datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Proef mee en maak mijn recepten
10 oktober 2011 
1 min. leestijd

Proef mee en maak mijn recepten

Proef mee en maak mijn receptenInteractieve samenwerking, crowdsourcing, samenwerken, communities zijn nog steeds dé woorden van deze tijd en dus kun jij nu ook op een interactieve wijze een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mijn kookboek.

Je kunt kiezen uit 10 verschillende recepten die ik heb geselecteerd om nu al zelf te maken en proeven. Op deze manier verbeteren we de recepten en maken we een interactief proces van de samenstelling!

Heerlijke recepten om zelf te testen

Het idee is heel simpel, jij maakt een van de gerechten klaar die ik hieronder heb genoemd. Je maakt een foto van het gerecht en stuurt me via de mail of je laat direct hieronder een reactie achter van hoe jij het vond. Belangrijk is ook dat je feedback geeft op de omschrijving van het recept, zodat ik weet of alles goed omschreven is. Denk aan ingrediënten, hoeveelheid voor het aantal personen en smaak.

Aanvullingen zijn welkom!

Je mag ook altijd tips geven voor extra  toevoegingen of aanpassingen, bijvoorbeeld als je een recept waar vlees of vis in zit op een vegetarische manier klaarmaakt.

Als je meedoet wordt jouw quote in het kookboek geplaatst (natuurlijk alleen als jij dat wilt)!

Pastasalade met kip en blauwe kaas

Broodsalade

Broodtaart 

Salade met witte kool, avocado en tonijn

Witlofsalade met zalm en appel

Spruitjestaart met gerookte zalm

Witloftaart

Pompoensoep

Kippenbout met venkel en zoete aardappel

Appelperentaart

Je kunt tot 31 oktober je reacties insturen!

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Marjon Briede
Door

Marjon Briede

op 10 Oct 2011

bij de pastasalade is het ook lekker om wat druiven bij te doen. Smaakt erg lekker bij de blauwe kaas!

Marjon Briede
Door

Marjon Briede

op 10 Oct 2011

Voor een iets pittigere pompoensoep kan je wat paprikapoeder en een mespuntje sambal toevoegen.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading