie, en werfzeep) Er komt zoveel op me af qua voeding en verzorging dat ik wel eens toe ben aan iets winnen en "gewoon" testen zonder dat er zoveel tijd in gaat zitten! Ik voel me veel beter in mijn lijf, maar oh wat kostte het veel tijd om alles uit te zoeken en me in te lezen, ik heb nog een hoop te leren.Mijn rustmomentje is buiten met een handje noten!Liefs thamar

LindaH
Door

LindaH

op 08 Aug 2013

Als sportnut is dit echt wat voor mij:-) Zeker 's avonds voor het slapen gaan en bij het opstaan zijn deze vetten perfect. Ik ga binnenkort ook voor het eerst in mijn eentje lange tijd op reis, dus daarvoor zou het ook geweldig zijn om op het vliegveld iets gezonds te hebben om op te eten (aangezien ik bijv. op het vliegveld van Dubai 8 uur moet wachten, met overstap was nl het goedkoopst).

Dorien
Door

Dorien

op 08 Aug 2013

Ik maak graag kans op dit supernotenpakket omdat ik me al lang suf loop in diverse winkels op zoek naar dé perfecte notenreep; smakelijk én gezond. Zeker nu ik de cursus 40 dagen zonder brood is dit een mooie aanvulling daarop!

Esther
Door

Esther

op 08 Aug 2013

VERSLAAFD ben ik.... Aan gezonde voeding in het algemeen en noten in het bijzonder. Als fanatiek sporter eet ik dagelijks een (royaal) handje. Op dit moment ruikt mijn huis naar walnotencake.....Dus laat dat pakket maar komen, ik weet er wel raad mee!

anny
Door

anny

op 08 Aug 2013

het sportsnut pakket zou hier heel welkom zijn, ik fitness elke week en fiets twee keer drie kwartier op en neer naar mijn werk. Doe de rest zoveel mogelijk te voet of op de fiets en probeer bij goed weer nog te gaan skaten. dus sporten doe ik nog voldoende op mijn bijna negenenveertigste. In september is dat zover, dus zou het een heel leuk verjaardagskado zijn. Ik zou er heel blij mee zijn.

Linda
Door

Linda

op 10 Aug 2013

Hallo,ik zou het pakket graag voor mijn man willen winnen. Hij wil wat afvallen en is druk bezig met sporten, alleen eet hij daarbij veel yoghurt met eiwitpoeder met chemisch smaakje (bah). ik wil hem graag aan de NUTS hebben, ook ivm de goede voedingsstoffen, maar hij wil dit alleen NUTtigen als ik dit pakket win! So please, laat me dit pakket winnen en het zal goed beNUT worden (iig door mezelf haha, NUTty me!)groetjes linda

Mascha
Door

Mascha

op 12 Aug 2013

Om mij fitter te voelen probeer ik natuurlijker te eten, met steun van de boeken van Amber Albarda en met tips van Miss Natural. Een proefpakket noten, pitten en zaden past hier heel mooi bij :-)

Laura Aracy
Door

Laura Aracy

op 12 Aug 2013

Mijn bakje noten is helaas alweer leeg! (samen met alle andere superfoods heb ik nu eenmaal maar een beperkt budget voor gezonde tussendoortjes) nog 2 weken voor dat we salaris gestort krijgen, dus ik zou het heerlijk vinden om nu alweer wat extra energie op te doen met deze heerlijke zaden & nootjes :) Ik mis het wel, voel me stukken minder energiek en het is pas maandag! ;)

M
Door

M

op 12 Aug 2013

Dolgraag maak ik hier kans op! Meerdere redenen, vanwege een eetstoornis moet ik aankomen en dat wil ik graag met gezonde en volwaardige producten doen! het lijkt me super dit te mogen testen omdat ik ook meer van dit soort producten wil gaan eten maar het is nogal prijzig en dan kan ik voorkomen dat ik dingen ga kopen die ik niet lekker vind. Ik ben een lekkerbek en heel benieuwd naar dit product!!!!Omdat ik grote hoeveelheden eten lastig vind is een hoogwaardig product heel fijn!

Claudia
Door

Claudia

op 12 Aug 2013

Ik ben ook gek op noten en een grote fan van Muesli, en met dit pakket lijk je lekker te kunnen variëren en de dat je de producten op een nieuwe manier leert te gebruiken.

susan svkodc
Door

susan svkodc

op 12 Aug 2013

Als ik dit pakket win zou ik het aan mijn man geven (oké is proef natuurlijk wel mee...), hij moet na een ingrijpende operatie afgelopen januari al, erg zijn best doen om aan te komen. Noten, pitten en zaden kunnen hem hier goed bij helpen. Een pakket winnen zou hem letterlijk en figuurlijk een extra boost geven.

Vera77
Door

Vera77

op 12 Aug 2013

In mijn hoofd zijn de plannen al lang gemaakt: over te stappen op een gezondere, biologische, zonder suiker & E-nummers voeding. Stapje bij stapje, beetje bij beetje worden mijn plannen werkelijkheid. Met Sport Nuts moet het mij lukken om mijn man (en kinderen) met stappen (ipv stapjes) over te laten stappen op mijn plannen.

angela
Door

angela

op 12 Aug 2013

ik zou graag de noten en zaden van sport nuts willen uitproberen omdat ik ben begonnen aan een gezonde levenstijl. eten en bewegen staan boven aan mijn to do lijstje. dagelijk ben ik bezig met een gezond en gevarieerd menu samen te stellen. elke dag even proberen te bewegen, hardlopen skeeleren of wandelen. sport nuts zouden de ideale aanvulling zijn!!!!!

Roos
Door

Roos

op 12 Aug 2013

Mijn zoontje is nu 3 maanden, en wordt met veel liefde borstgevoed. Wel heftig, veel opstartproblemen gehad. Ik zou graag de noten, pitten en zaden willen proberen als extra boost voor mijn lijf, om zo al dat goeds aan mijn kleine mannetje door te geven. Want stiekem is het toch wel een 'sport'

Manon
Door

Manon

op 12 Aug 2013

Noten en zaden heerlijk, een verrijking van mijn "nieuwe" cleane levensstijl. Door Miss Natural ben ik nog meer gemotiveerd mijn cleane sporty levensstijl te leven. De superfoodmuesli klinkt echt overheerlijk!! Please!!!!

Lenneke
Door

Lenneke

op 12 Aug 2013

YAMMIE! Hier word ik heel blij van! Ik ben dol op alle soorten noten, pitten en zaden en ben dol op dingetjes uit proberen! Dus ik zou het te gek vinden een pakketje te mogen winnen!

Rianne de laat
Door

Rianne de laat

op 12 Aug 2013

Ik zou graag in aanmerking willen komen vooreen gratie sport nutspakket. Ik eet bijna iedere ochtend een bordje havermoutsepap en s' avonds een handjevol noten. Ook doe ik vaak verschillende zadendoor mijnn salade. Sinds ik 40dagen zonder suiker heb gedaan eet ik zonatuurlijk mogelijk. Ik vindt een helemooie ontdekkingsreis met steeds nieuwe dingen. Ik ben benieuwd.

amy
Door

amy

op 12 Aug 2013

Hou van noten en hou van sporten ;-)

Ellen
Door

Ellen

op 12 Aug 2013

Net als alle vorige reacties duim ik dat ik het Sports Nuts pakket win. Door de opleiding voor Natuurvoedingsadviseur die ik volg slurp ik alle informatie en ervaringen op. Welke ervaring geeft het gebruik van noten, pitten en zaden?

carla
Door

carla

op 12 Aug 2013

Ik ben 71 en was nooit stuk te krijgen met energie als een paard.Zouden een mix van noten en zaden mij kunnen helpen m'n hartritmestoornis onder controle te krijgen?? Moet nu als het opspeelt een extra beta-blokker nemen van m'n arts en kalm aan doen. Uiteraard ga ik liever zo'n mix gebruiken, dan een extra chemische pil, waardoor ik me net een zombie voel.

Vera
Door

Vera

op 12 Aug 2013

Ik zou graag een sports nut pakket willen winnen omdat ik zo lekker en gezond mogelijk probeer te eten en bewegen Eet al een hele tijd geen suikers meer en vind noten en gedroogd fruit het perfecte tussendoortje. En daarom zou ik mezelf graag willen verwennen met dit pakket.

ilja
Door

ilja

op 12 Aug 2013

Ik zou dit pakket graag winnen, omdat ik ontzettend benieuwd ben geworden naar het effect van het eten van noten en zaden. Dus bv in de ochtend ipv mijn brood.

Danny
Door

Danny

op 12 Aug 2013

Heerlijk dit pakket. Meestal ga ik aan de ongezonde snacks met wat kilo's extra tot gevolg waardoor ik weer meer moet sporten en zo blijf je lekker in een visuele cirkel zitten. Vanaf nu wil ik het anders aan gaan pakken en dat begint met deze heerlijk noten en zadenmix.

Elize
Door

Elize

op 12 Aug 2013

Omdat ik sinds kort bezig ben met super gezond eten en ik heeel graag nieuwe dingen wil uitproberen! ik ben sowieso al gek van noten zaden en pitten laat staan deze versie van Miss Naturel! Als ik ze eenmaal geproefd heb denk ik dat ik het iedereen aan kan bevelen...!

merel nelson
Door

merel nelson

op 12 Aug 2013

Iedereen hier is dol op noten, en ik ben al heel lang op zoek naar een goede web shop waar ik ze vandaan kan halen. Daarom zouden we ze hier heel graag willen uit proberen zodat we voor het vervolg en vaste plek hebben om de noten, pitten en zaden vandaan te halen.

Bea
Door

Bea

op 12 Aug 2013

Ook ik wil graag sports nuts winnen. Gewoon omdat ik dol op noten ben.....

Angelique
Door

Angelique

op 12 Aug 2013

Oei ik hou van noten en zaden. Ik heb al veel uitgeprobeerd maar ben altijd in voor nieuwe producten!

Doetie
Door

Doetie

op 12 Aug 2013

Ook ik mag graag snoepen van noten en zaden. Mijn collega's hebben een zak snoep in het laatje en ik een zak noten. Het lijkt me verrukkelijk om ook deze noten en zaden te proberen tijdens mijn werk.

Miep
Door

Miep

op 12 Aug 2013

Ik zou heel graag het Sports Nuts pakket willen winnen. Zelf ben ik sinds januari intensief bezig met suikervrij-, e-nummervrij- en zo veel mogelijk biologisch eten. Langzaam aan probeer ik het gezin ook mee te krijgen in mijn nieuwe voedingsstijl. Mijn zoontje is autistisch en lust bijna niks. Maar sinds kort is gebleken dat hij wel erg graag noten, zaden en pitten lust. Dus we zouden heel erg gelukkig zijn met het pakket!

Nellie
Door

Nellie

op 12 Aug 2013

Ik dacht altijd dat noten vet waren en niet goed voor je gezondheid. Nu ik me meer verdiept heb in gezonde voeding, blijken ze juiste supergoed voor je te zijn. Nu ik steeds vaker noten gebruik in mijn voeding lijkt het me een uitdaging om dit pakket te gaan gebruiken in mijn gerechten.

Masja rutgrink
Door

Masja rutgrink

op 12 Aug 2013

Omdat ik op schiphol onregelmatige diensten werk is het wel eens lastig om gezond te eten. Ik neem graag yoghurt met muesli mee. Maar ik ben ook dol op noten. Ik sport ook nog een paar keer per week en heb ook nog een gezin.....ik kan best wel een beetje extra energie gebruiken

Nikki
Door

Nikki

op 12 Aug 2013

Recent heb ik de noten & zaden ontdekt als ideale toevoeging aan mijn ontbijt en salades. Als diabeet ook heel handig omdat het geen invloed heeft op mijn bloedsuiker, maar wel erg gezond is en me de energie kan geven die ik zo hard nodig heb.

Vief
Door

Vief

op 12 Aug 2013

Ik ben geen snoepkont qua zoete en vette dingen enzo. Gelukkig maar want ik heb een voedsel allergie en zou anders vast heel veel moeite hebben met alles wat ik niet zou kunnen snoepen haha. Maar zet geen noten, zaden, of vers of gedroogd fruit voor m'n neus, want dan ben ik niet meer te houden. Dat zijn mijn bonbons! Dit pakket zou voor mij dus een heel groot 'snoep'-festijn betekenen! Zou heerlijk zijn om te winnen #hoopopeenfeestje ;-)

Conny van den heuvel
Door

Conny van den heuvel

op 12 Aug 2013

Ik ben diabeet en ben altijd op zoek naar goede en gezonde alternatieven voor het gebruiken van glucose tabs bij het krijgen van een hypo, dat is nog best lastig dus zou het met het sport nuts pakket graag uit willen proberen.

Sylvia
Door

Sylvia

op 13 Aug 2013

Deze mixen lijken me wel wat. Eens iets nieuws om te proberen. Ben al een tijdje op zoek naar betaalbare en lekkere notenmixen, maar heb tot nu toe weinig succes om echt lekkere mixen te vinden. Ik ga zeker eens een kijkje nemen op de website om inspiratie op te doen.

Laura
Door

Laura

op 13 Aug 2013

Nog niet zo lang ben ik lid van Miss Natural maar ben erg blij met deze site. Ik heb al veel geleerd over goede voeding en veel lekkere recepten verkregen. Ook ben ik net weer begonnen met sporten. Ik begin me steeds meer te verdiepen in goede voeding en vooral in superfoods. Ik heb al wat superfoods in huis gehaald zoals chaiseeds, lijnzaad, gojibessen en raw cacao nibs. Het sports nuts pakket is hier een hele goede aanvulling van! Ik hoop dat ik win want het lijkt me heerlijk om nog meer superfoods en nuts uit te kunnen proberen en lekker met elkaar te combineren :)

Loes
Door

Loes

op 13 Aug 2013

Omdat ik weet dat noten, zaden en pitten werken voor je lichaam en ik ze iedere dag gebruik!

Maartje Heerkens
Door

Maartje Heerkens

op 13 Aug 2013

Met een peuter op schoot en een baby van 6 weken aan de borst ben ik momenteel, net als de sport nuts multi functioneel. De sport nuts kunnen mij weer helpen de energie te geven om goed, gezond en energiek te blijven. Daarom dat ik deze producten graag wil uit proberen.

Wendy
Door

Wendy

op 13 Aug 2013

Ook ik zou graag kans maken op het pakket :) Ik ben weer een fanatiek sporter en heb daarnaast sinds een half jaar mijn eetgewoontes aangepast naar o.a. zoveel mogelijk e-nummervrij, glutenvrij en koemelk vrij. Ik ben dol op zaden en noten en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en gek op alle tips die mijn pad kruizen.

Wilhelmina
Door

Wilhelmina

op 13 Aug 2013

. Ben fan van voedsel die ook wat doet voor je lichaam, dus geen lege calorieën. Voedzaam, gezond en lekker eten en daarom zou ik graag wat van deze nootjes willen proberen.

Yvonne
Door

Yvonne

op 13 Aug 2013

Ik zou willen leren welke noten goed voor me zijn? Ik eet wel walnoten maar de rest niet.

ginny
Door

ginny

op 14 Aug 2013

Met een handje elitehaver door mijn kwark (allemaal verschillende nootjes en rozijntjes) start ik iedere ochtend mijn ontbijt. Een variatie op de noten die ik gebruikelijk eet, lijkt het mij heerlijk en ik probeer gelijk weer eens wat anders! Helaas laat mijn studentenbudget dit niet altijd toe... Ik heb een kijkje gedaan op de site, en het ziet er heerlijk uit! Ik heb de link gelijk doorgestuurd naar een aantal mensen. Ik zeg; kom maar op met dat pakket!

Anita
Door

Anita

op 15 Aug 2013

Wow, dat lijkt mij een lekker gezond tussendoortje! Het water loopt me in de mond!

Saskia Eilander
Door

Saskia Eilander

op 08 Sep 2013

Beste Miss Natural,Is er al bekend wie deze notenpakketten hebben gewonnen?Groet Saskia Eilander

els
Door

els

op 29 Dec 2013

ik zou graag een pakket willen winnen. Omdat ik pas een niuwe weg ben in geslagen, beter en gezonder eten en bewegen. Alle nieuwe manieren om en optimale gezondheid te verkrijgen zijn welkom.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading