Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? 

Eva van Zeeland

Wil je doen wat jouw passie is, maar liever geen marketing?

Dan is een vermelding van jouw bedrijf met een eigen pagina als Lifestyle Changer op de website van Miss Natural bedoeld voor jou! Ik begrijp heel goed dat jij het liefste bezig bent met het helpen van jouw klanten. Dat je daarnaast ook nog tijd moet besteden aan hoe deze klanten jou kunnen vinden, dat is vaak niet je passie! In 2011 begon ik dit platform gericht op natuurlijk leven, biologisch eten en bewustwording om zo kennis te delen aan een steeds groter groeiende groep bewuste mensen. Inmiddels is Miss Natural een zoekmachine met meer dan 1.000 artikelen, online cursussen, recepten en honderden video's. Waar jij nu ook gevonden kunt worden!

Voordelen van samenwerken met Miss Natural

  • Jouw bedrijf is te vinden voor bezoekers aan Miss Natural die op zoek zijn natuurlijke professionals
  • Bij vermelding krijgt jouw bedrijf een eigen pagina binnen op www.missnatural.nl (bekijk voorbeeld) met daarop alle bedrijfsgegevens, verschillende soorten behandelingen, contactinformatie en uiteraard foto’s
  • Word extra zichtbaar als gast van Eva van Zeeland in haar Talk Show en praat over jouw bedrijf
  • Snelle en directe verwijzing naar jouw eigen website en social media met een link
  • Investering voor vermelding is eenmalig; geen terugkomende jaarlijkse kosten!
  • Kosten zijn voor je bedrijf een investering en als kosten op te voeren
  • Goede vindbaarheid en hoge ranking in Google

Doelgroep met interesse in de Natuurlijke Levensstijl

Miss Natural heeft gerichte bezoekers (200.000 per maand) die interesse hebben in; Biologische Voeding, Natuurlijke Cosmetica en Huidverzorgingsproducten, Gezonde Recepten, Planten en Kruiden, Zelfontwikkeling, Yoga, Meditatie, Natuurgeneeskunde, kortom diensten en producten die passen bij de Natural Lifestyle! Vrouwen (en een aantal mannen) die open staan voor verandering en interesse hebben in nieuwe producten en diensten gericht op de Natural Lifestyle. Miss Natural bezoekers en leden hebben een hoge betrokkenheid, zijn loyaal en keren vaker terug.

100%

BEWUST

SINDS 2011

ONLINE

WEKELIJKSE

TALK SHOW

1.000 +

ARTIKELEN

Ben jij een Lifestyle Changer?

Word dan partner van Miss Natural! Als Lifestyle Changer word je een echte partner van Miss Natural en werken we samen aan een succesvolle samenwerking. Het is altijd mogelijk om de samenwerking uit te breiden met bijvoorbeeld een review over jouw bedrijf, een win actie of het organiseren of promoten van een workshop of lezing.

Goed om te weten!

De investering voor vermelding is eenmalig;
je hebt geen terugkomende jaarlijkse kosten!

INVESTERING 

Voor welke Natural Professionals?

Natuurlijke Schoonheidsspecialisten

Natuurlijke Kappers & Haarstylisten

Orthomoleculaire Diëtisten en Therapeuten

Biologische Tandartsen en Orthodontisten

Fertiliteit -en Vruchtbaarheidscoaches 

Energetische Therapeuten en Energy Healers

Kies de vermelding die bij jou past!

Basis

€ 125,-
Eenmalig en inclusief btw
RESERVEER
Na reservering neem ik telefonisch contact op!

LIMITED

Succes ⭐️

€ 250,-
Eenmalig en inclusief btw
RESERVEER 
Na reservering neem ik telefonisch contact op!

Wij zijn Lifestyle Changers, jij ook?

Claudia Eliens
Lief voor Jezelf is een praktijk waar een liefdevolle verbinding gelegd wordt tussen je binnen- en buitenwereld. Hierdoor ervaar je meer rust, balans en bewustwording en kom je terug in je eigen kracht.
Natuurgeneeskundig practitioner
Hayo Bol
Gediplomeerd Natuurgeneeskundig practitioner sinds 1995 en gespecialiseerd in bioresonantie, orthomoleculaire geneeskunde, lichttherapie, Chinese kruiden en voeding.
kindervoedingscoach
Catherina Carvalho
Ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf!
Myriam Oorts
ik begeleid mensen rond stukken in hun leven die aandacht nodig hebben op verschillende niveaus om tot een dieper zelfbewustzijn te komen.
joep-rieter
Joep Rieter
Als (biologische) tandarts heb ik vooral interesse voor de ouderenzorg, de prothese patiënt  en alles wat met het tandvlees heeft te maken (parodontologie).
Penny de Vree
Alle producten die wij in de salon gebruiken en verkopen zijn geheel vrij van schadelijke stoffen, veelal vegan en allemaal dierproefvrij. De ingrediënten worden stuk voor stuk gecheckt.
Bettina
Bettina van den Burg 
In de sfeervolle salon in Soest behandel ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, voetreflexoloog en  gecertificeerd Weleda "Premium" schoonheidsspecialiste.
praktijk Huid Enzo
Brenda Rensen
Schoonheidsspecialist zijn is mijn passie, het werken met mensen en iets voor ze kunnen beteken in de vorm van een behandeling of een luisterend oor is wat mij voldoening geeft.

Eva: "Alles wat ik doe komt voort uit de overtuiging dat wij bewuster mogen worden, zodat wij een mooiere nieuwe wereld kunnen creëren!" 

Miss Natural Lifestyle is in 2011 door Eva van Zeeland tot leven gekomen en is uitgegroeid tot hét grootste platform gericht op natuurlijk leven, bewustwording en biologisch eten. Miss Natural is een bewuste vrouw die graag het gemak van nu met het beste van de natuur wil combineren. Die graag balans wil in een wereld waarbij nieuws al na 30 minuten oud is, in een omgeving die snel veranderd en waarbij alles altijd sneller en nog beter moet.


Miss Natural wil optimaal genieten en alles uit haar volle leven halen, terwijl ze toch dichtbij haarzelf blijft. Biologische en suikervrije voeding voorzien van eerlijke marketing is voor Miss Natural een must en een recht van de consument. Miss Natural inspireert anderen om zelf na te denken over hun natuurlijke levensstijl en stap voor stap veranderingen te maken op weg naar optimale gezondheid. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

null