datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural is jarig en trakteert: op een proeflidmaatschap Spiegelbeeld magazine!
08 april 2021 
1 min. leestijd

Miss Natural is jarig en trakteert: op een proeflidmaatschap Spiegelbeeld magazine!

Miss Natural Lifestyle bestaat 10 jaar en NATURAL LIFESTYLE CLUB leden kunnen elke maand in het feestjaar kans maken op mooie cadeaus. In de maand april is dat een proeflidmaatschap van 3 maanden t.a.v. €17,50 op Spiegelbeeld magazine.

Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap. Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België.

Deze maand in Spiegelbeeld magazine

spiegelbeeld

Ben jij een systeemvolger of systeemvermijder?

Het wordt steeds duidelijker dat er grote verdeeldheid aan het ontstaan is tussen onbewuste, gevangen ‘systeemvolgers’ en inmiddels bewuste ‘systeemvermijders’. Waar hoor je zelf bij? Waar kies je voor?

Tien over twaalf

Het is nooit te laat om naar binnen te keren en daar te ontdekken dat we zijn afgedwaald van de kracht van onze ziel. Waar en wanneer hebben we de liefde van ons wezen in quarantaine gedaan? De geestelijke strijder gaat op onderzoek uit. Wanneer hij dan op angst stuit, daalt hij daarin af om het te doorvoelen.

Meester of slaaf?

Sinds de verschijning van de film The Matrix in 1999 hebben we beelden hoe de versluiering op aarde plaatsvindt. Met behulp van de Elite hebben buitenaardsen onze ‘ware vorm van zijn’ aangetast. Verslavende angst overheerst ultieme vrijheid en liefde.

Van the Great Reset naar the Great Awakening

Mensen, ontwaak! Het komt er nú op aan om onze eigen innerlijke kracht te winnen. Het is noodzakelijk “om inzicht te krijgen in de complotkunsten van de Rothschilds & Vrienden en te beseffen hoe ze steeds de waarheid omdraaien”.

jubileum

Maak kans op 1 van de 10 proeflidmaatschappen!

Wil je Spiegelbeeld magazine graag gratis thuis ontvangen? Word dan in april nog lid van de NATURAL LIFESTYLE CLUB en maak kans op een 3 maanden proeflidmaatschap t.w.v. €17,50. Miss Natural mag er 10 verloten onder haar leden.

Ben je al lid? Dan hoef je verder niets te doen, je maakt automatisch kans en de 10 winnaars zullen eind april bekend gemaakt worden!

De 10 winnaars zijn geworden:

🍀Mylene

🍀Pepijn

🍀Eline

🍀Chantal

🍀Arjan

🍀Azra

🍀Hagar

🍀Anita

🍀Elle

🍀Yvonne

Ken jij Spiegelbeeld magazine al?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading