datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Optimaal Gezond mét essentiële Suikers
25 maart 2013 
4 min. leestijd

Optimaal Gezond mét essentiële Suikers

Cursus Optimaal Gezond met SuikersSinds het begin van Miss Natural lees je hier over hoe slecht suikers voor je zijn. Je zou bijna vergeten dat er ook goede suikers zijn! En juist die zogenaamde essentiële suikers, die komen wij tekort in onze voeding. Hier draait het ook om in de Glycobiologie, een heel nieuwe wetenschap. Dit is een wetenschap die de medische wereld de komende 10-15 jaar zal gaan veranderen en beïnvloeden. Onze cellen blijken namelijk te communiceren met behulp van suikers…

Glycobiologie

Het Massachusetts Institute of Technology (MIT) noemde Glycobiologie “één van de meest belangrijke doorbraken in geneeskunde sinds de ontdekking van de antibiotica” en “één van de 10 wetenschappen die de wereld zal veranderen”. Glycobiologie is een nieuwe revolutionaire ontwikkeling in de geneeskunde. Met de kennis die daaruit voortkomt, kan iedereen zijn gezondheid vrij eenvoudig, significant verbeteren!

Wauw, wat ongelofelijk interessant!!!

Eva de Beijer van Miss Natural heeft Geiske de Ruig in 2011 ontmoet tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde, waar zij een van mijn studenten was.

Miss NaturalEva: “Toen Geiske die dag haar verhaal vertelde over de gezonde suikers en de optimale cel tot cel communicatie die ze teweeg brengen, kon ik alleen maar denken… Wauw, wat ongelofelijk interessant! Hier wil ik alles van weten én vooral… dit zou iedereen moeten weten!”

“Geiske zag mijn energie en enthousiasme en we hebben daarom samen besloten om voor jou een speciale cursus te ontwikkelen die gaat over deze slimme suikers! Deze nieuwe cursus “Optimaal Gezond mét Suikers” is een logisch vervolg op de cursus “40 dagen zonder Suiker waarin je alle gezondheidsvoordelen ervaart van leven zonder geraffineerde suiker en chemische zoetstoffen. Nu ga je de wetenschap van gezonde suikers ontdekken en kun je met de kennis die wij je bieden in de cursus jouw gezondheid vrij eenvoudig zelf significant verbeteren! Hoe geweldig is dat?!”

Orthomoleculair arts Geiske de Ruig

Geiske de Ruig, ervaringsdeskundige, orthomoleculair arts en docent in onder andere Glycobiologie, ontwikkelde speciaal voor Miss Natural de cursus ‘Optimaal Gezond mét Suikers’. Zij vertelt: “Door het aanpassen van mijn voedingsgewoontes en gebruik van voedingssupplementen en deze essentiële suikers ben ik van al mijn klachten af. Ik ben nooit meer moe en blaak van de energie, mijn huid ziet er beter uit nu ik 51 ben dan toen ik 41 was, mijn darmproblemen zijn volledig verdwenen, mijn haar is glanzend, ik ben nooit meer ziek en als ik ooit nog eens verkouden ben dan is dat nu binnen twee of drie dagen weer over, terwijl ik vroeger maandenlang met snotneuzen en verstopte holtes ontliep. Ik ben veel minder stressgevoelig geworden, slaap diep en voel me beter dan ik me ooit in mijn leven gevoeld heb. Krachtig en sterk. Uiteraard gun ik jou ook zo’n geweldig leven!”

NIEUW! Cursus Optimaal Gezond mét Suikers

essentiële suikers

Wil jij ook ervaren wat de juiste suikers voor jouw lichaam en geest kunnen doen? Meld je dan aan voor de 6 weken-durende cursus ‘Optimaal Gezond met Suikers’ van Miss Natural.

essentiële suikersHierin komt onder meer het volgende aan bod:

 1. Hoe werkt je lichaam?
 2. Gezonde suikers?
 3. Natuurlijk genezen
 4. Tekorten in onze voeding
 5. Glycobiologie, de nieuwe wetenschap
 6. Hoe en waar werken essentiële suikers?
 7. De 8 essentiële suikers
 8. Gezonde darmfunctie
 9. Versterk je darmslijmvlies
 10. Voedselintolerantie
 11. De gevolgen van voedingstekorten
 12. Aanvullen met suppletie

Meld je aan en ontvang een gratis e-bookessentiële suikers

Wanneer je je nu aanmeldt voor de cursus ‘Optimaal Gezond mét Suikers’, krijg van Miss Natural als bonus het e-book ‘Optimaal Gezond mét Suikers’ t.w.v. €17,95, met daarin alle informatie uit de cursus. In het boek staan recepten, voedingsadviezen en alle producten met essentiële suikers.

Nu tijdelijk Extra Bonus: gratis 6 consulten

Exclusief voor de eerste 75 deelnemers aan de cursus ‘Optimaal Gezond mét Suikers’ is er een extra speciale bonus: 6 x een Consult t.w.v. €150,- tijdens het Natuurlijk SpreekuurDit spreekuur zal elke week plaatsvinden via een zogenaamd webinar. Dit zijn ‘live uitzendingen’ waarnaar je kunt kijken via je eigen computerscherm vanuit huis. Tijdens de “Natuurlijk Spreekuur” webinars zal Geiske de Ruig antwoord en advies geven op jouw vragen.

Heb jij ook last van ogenschijnlijk onverklaarbare klachten en/of wil jij kijken wat suikers voor jou en jouw lichaam kunnen doen? Meld je dan nu aan voor de nieuwe cursus van Miss Natural:
‘Optimaal Gezond mét Suikers’!

Doe je ook mee?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
‘Suiker voegt echt niets toe’ | About food
Door

‘Suiker voegt echt niets toe’ | About food

op 07 Jan 2014

[…] zullen dingen wel vanzelf beter gaan. Ik twijfel nog tussen de cursussen; suikervrij leven of optimaal gezond mét suiker. Daar ga ik nog even over nadenken. In de tussentijd ga ik vanavond nog even lekker genieten van […]

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading