datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Onvruchtbaar door HPV vaccinatie? Is er een verband?
01 november 2019 
3 min. leestijd

Onvruchtbaar door HPV vaccinatie? Is er een verband?

Het HPV-vaccin wordt gekoppeld aan de groeiende onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen. Hoe is dit mogelijk? De vruchtbaarheidscijfers dalen in een ongekend tempo over de hele wereld. In de Verenigde Staten bereikten de geboortecijfers een dieptepunt van dertig jaar – zelfs ondanks de huidige economische bloei. In Finland hebben de geboortecijfers net het laagste bereikt dat ze in 150 jaar zijn geweest. Over de hele linie tonen onderzoeken aan dat een meerderheid van de ontwikkelde landen in de wereld nu geconfronteerd wordt met dalende vruchtbaarheidscijfers.

Toename onvruchtbaarheid

Hoewel sommige dalende geboortecijfers worden toegeschreven aan sociale veranderingen, toont nieuw bewijs aan dat de puzzel meer inhoudt dan de berichtgeving in de media lijkt te suggereren. Schattingen van de CDC geven aan dat ongeveer 12 procent van de Amerikaanse vrouwen wordt geconfronteerd met de strijd tegen onvruchtbaarheid – en onderzoekers proberen erachter te komen waarom. Nu heeft een wetenschappelijk onderzoek het HPV-vaccin gekoppeld aan de toename van onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.

HPV-prik gekoppeld aan dalende geboortecijfers

Zoals de Children Health Defense rapporteert, heeft een studie die onlangs is gepubliceerd in het Journal of Toxicology and Environmental Health het draagvermogen van vrouwen onderzocht die het HPV-vaccin ontvingen.

Het HPV-vaccin is bedoeld om te beschermen tegen het humaan papillomavirus (HPV) en zal vermoedelijk helpen bij het voorkomen van baarmoederhalskanker.

Zoals hoofdonderzoeker Gayle DeLong ontdekte, kunnen zwangerschapspercentages enorm variëren in vergelijking met het HPV-vaccin. Met behulp van gegevens verzameld uit de National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) van 2007 tot 2014, heeft DeLong vastgesteld dat vrouwen tussen de 25 en 29 jaar die het HPV-vaccin ontvingen bijna vijftig procent minder kans hadden om een kind te krijgen.

Ongeveer 60% van de vrouwen die het HPV-vaccin niet hadden gekregen, was minstens één keer zwanger, terwijl slechts 35% van de vrouwen die aan het vaccin waren blootgesteld zwanger was geworden. Voor getrouwde vrouwen bleek 75% die het schot niet kreeg zwanger te worden, terwijl slechts 50% die het vaccin ontving ooit zwanger was geweest. Over de hele linie lijkt het erop dat vrouwen die het HPV-vaccin hebben gehad, ongeveer 25 procent minder kans hebben om een kind te krijgen.

Toen met de bevinding dat het geboortecijfer was gedaald van 118 geboorten per 1.000 vrouwen in 2007 tot 105 in 2015, en het bewijs van toenemende onvruchtbaarheidscijfers, en deze bevinding zou kunnen wijzen op iets veel significanter over het HPV-vaccin.

Onvruchtbaar door HPV vaccinatie?

Inenting en onvruchtbaarheid

Zoals de Children Health Defense verder meldt, zijn er meerdere casestudy’s van jonge meisjes die vruchtbaarheidsproblemen hebben ondervonden na enige herhaling van het HPV-vaccin. In 2014 meldden artsen dat twee 16-jarige meisjes en een 18-jarige jonge vrouw voortijdig ovarieel falen leden na toediening van de HPV-prik. Dit wordt prematuur ovarieel falen of POF genoemd. De vroege overgang ontstaat doordat de eierstokken niet meer werken. Uit gegevens van het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS) tussen 2006 en 2014 blijkt dat ongeveer 48 gevallen van ovariële schade zijn gemeld met betrekking tot het HPV-vaccin, samen met 256 miskramen, 172 gevallen van amenorroe en 172 gevallen van onregelmatige menstruatie.

VAERS-gegevens zijn notoir onbetrouwbaar; schattingen suggereren dat slechts 1 tot 10 procent van de bijwerkingen daadwerkelijk wordt gemeld – wat betekent dat veel meer mensen waarschijnlijk zijn geschaad door een vaccin dan de industrie zou willen dan je gelooft.

Sceptici van de studie van DeLong wijzen al snel op anticonceptie en veranderende sociale opvattingen over kinderen – maar DeLong heeft een antwoord voor hen. Volgens dezelfde NHANES-gegevens, gebruikte slechts 36 procent van de getrouwde vrouwen die de HPV-prik kregen, anticonceptie.

Ter vergelijking: 51 procent van de vrouwen die de injectie niet kregen, had een vorm van anticonceptie.

Dus ontdekte DeLong dat hoewel getrouwde vrouwen die de HPV-injectie kregen, minder kans hadden om een kind te krijgen dan vrouwen die dat niet deden – ze ook minder geneigd waren om anticonceptie te gebruiken. Minder anticonceptie zou meer baby’s moeten betekenen – maar in het geval van het HPV-vaccin wijzen gegevens erop dat het tegenovergestelde waar is. De omgekeerde relatie tussen HPV-vaccinatie en vruchtbaarheid is waar en wordt nog sterker met de toevoeging van gegevens over anticonceptie. Dit moet absoluut de noodzaak van verder onderzoek benadrukken – en het zou een belangrijke waarschuwing voor de volksgezondheid moeten opleveren.

Dit artikel is vertaald uit het Engels en is geschreven door oncoloog Nicole Delépine.

Kijk hier voor meer informatie over het HPV vaccin >>

Magazine Week van de Vruchtbaarheid

Dit artikel is ook te vinden in de Special van Miss Natural, een magazine speciaal gemaakt voor de Week van de Vruchtbaarheid! Dit gratis magazine staat vol met interessante artikelen, ervaringsverhalen, leuke weetjes en bruikbare adviezen om zelf de vruchtbaarheid te verbeteren. Onderwerpen die aanbod komen;

 • VisualiserenWeek-van-de-vruchtbaarheid-magazine
 • Fertiliteitsmassage
 • Hypnotherapie
 • Mediteren
 • Voordelen van Yoga
 • Fertiliteityoga
 • Weetjes
 • Biologische cosmetica
 • Suikervrije Feestdagen
 • Babyproof cosmetica
 • Acupunctuur
 • Ervaringsverhalen

Het magazine is hier gratis te downloaden >>

Verdiep jezelf in vaccinaties, lees de bijsluiter, kijk ervaringsverhalen en maak dan zelf een bewust keuze.

Het HPV vaccin is homeopathisch te ontstoren. Informeer hiernaar bij een homeopaat.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Egon
Door

Egon

op 28 Feb 2022

Hoi Eva, het onderzoek van DeLong is later 'retracted' door het tijdschrift waarin het gepubliceerd was: "Following review and publication of the article, we were alerted to concerns about the scientific validity of the study. As a result, we sought advice on the methodology, analysis and interpretation from a number of experts in the field. All of the post-publication reports we received described serious flaws in the statistical analysis and interpretation of the data in this paper, and we have therefore taken the decision to retract it. The author has been notified of our decision. We have been informed in our decision-making by our policy on publishing ethics and integrity and the COPE guidelines on retractions. The retracted article will remain online to maintain the scholarly record, but it will be digitally watermarked on each page as “Retracted”." Bron: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/15287394.2018.1477640

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine