datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Optimum ThermoCook Pro: een keukenmachine die vrijwel alles kan!
01 november 2016 
3 min. leestijd

Optimum ThermoCook Pro: een keukenmachine die vrijwel alles kan!

‘Een professionele keukenassistent’, dat is ‘ie zeker! Voor een proeftijd heb ik samen met deze assistent heerlijke maaltijden op tafel kunnen toveren. Veelal voor mijzelf, maar ook een aantal keer voor mijn mams, zusje en zelfs de hele familie. Ik zal je mijn ervaring vertellen met de Optimum ThermoCook Pro, een keukenmachine die vrijwel alles kan!

Een smoothie in de morgen

’s Morgens maak ik graag heerlijke smoothies, en daar is deze machine een Froothie-maatje in uitstek bij! In een paar tellen is het fruit fijn en soms samen met bijv. spinazie, avocado en/of noten(pasta’s), er ontstaat altijd en snel een mooie egale massa. “Good morning’ dear, enjoy your fruits!” zijn de onzichtbare woorden die lichtjes meestromen tijdens het uitschenken.

Koken met de Optimum ThermoCook Pro

Op de dagen dat ik van zo’n fruitig Froothie-ontbijtje kon genieten in de zon, bedacht ik vaak al wat ik later op die dag zou gaan kokkerellen. Naast de blenderfunctie voor smoothies heb ik hem heel vaak gebruikt bij het maken van soepen. Er zit een speciale `quick soup´ functie op, voor de quick fixers onder ons staat er zo binnen een uur soep op tafel;). Het leukste van het hebben van zo’n handig keukenmaatje vind ik de uitnodiging tot experimenteren, nieuwe smaken en gerechten  ontdekken en jezelf en anderen hiermee te verassen. Zo heb ik voor de eerste keer zalm perfect kunnen stomen, genoten van ui in de ontstane creaties zónder die minder fijne huilscène en mijn couscous wereld vergroot.

Rijst en aardappelen afwegen en daarna koken en/of bakken kan ook prima, en als dat klaar is kun je de volgende ingrediënten toevoegen en het door elkaar laten mengen en snijden indien nodig met de handige pulsfunctie. Ik merk dat het apparaat krachtiger is dan de andere apparaten die ik voorheen in handen heb gehad.

Een zelfdenkend apparaat!

Zojuist heb ik pas ontdekt dat naast de vele voorgeprogrammeerde functies die de ThermoCook Pro rijk is, je jouw geliefde maaltijden kunt laten opnemen en later enkel de ingrediënten in het apparaat hoeft te doen en de rest dus automatisch wordt afgehandeld. Een nieuwe uitnodiging tot proberen staat!

Een ding wil ik jullie nog meegeven: Wees voorzichtig met het uitschenken en proeven van warme gerechten, want de warmtekracht is enorm!

Dit zit er allemaal bij de Optimum ThermoCook Pro:

  • 2 liter verwijderbare roestvrijstalen pan voor blenden en koken
  • Vlinder en kneedmes
  • Roestvrijstalen messenset
  • Groot LCD-scherm 70 x 50 mm
  • Aparte glazen precisieweegschaal
  • Zachte siliconenrubberen spatel
  • Eenvoudige automatische programma’s en uniek DHZ-programma
  • Instelbare timer en temperatuurmeter
  • Vaatwasserbestendig (alleen niet-elektrische onderdelen)

Er is overigens ook gedacht aan inspiratie, want er wordt een receptenboek bij het pakket meegeleverd!

Zie zelf wat deze keukenmachine allemaal kan

Optimum ThermoCook Pro is verkrijgbaar bij Froothie

Froothie’s avontuur begon met een klein Australisch bedrijf, dat gezonde groenten, fruit en apparatuur leverde aan café’s en juice bars in Australië om hen aan te moedigen een gezond drankje “Froothie” genaamd te promoten – een woordspeling op de naam “Smoothie”. Nu verkopen ze wereldwijd keukenapparaten om zoveel mogelijk mensen te helpen met een gezonde levensstijl! Op de website van Froothie kun je ook heel veel lekkere smoothie recepten vinden en meer gezonde inspiratie staat ook op hun Instagram pagina.

Miss Natural Korting op de ThermoCook Pro

Goed nieuws! Miss Natural mag €20,- korting weggeven op de ThermoCook Pro! De kortingscode kan je invoeren net voordat je de betaling afrondt. Je kunt de ThermoCook Pro hier bekijken.

De Miss Natural kortingscode voor €20,- korting is: MN-Optimum-Appliances-20

Wat is jouw favoriete keukenapparaat en wat vind je van deze alleskunner?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading