arrow_drop_up arrow_drop_down
29 mei 2017 

Jonger door ontzuren: Win 21-daagse Alka Zuur-base kuur!

Voor verschillende delen van ons lichaam zijn er ook verschillende verouderingsprocessen. Maar voor allen is er maar één oorzaak: de ophoping van zure afvalstoffen in ons lichaam. Het is dus noodzakelijk om je lichaam te ontzuren.

De symptomen die deze afvalstoffen veroorzaken hangt af van de plaats van de ophoping. Bij het jonger worden door ontzuren is de eerste stap om het verouderingsproces te begrijpen. Dan kun je namelijk de oorzaken uit de weg ruimen en zo het proces stoppen. De medische wetenschap heeft ontdekt dat naarmate we ouder worden we bicarbonaat (HCO3-) verliezen in ons bloed. Bicarbonaat houdt ons bloed basisch of alkalisch. Na 45-jarige leeftijd begint een merkwaardige daling van bicarbonaat in het bloed.

De echte reden van veroudering

Fysische veroudering begint wanneer het bicarbonaat afneemt in het bloed. Het lichaam is dan steeds minder in staat om het zuur te neutraliseren. Dit niet geneutraliseerde zuur gaat zich in het lichaam ophopen als bijvoorbeeld; cholesterol of vetzuur. Dus als het bicarbonaat terug aangevuld zou kunnen worden in het bloed, zou het verouderingsproces hiermee gestopt kunnen worden. En dit heeft tal van gezondheidsvoordelen als gevolg.

Medische wetenschap slaat de bal mis

In deze tijd zijn er veel specialisaties en vooral op medisch gebied. Het proces van verzuring is erg geleidelijk en volstrekt zich over het hele lichaam. Het valt daarom ook onder geen enkele specialisatie van de geneeskunde. Daarom zien ze de eenvoudige oorzaak van veroudering; de ophoping van zure afvalstoffen in het lichaam, vaak over het hoofd.

ontzuren

Het menselijk lichaam

Door onze levensstijl stapelen wij geleidelijk aan afvalstoffen op overal in ons lichaam waardoor we langzaam aan verzuren. Zuur bloed doet stollen, dat is dan ook de reden dat er een slechte doorbloeding is op plaatsen waar de afvalstoffen zich ophopen. Met als gevolg dat organen trager gaan werken en symptomen van veroudering zich manifesteren.

Ouderdomsziekten

Door verzuring kunnen er ook verschillende ouderdomsziekten ontstaan. Ouderdomsziekten zijn niet-besmetbare-ziekten die we krijgen omdat we ouder worden. Voorbeelden hiervan zijn: kanker, hart- en vaatziekten, aderverkalking en een hoge bloeddruk. Ouderdomsziekten ontstaan door een teveel aan zuren in het lichaam. Daarom kan genezing slechts tijdelijk zijn, tenzij de zuren volledig uit het lichaam worden verwijderd. Want wordt het zuur op de ene plaats uit het lichaam verwijderd, dan hoopt het zich wel weer op op een andere plaats in het lichaam.

Langzaam verouderingsproces

Het probleem is alleen dat het verouderingsproces erg langzaam verloopt en dit vaak onopgemerkt gaat. Je went er aan. Na loop van tijd merk je de vertraging omdat je minder goed zuurstof in je bloed hebt. Hier hebben we zelf geen last van, het doet geen pijn, totdat op een dag het zuurstoftekort zich manifesteert als een groot probleem. Als we pijn voelen door de ophoping van zure afvalstoffen is er vaak al ernstige schade en ben je vaak al te laat. Het is vaak onomkeerbaar. Vóór dat je de pijn voelt moeten de zure afvalstoffen eigenlijk al afgebroken worden.

Koolhydraten, vetten en proteïnen

Ons lichaam heeft voeding nodig om te kunnen groeien en te functioneren. Onze voeding wordt verdeeld in drie categorieën: koolhydraten, vetten en proteïnen. Deze voedingsstoffen bestaan uit vier basiselementen: Koolstof, Stikstof, Zuurstof en Waterstof. Ingebed in deze vier elementen vinden we in de voeding veel anorganische materialen zoals zwavel, chloor, natrium, calcium, enzovoort. Deze worden weer in twee categorieën verdeeld: Zuurmakende en Basisch makende elementen. De anorganische mineralen in het voedsel bepalen of een voedingsstof in het lichaam zuur of basisch werkt. Dit heeft echter geen betrekking op de smaak. Belangrijk om hierbij te weten is het feit dat alle afvalstoffen die het lichaam opslaat of produceert zuur zijn. Dit zijn organische en anorganische zuren.

Basisch water

Basisch water ( water met een pH boven de 7 ) wordt vaak geadviseerd om zure afvalstoffen weg te spoelen. Dit is de dus grootste oorzaak van vele ouderdomsziekten zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk of jicht. Basische stoffen neutraliseren namelijk de zuren stoffen in ons lichaam. Ook wordt geadviseerd om geen frisdranken te drinken, vooral cola omdat dit erg zuur is. Het belangrijkste feit is dat zuur water een zuurstoftekort heeft, terwijl basisch water een zuurstofoverschot laat zien. Wanneer het overtollige zuurstof in basisch water het zuurstoftekort in zuur water compenseert wordt het water neutraal. Wij hebben daarom wel 32 glazen basisch water nodig met een pH van 10 om een glas cola ( met een pH van 2.5 ) te neutraliseren. Denk er wel aan dat basisch water en voeding geen medicijn zijn. Toch worden bepaalde voedingsmiddelen bij bepaalde ziekten geadviseerd.

Jonger door ontzuren

Door goed te ontzuren kun je dus wel degelijk jonger blijven. Als je goed ontzuurd dan hopen de afvalstoffen zich niet op in je lichaam en krijg je dus minder tot geen ouderdomsverschijnselen. Door de afvalstoffen weer uit te scheiden wordt het verouderingsproces omgekeerd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de symptomen van ouderdoms of beschavingsziekten te bestrijden zolang er nog geen onherstelbare schade is aangericht.

Alka-Zuur-Base-Kuur

Win 21-daagse Alka Zuur-base kuur

De Alka® Zuur-base Kuur is een complete kuur die jouw lichaam actief ontzuurt. Door het volgen ervan gaat je lichaam zich ontdoen van zure afvalstoffen, die in de loop der jaren in jouw lichaam zijn opgehoopt. En dat gaat je merken! In het pakket zit: 2 x doosjes Alka Thee, 1 x Alka Druppels, 1 x Alka Tabs Original, 1 x Alka Greens, 1 x Alka Bad en een 21 daagse kuurschema.Pasje-Members

Miss Natural mag 5 x de 21-daagse Alka Zuur-base kuur t.w.v. €69,95 verloten onder alle Lucky Members. Je hoeft hier niets voor te doen en maakt als Lucky Member automatisch kans! Nog geen Lucky Member?

Kijk dan hier hoe je nu deze maand extra voordelig lid kan worden >>>

Wil jij ook jonger worden door ontzuren? Of heb je al ervaring met de producten van Alka? Laat het ons weten in een reactie!

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
rolide
Door

rolide

op 12 June 2017

Dit zou ik heeeeel graag willen winnen, heb al een paar keer jicht gehad. En al veel geprobeerd, maar dit nog niet. Het zou toch verschrikkelijk mooi zijn als deze kuur, mijn redding zou zijn.

Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.