datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Prijzen weekend! Heb jij gewonnen?
03 september 2011 
1 min. leestijd

Prijzen weekend! Heb jij gewonnen?

Hang je slingers maar op!Het is prijzen weekend bij Miss Natural! Altijd al iets willen winnen? Wie niet!

Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk. Daarom kun je bij Miss Natural elke maand kans maken op een Natural Prize!

En vandaag maken we de winnaars bekend…

Quinoa repen proefpakket

Bedankt voor de vele leuke reacties en aanvragen voor het Quinoa repen proefpakket.

In overleg met NatureCrops is er besloten om het aantal proefpakketten te verhogen. Wel 75 personen zullen het proefpakket gaan ontvangen! De eerste 75 aanvragen hebben een e-mail ontvangen met daarin het verzoek om het adres te sturen waar zij het proefpakket willen ontvangen.

Vandaag worden bij deze Miss Natural leden de proefpakketjes met 3 verschillende Quinoa repen bezorgd. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Reinigingsmelk van de Beautydrogist

Dan hadden we ook nog de Skin Blossom Organic Bloom Gentle Cleansing Milk van de Beautydrogist. Je kon kans maken op 1 van de 5 gratis flacons met deze reinigingsmelk.

De winnaars van de natuurlijke reinigingsmelk zijn:

  1. Marijke Bogaerts
  2. Lin Munster
  3. Astrid Beerepoot
  4. Ilse de Kreij
  5. Petra Visser

Marijke, Lin, Astrid, Ilse en Petra graag ontvang ik jullie adres per e-mail!

Entreebewijzen voor De Tuinen van Appeltern

In augustus maakte je tot slot ook kans op 2 entreebewijzen t.w.v. €23,- voor een bezoek aan De Tuinen van Apeltern. De Tuinen van Appeltern is het grootste en mooist tuinideeënpark in Nederland. Zij bieden interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, kortom een gezellig dagje uit vol inspiratie voor je eigen tuin.

Wat moets je hiervoor doen? Vrijwel niets! Je hoefde alleen maar de Facebook pagina van MissNatural.nl leuk te vinden.

Deze winnaars ontvangen 2 x 2 entreebewijzen cadeau

  1. Anja Ballet
  2. Eefje van Dijk

Anja en Eefje graag ontvang ik jullie adres per e-mail!

Nieuwe maand, nieuwe prijzen!

In deze nieuwe maand september hebben we ook weer leuke prijzen voor je geregeld. Je kunt nog kans maken op het nieuwe kookboek van Amber Albarda door een leuke vraag te bedenken voor het interview dat ik met haar heb op 19 september.

Ook komt er nog een ander boek aan en een leuk beauty product, maar daarover komende week meer…

Fijn weekend!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Ilse de Kreij
Door

Ilse de Kreij

op 03 Sep 2011

Hoi Eva,Vandaag de Quinoa repen ontvangen, verrukkelijk! Ik had mn schoonmoeder ook laten proeven, ze vroeg me gelijk of ik wist of je ze ook in de natuurwinkel kon kopen hihi. Alleen wel jammer dat er sorbitol ed. in zit, maar voor de rest... erg lekker! Mn dochter van 3 smulde er ook van.groetjes Ilse

helga brand
Door

helga brand

op 05 Sep 2011

heb vandaag de naturel geproefd..... HEERLIJK!!!!

rebecca vercoutere
Door

rebecca vercoutere

op 06 Sep 2011

De repen zijn inderdaad erg lakker, mijn dochter van acht heeft gisteren de aardbei variant opgegeten en ik heb net de amandel/sesam variant op!

Christel
Door

Christel

op 07 Sep 2011

De aardbei-yoghurt én de pruimen variant heb ik al geprobeerd. Smaken prima en ik hoop dat ze tzt ook gewoon in winkels verkrijgbaar zijn!

helga
Door

helga

op 09 Sep 2011

wat zijn ze alle 3 lekker zeg!!! maar mijn persoolijke voorkeur is toch met noten

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading