datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ontdek tekorten in je lichaam met een preventieve total body scan
07 september 2013 
4 min. leestijd

Ontdek tekorten in je lichaam met een preventieve total body scan

Als Miss Natural eet ik bewust en ook gezond, gebruik ik voedingssupplementen, beweeg ik dagelijks en probeer ik tijd te nemen om te ontspannen. Dat laatste schiet er helaas weleens bij in als ondernemer, hoofd kostwinnaar, honden- en katteneigenaar en moeder van een tweeling die ook nog wel eens leuke mannen wil daten. Om de hele dierentuin draaiende te houden werk ik elke vrije minuut aan mijn bedrijf en was ik een paar maanden geleden best wel gejaagd. Met als gevolg dat mijn stressniveau veel te hoog was!

Ondertussen, na 3 dagen Ibiza, een paar leuke dansfeestjes en een week surfen in Frankrijk, ben ik weer flink opgeladen deze zomer. Graag vertel ik je over mijn bezoek aan Rian Bruijne, orthomoleculair en biofysisch geneeskundige, en de resultaten van de total body scan die zij bij mij deed.

Te veel stress!

Ja, je kunt nog zo gezond bezig zijn; eten zonder suiker en e-nummers, biologisch eten en regelmatig hardlopen, toch loop je tekorten op als je daarnaast niet genoeg ontspant en je eigenlijk roofbouw pleegt op je eigen lichaam door… STRESS! Het immuunsysteem zal namelijk onder invloed van stress geen energie meer verspillen aan het genezen en beschermen van het lichaam! In onze moderne wereld is stress voornamelijk een geestelijke stress en heeft geen enkele functie. Je lichaam kan er niets mee en de stress blijft in ons lichaam hangen met alle schadelijke gevolgen van dien:

  • Verhoogde hartslag
  • Snellere ademhaling
  • Hoog glucosegehalte in het bloed
  • Onderdrukt immuunsysteem

Toen ik begin juli in de praktijk van Rian Bruijne binnen kwam zei ik al direct dat stress waarschijnlijk wel uit de total body scan zou komen en ik had gelijk, totaal rood uitgeslagen waren mijn stressresultaten!

Zink, vitamine B1 en B2 te kort

Bij de Nes ProVision scan wordt gedurende een aantal seconden een scan van je hand gemaakt. Hiermee wordt veilig en zonder het lichaam te belasten verschillende gezondheidsfactoren bepaald. Het NES-systeem stelt vast waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie of energie verliest. Bovendien laat het systeem zien door welke verstoringen het lichaam minder goed functioneert. Niet alleen stress was een aandachtspunt bij mij, ook had ik een zink, vitamine B1 en B2 tekort en kreeg het advies dit tegaan aanvullen middels suppletie en het eten van biologisch vlees. Als flexitariër eet ik wel eens vlees, maar niet eens 1 x per week. En die tekorten kwamen met deze eenvoudige handscan naar boven.

Chlorella de krachtige ontgifter

Tevens kreeg ik van Rian het supplement Chlorella mee om het ontgiftingsproces te ondersteunen. Chlorella heeft bewezen een bijzondere cleanser en toner te zijn voor de darmen. Tevens helpt Chlorella je cellen te beschermen en verhoogt het je energieniveau. Nog meer leuk om te weten is dat Chlorella alle aminozuren bevat, inclusief de essentiële en ook wel de interne deodorant wordt genoemd. Chlorella is te verkrijgen in tabletten.

€20 korting voor Miss Natural leden

Speciaal voor het nieuwe seizoen biedt Rian Bruijne nu de mogelijkheid voor Miss Natural leden om een Totale Body Scan te laten maken met €20,- korting. De kosten voor deze scan zijn €75,- en wanneer je aanvullend verzekerd bent kom je in aanmerking voor geheel of gedeeltelijke vergoeding, afhankelijk van jouw zorgverzekeringspakket. Goed om te weten, dit valt buiten je eigen risico. Kosten kunnen daardoor nihil zijn.

De NES-methode is een hele mooie manier om preventief goed voor jezelf te zorgen. Je wordt niet alleen mooi van buiten maar ook van binnen. Deze scan is te vergelijken met het zoeken naar de zwakste schakel in een ketting; de scan toont de zwakste schakels in jouw veld. Door deze schakels te versterken, wordt de gehele ketting sterker. Je krijgt inzicht in je vitaliteit, opname van voedingsstoffen, doorstroming van de meridianen, gevoeligheid voor bepaalde stoffen zoals gluten of suiker. Ook op psychisch gebied laat de scan zien of er sprake is van stress in het lijf en wat de thema’s zijn die spelen.

