arrow_drop_up arrow_drop_down
1 mei 2013 

Orthomoleculaire Diëtisten werken samen met Miss Natural

Miss Natural gaat de samenwerking aan met het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten. Dat betekent dat we je door heel Nederland kunnen helpen door je te begeleiden in jouw weg naar een natuurlijke levensstijl! Een nieuwe levensstijl starten gaat namelijk gemakkelijker als je er niet alleen voor staat. Daarom heeft Miss Natural, samen met het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten, het Natural Lifestyle Plan ontwikkeld. Tijdens dit 12 weken programma zul je begeleid worden, advies krijgen en gemotiveerd worden om jouw nieuwe levensstijl vol te houden.

Een nieuwe levensstijl starten

Wil je weten hoe je op een natuurlijk, gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen, meer energie kunt krijgen en beter in je vel kunt zitten? Graag helpt Miss Natural je op weg naar jouw natuurlijke levensstijl. Het coachingsprogramma ‘Natural Lifestyle Plan‘ is hier speciaal voor ontwikkeld! Dit programma is geen nieuw dieet maar jouw nieuwe leefwijze! Want lekker eten, goed in je vel zitten en afvallen kunnen prima samengaan, op een natuurlijke en gezonde manier die zo goed vol te houden is dat het een onderdeel wordt van je leefwijze.

Het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten

Het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) is een netwerk voor diëtisten die zich gespecialiseerd hebben in de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde. Dit netwerk is erkend door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en dat betekent dat beide partijen met elkaar samenwerken en elkaar ondersteunen. Op de foto bovenaan het artikel zie je Eva van Zeeland, oprichter van Miss Natural Lifestyle, samen met Hanneke Achterberg, voorzitter van het NOD en Bianca van den Heuvel, PR-medewerker van het NOD.

NOD

De bij het netwerk aangesloten diëtisten werken vanuit de visie, dat een juiste voeding (orthos) de juiste moleculen (moleculair) levert voor een optimale gezondheid van het individu. Een NOD diëtist streeft hiernaar door de juiste moleculaire omstandigheden op celniveau te bevorderen door voeding, voedingssuppletie en/ of leefstijl.

Om dit te bereiken wordt er gestreefd naar een individueel afgestemde voeding samen met een juiste leefstijl (o.a. beweging, ontspanning, meditatie) ter bevordering en ondersteuning van alle lichaamsprocessen. Om dit doel te bereiken kan aanvullend op de voeding gebruik gemaakt worden van therapeutica (o.a. voedingssupplementen, fytotherapeutica).

Persoonlijke intake en begeleiding

Wie zich inschrijft voor het Natural Lifestyle Plan zal persoonlijk begeleid worden op weg naar haar of zijn natuurlijke levensstijl. Dit gebeurt door een professioneel orthomoleculair diëtist naar keuze, die is aangesloten bij het NOD.

Orthomoleculair is natuurlijk lekker en gezond eten en dat is waar de orthomoleculaire diëtist voor staat! Producten die in de orthomoleculaire voeding een plaats hebben zijn bij voorkeur vers, puur, natuurlijk, biologisch en zo min mogelijk bewerkt. Natuurlijke voeding helpt je lichaam en gewicht in balans te brengen.

Om tot jouw nieuwe Natural Lifestyle te komen dient jouw diëtist er eerst achter te komen wat jou beweegt. Dit doet zij aan de hand van een voeding- en beweegdagboek met aansluitend een telefonische intake op afspraak, dus op een moment dat het jou goed uitkomt. In dit gesprek wil zij graag van je weten hoe je huidige levensstijl is op het gebied van voeding (thuis en op het werk), sport en beweging (wat, hoeveel), ontspanning en niet onbelangrijk: hoe gemotiveerd je bent om te veranderen. Met deze informatie zal zij een persoonlijk adviesplan opstellen dat je stap-voor-stap in de richting van jouw natuurlijke levensstijl brengt.

En het grote voordeel is, dit hoef je niet alleen te doen! Jouw diëtist staat voor je klaar om je te begeleiden en motiveren. Overigens wordt je niet alleen door jouw persoonlijke diëtist gemotiveerd maar ook door de andere deelnemers. Hiervoor is er naast een persoonlijke intake en evaluatie ook de besloten Facebook-groep met mededeelnemers aan het programma.

En, ben jij al klaar voor jouw nieuwe levensstijl? Schrijf je dan nu in voor het Natural Lifestyle Plan!

Marja

Door

Marja

op 7 May 2013

Even een kleine correctie. In uw artikel wordt beweerd dat "orhos" voeding betekend. "Orthos" komt uit het Grieks en betekend; juist, recht, gezond. Met vriendelijke groet Marja Snel

Reactie plaatsen