10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Nu gratis verkrijgbaar! Miss Natural magazine zomer
06 juli 2016 
4 min. leestijd

Nu gratis verkrijgbaar! Miss Natural magazine zomer

Ik sta op de foto met model/acteur/ondernemer Andrew Cooper en hij is tegenwoordig geen Cola man meer, maar de Juice man met een nieuw receptenboek vol gezonde sappen! En onder het motto ‘als Linda (de Mol) het kan (met George Clooney op de cover), kan ik het ook’,  bedacht ik dat ik samen met hem de cover ging delen voor dit zomernummer.

Miss Natural magazine nr. 11

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten! Met de artikelen willen we je aanzetten tot een blijvende verandering in je voedingspatroon en laten we zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

miss-natural-magazine

Onderwerpen in Miss Natural magazine zomer zijn;

Zelfverzekerd in bikini

Hoe comfortabel voel jij je op het strand in weinig omhullende kleding? Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar? Je hoeft echt geen maat 38 te hebben om te genieten en jezelf zeker te voelen op het strand in een bikini, tankini of badpak. Miss Natural helpt je daarbij deze zomer!

STOP TTIP!

TTIP staat voor Transatlantic Trade and Invesment Partnership, een omvangrijk handelsakkoord tussen de Verenigde staten en Europese Unie. We leggen je uit wat het inhoud en waarom jij je zorgen zou moeten maken.

Natuurlijke aroma’s

Hoe natuurlijk zijn natuurlijke aroma’s die je tegenkomt op verpakkingen? De meeste mensen denken dat de natuurlijke varianten beter zijn dan kunstmatige, maar ze zijn het niet! Beide zijn geproduceerd in een laboratorium met behulp van synthetische chemicaliën. Een verhelderd artikel over natuurlijke aroma’s.

Plantaardige afvalhulp

In de Nederlandse samenleving kampt maar liefst 45% van de mannen en 35% van de vrouwen met overgewicht. Van mannen is bekend dat in het algemeen het lichaamsgewicht na het dertigste levensjaar stijgt. Bij vrouwen speelt dit fenomeen al vanaf het twintigste levensjaar. Er zijn volkomen veilige plantaardige producten waarmee je onder andere honger kunt stillen, vetten af kunt breken, vocht af kunt afdrijven, de zin in suiker kunt verminderen of cellulitis kunt aanpakken. Kortom plantaardige preparaten die een prima steun kunnen zijn bij het lijnen.

Hulp bij zwangerschap

Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er een IVF behandeling gepland? Meld je dan aan voor deze serie, dit kan tot 1 augustus 2016. Uit alle aanmeldingen selecteer ik 20 koppels waarmee ik in september ga starten. Je leest er alles over in Miss Natural magazine en op www.samennatuurlijkzwangerworden.nl

Ritme van de natuur

Alles in de natuur heeft zijn eigen cyclus. Er is tijd voor activiteit en een tijd voor passiviteit en rust. Kijk maar naar de seizoenen. De ontwaking in de lente, volgt op de rust in de winter. En de oogst in de herfst op de energievolle zomer. Alleen als onze huid regelmatig kracht kan putten en volgens haar natuurlijke ritme mag leven, kan ze haar functies vervullen. Een mooi artikel over de invloed van de maan op onze huid.

Beauty Ritueel

In haar zoektocht naar de perfecte natuurlijke huidverzorging heeft Debbie van Weelden allerlei merken geprobeerd. Maar geen enkel product voldeed aan haar verwachtingen. Bovendien vond zij de meeste ‘natuurlijke’ verpakkingen er nogal truttig uit zien, niet echt hip en luxe. Daarom ontwikkelde Debbie gewoon zelf een eigen lijn met natuurlijke huidverzorging!

Hotspots Barcelona

Barcelona is enorm in opkomst als het gaat om ecologie, biologische producten en vega(n) restaurants. Ontdek 6 natural hotspots je waar je heen kunt om ook op vakantie je Miss Natural Lifestyle door te zetten.

10 vragen aan Andrew Cooper

Hij kocht op zijn 19de al zijn eerste sapmachine, jaren later een fruitboerderij en stond bekend als de colaman, maar drinkt dit zelf niet! Zijn vrienden en buren gaven hem ooit de naam ‘Juiceman’ en onder deze naam startte hij zijn koudgeperste sappen bedrijf en komt hij nu uit met een boek onder dezelfde naam.

En nog meer!

  • Natuurlijk Shoppen
  • Nieuwe kookboeken
  • Ervaringsverhalen
  • Cadeauvoucher t.w.v. €15,-

Download gratis Miss Natural magazine

Laat je ook inspireren en download nu gratis het nieuwe Miss Natural magazine. Let op! Je ontvangt hem alleen indien je niet eerder het magazine hebt opgevraagd. Indien je al in ons bestand staat ontvang je automatisch een e-mail met het magazine. Je kunt Miss Natural magazine gratis online bekijken en ook downloaden.

Het online magazine bevat handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

Miss Natural magazine thuis ontvangen?

andrew-cooperHet is ook mogelijk om Miss Natural magazine thuis te ontvangen. Je ontvangt het magazine 4 x per jaar thuis als Miss Natural Lucky Member. Lees hier alles over de voordelen van dit lidmaatschap.

Je kunt het gedrukte exemplaar van Miss Natural magazine ook gratis ophalen bij de meeste natuurwinkels, gezondheidswinkels en reformwinkels in Nederland.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Blader het magazine heerlijk door als ontspanmoment op je tablet of achter de computer met een kop thee.

Veel leesplezier!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.