Op www.prevent-care.eu vind je meer informatie.

Total Body Scan en persoonlijk voedingsadvies

Rian Bruijne werkt al meer dan 35 jaar in de gezondheidszorg waarvan de laatste 10 jaar als orthomoleculair en biofysisch geneeskundige in haar praktijken Prevent Care te Etten-Leur, Breda, Vlissingen en Ibiza. Door middel van de NES-scan zal zij je tot inzicht brengen welke gebieden in het lichaam om aandacht vragen.

NES scan, je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Orthomoleculaire geneeskunde is een van de meest hoopvolle ontwikkelingen in de huidige gezondheidszorg. In de Nes Health benadering wordt ervan uitgegaan dat de onderliggende oorzaken van lichamelijke problemen bio-energetische verstoringen en blokkades in het lichaamsveld zijn. Een lichaamsveld kan verstoord raken door toxinen (uit o.a. lucht of water), micro-organismen, emotionele, fysieke of andere (stress) factoren. De informatie die cellen en organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren, gaat hierdoor verloren. Om de gezondheid te herstellen wordt bij NES Health therapie gewerkt met Infoceuticals (micro-mineralen) die een veilige en krachtige werking hebben. Aan de basis van een consult staat de NES scan.

Maak kennis met Rian Bruijne van Prevent Care

Stel je vraag aan Rian tijdens het Natuurlijk Spreekuur

Wil jij graag weten wat een total body scan voor jou kan betekenen of heb je een andere vraag waar je mee zit? Stel je vraag dan aan Rian Bruijne tijdens het Natuurlijk Spreekuur! Met het Natuurlijk Spreekuur geeft Miss Natural jou exclusief toegang tot professionals die gespecialiseerd zijn in natuurlijk gezondheid en natuurlijk beter worden.

Tijdens de “Natuurlijk Spreekuur” webinars zal ik namens Miss Natural leden vragen stellen aan Rian Bruijne en zij zal zo goed mogelijk proberen antwoord te geven op deze vragen. Alle vragen zullen, indien gewenst, anoniem beantwoord worden in het Webinar om jouw privacy te waarborgen. Zodra je de uitnodiging hebt ontvangen raad ik je aan om op tijd aanwezig te zijn, slechts 50 deelnemers hebben namelijk per Natuurlijk Spreekuur toegang tot het Webinar!

Uiteraard is dit gratis consult te kort om een volledig advies op maat te geven, maar Rian Bruijne helpt je graag op weg en laat je kennis maken met een natuurlijke benadering.

Op maandag 9 september van 20.00 tot 21.00 uur is het Natuurlijk Spreekuur met Rian Bruijne. Via deze link kun je deelnemen aan het webinar en je kunt via deze pagina je vraag stellen. 

Welke tekorten in je lichaam denk jij te hebben?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Miep
Door

Miep

op 09 Sep 2013

Dat vind ik nou eens fijn, dat deze dame een praktijk heeft bij ons in de buurt!!! Over het algemeen is alles minimaal 1,5 uur rijden van ons vandaan. Ik ben helemaal in mijn nopjes, ik doe mee!!!

Kathy
Door

Kathy

op 09 Sep 2013

Dag Eva, Ik probeer op te zoeken waar ik hier in België zo'n scan kan laten uitvoeren,maar ik vind weinig info. Weet jij misschien waar ik hier in België terecht kan? groetjes Kathy

nathalie
Door

nathalie

op 09 Sep 2013

Interessant artikel! Alleen jammer dat zij niet in mijn buurt woont, ik woon in Den Haag. Ik ga even op zoek of ik in mijn buurt zoiets kan laten doen.

Krista
Door

Krista

op 30 Sep 2013

Heb je al iets gevonden in de buurt van Den Haag?

nathalie
Door

nathalie

op 01 Oct 2013

Ja ik heb er 1 gevonden waar ik binnekort heen wil.

Krista
Door

Krista

op 01 Oct 2013

Zou je mij willen vertellen welke? Ik ben ook heel benieuwd.

nathalie
Door

nathalie

op 01 Oct 2013

Hoi Krista, Ik weet niet of ik zomaar hier zijn adres mag neerzetten, wat is je mailadres dan mail ik je. gr nathalie

Gerie
Door

Gerie

op 09 Sep 2013

Hallo Ik gebruik al jaren chlorella in de vorm van geperst tarwegras. In een glas van 30 ml zit de energie van 1 kilo spinazie. Ik doe elke dag een glaasje door mijn smoothie met o.a ook chiazaden. Dat werkt super energie opwekkend en reinigend.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine