Zoetermeer - Shereen Shakti Guidance

Zoetermeer - Shereen Shakti Guidance

Ik ben Shereen en begeleid jou in het herstellen van de verbinding met jezelf door holistic coaching & energiewerk✨

Energetische Healing

Energetische Healing sessies vinden plaats in mijn praktijk waar we face to face werken. Na een kort consult waar we het hebben over jouw vraag, klacht of zaak waar je graag aan wilt werken, zal ik je verzoeken om op mijn massagetafel te gaan liggen. Ik zal me op energetisch en spiritueel niveau met je verbinden voordat ik je zachtjes aanraak. We zullen op alle niveaus werken terwijl de energie door je hele lichaam gaat. Fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je kunt sensaties ervaren (warm, koud, energie stroomt door je lichaam). Of bekijk visuals. Sommigen van jullie kunnen in slaap vallen, wat prima is. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en de energie het werk te laten doen.

Ik heb misschien wat visuals of inzichten terwijl je op tafel zit. Soms praten we terwijl je gaat liggen en begeleid ik je door blokkades, emoties of vragen die ik voel opkomen. Soms bewaar ik dit voor na de sessie. Na deze sessies is het erg belangrijk dat je gehydrateerd blijft. Want de energie blijft het werk doen na de sessie. Water zal dit stimuleren.


Begeleidingstraject

Het begeleidingstraject is de dienst waarbij we 3 maanden samenwerken. Wat belangrijk is, is dat je verschijnt zoals je bent. Praat met me over waar je aan zou willen werken, wat je zou willen veranderen en hoe je je zou willen voelen na onze sessies. We beginnen met een energetische healing sessie om je voor te bereiden op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. We stellen de intentie vast op basis van waar je graag aan wilt werken. Zorg ervoor dat de energie door je hele wezen stroomt. Waar je aan wilt werken hoeft niet ingewikkeld of moeilijk te zijn. Het kan het laatste zetje zijn dat je nodig hebt. Misschien heeft het iets te maken met je onzekerheden, niet weten wat je wilt of hoe je verder moet na een burn-out of ziekte.

Gedurende de 3 maanden zullen we praten, mediteren, visualiseren en door al je lagen gaan. We zullen praten over je overtuigingen en kijken of ze je beperken om je volledige potentieel te vervullen. Elke sessie zal anders zijn op basis van wat je op dat moment nodig hebt, maar zal altijd gericht zijn op de intentie die we hebben ingesteld. Na 3 maanden zul je in staat zijn om je anders te gedragen wanneer oude gewoonten, overtuigingen of sensaties door je hoofd of lichaam gaan. Je zult in staat zijn om ruimte voor jezelf te houden waar je kunt groeien. Volledig uitgerust met de tools die voor jou werken. Sessies vinden elke week plaats via Zoom of face to face en duren 90 minuten waarbij het allemaal om jou draait. Stuur me een mailtje of berichtje via social media om aan de slag te gaan, of als je vragen hebt. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken.

Shereen Ramcharan - Shakti Guidance

Adres
Alferbos 171
2715TK Zoetermeer

Contact
T +31(0)6-28179483
E shereenramcharan@shaktiguidance.com

Klik hier voor mijn website >>

Reactie plaatsen