Ontmoet Miss Natural op de Beauty- & Lifestyledagen bij Zwaluwhoeve

Op 7 augustus en 4 september organiseert Wellnessresort Zwaluwhoeve samen met Miss Natural een speciaal Beauty & Lifestyle event. Op deze dag staat alles binnen het resort in het teken van beauty, lifestyle en fashion.

Gasten van Wellnessresort Zwaluwhoeve te Harderwijk kunnen deze zomer kennismaken met speciale Beauty & Lifestyle  dagen in de maanden juli, augustus en september. De eerstvolgende Beauty & Lifestyle dag staat gepland op donderdag 7 augustus. Tijdens dit event worden gasten volledig bijgepraat op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid. Bezoekers kunnen daarnaast terecht voor een huidanalyse, een health check en verschillende workshops. En één van die workshops wordt gegeven door Miss Natural Eva van Zeeland. Ben jij erbij?

Voordelig ontspanning tijdens de zomer

In de zomermaanden hanteert Wellnessresort Zwaluwhoeve een speciaal dagtarief van € 17,50. Maak gebruik van het zomertarief en geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Dit speciale tarief is geldig van 1 juni t/m 30 september 2014. Daarnaast zijn er deze zomer ook nog allerlei zomerarrangementen te boeken, zodat je samen met je vriendinnen een echt lekker zomers dagje kunt ontspannen, met alles erop en eraan.

De Beauty & Lifestyle dagen bij Zwaluwhoeve

Kom ook op donderdag 7 augustus en 4 september naar de speciale Beauty & Lifestyle dagen! Op deze donderdagen staat alles binnen Wellnessresort Zwaluwhoeve te Harderwijk in het teken van beauty, lifestyle en fashion. Bij aankomst ontvangt u een programmaboekje waarin de tijden (13:00 – 20:00) van de verschillende demonstraties en workshops vermeld staan. Je kunt onder andere je huid laten analyseren, zelf leren masseren, een health check doen, en leren hoe je ‘lekker in je vel’ komt met mindfulness. En natuurlijk zouden we het leuk vinden als je langs komt bij de workshop ‘Nooit meer op dieet’ van Miss Natural Eva van Zeeland. Zij vertelt je alles over de voordelen van suikervrij eten!

Deelname aan workshops en activiteiten tijdens de Beauty & Lifestyle dagen is vrijblijvend en gratis, je betaalt ook op deze dag dus alleen je sauna entree. Bij vertrek ontvangen alle gasten een goodiebag vol verrassingen.

Kom jij kennis maken met Eva van Zeeland tijdens de Beauty & Lifestyle dagen van Zwaluwhoeve? Meld je dan aan voor het evenement op facebook.

Win 2 kaarten voor de Beauty & Lifestyle dagen in Zwaluwhoeve

Miss Natural mag 5 x 2 kaarten (t.w.v. € 35,-) weggeven voor de Beauty & Lifestyle dag op 4 september.

Wat moet je hiervoor doen? Laat in een reactie onder dit artikel weten met wie en waarom jij een bezoek wilt brengen aan de Beauty & Lifestyle dagen. De tien leukste reacties winnen 2 kaarten voor 7 augustus of 4 september in Zwaluwhoeve.

Met wie en waarom wil jij naar de Beauty & Lifestyle dagen van Zwaluwhoeve?

De 5 winnaars zijn geworden:

Suhela, Mandy, Melanie Schneider, Maureen Oonk en Aukje. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk 2 toegangskaarten voor de Beauty & Lifestyle dag op 4 september!