datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Puur Huid en Pascaud voor een natuurlijke jonge huid
17 oktober 2013 
5 min. leestijd

Puur Huid en Pascaud voor een natuurlijke jonge huid

Lillian Nelissen is schoonheidsspecialiste en ondernemer. Haar schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven bestaat sinds 2000. “Ik wilde geen standaard schoonheidssalon”, vertelt Lillian. “Ik ben van mening dat je een basisbehandeling, zoals een peeling en een masker, ook eenvoudig zelf thuis kunt doen. Wat ik wilde, was zichtbare huidverbetering bereiken. Maar dan wel op een natuurlijke manier, dus niet met botox en chirurgie!”

Om dit te bereiken maakt Lillian in haar salon gebruik van de producten en behandelingen van Pascaud. “Ik was vanaf het begin enthousiast over Pascaud, en nog steeds. Een zichtbaar resultaat in een korte tijd, wat wil je nog meer?”

Natuurlijke huidverjonging

In haar schoonheidssalon Puur Huid richt Lillian zich op natuurlijke huidverjonging: “We zetten met ons concept de huid zelf weer aan tot werken. De huid gaat meer nieuwe cellen aanmaken en dus ook meer collageen, zodat rimpels verminderen en de huid steviger aanvoelt”.

Pascaud: verzorgingsproducten, behandelingen en suppletie

“In mijn salon maak ik gebruik van de producten van Pascaud,” gaat Lillian verder. “Toen ik van dit merk hoorde werd ik meteen enthousiast. Zo is het niet op dieren getest, en met de behandelingen en producten gaan ze een stap verder dan de meeste merken. Je krijgt zichtbaar resultaat in een korte tijd. Je blijft jezelf, maar dan jonger!”

De Pascaud huidverzorgingsproducten zijn in samenwerking met dermatologen in het laboratorium van Pascaud geproduceerd. De hoogst haalbare werkzaamheid met echt zuivere stoffen staat voorop. De producten liggen qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Er zijn tevens diverse behandelingen ontwikkeld door Pascaud om de huid natuurlijk te verjongen. Er zijn niet alleen gezichtsbehandelingen, maar ook apparatuur, waarmee rimpels verminderd worden en de huid gelift en verstevigd kan worden. Alle behandelingen kunnen op maat voor jouw huidbehoeftes worden samengesteld.

Pascaud heeft ook natuurzuivere voedingssupplementen, van farmaceutische kwaliteit. Ze helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden. Lillian: “Ik ben er van overtuigd dat als je aan de binnenkant een tekort
hebt aan vitaminen en mineralen, je aan de buitenkant niet zult stralen.”

De Pascaud Beauty Triangle

Waar Lllian helemaal achter staat is de Pascaud Beauty Triangle:

  1. Outside In Beauty: schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige producten, die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten voor thuis en behandelingen in de salon.
  2. Inside Out Beauty: schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen.
  3. Zen Beauty: schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken.

“Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen!,” laat Lillian weten.

In de volgende animatie zie je hoe het Pascaud concept werkt:

Cliënten van Puur Huid over Pascaud

Natuurlijk is Lillian enthousiast over het merk waar ze mee werkt. Maar ze kan begrijpen dat je het ook van een ander wilt horen. Daarom een aantal reacties van cliënten van Puur Huid:

Claudia, 44 jaar, uit Eindhoven:

“Na de Mac huidanalyse koos ik voor de laserkuur, de Mesotherapie en de ampullenkuur. Mijn huid liet de tekenen van een stressvolle periode zien. Ik ben erg onder de indruk van zowel de grote verbetering van mijn huid (zelfs de couperose op mijn wangen is onder controle!), als van de kwaliteit van de producten die helemaal op mijn huidbehoeften afgestemd waren.
Dankzij de professionele behandelingen, het goede, eerlijke advies en de vakbekwaamheid heb ik weer een natuurlijk mooi ogende, zachte, jongere huid en dat is precies wat ik graag wou.”

Els, 50 jaar, uit Eindhoven:

“Ik heb 10 PascaudLite behandelingen ondergaan. Mijn huid is er echt heel erg op vooruit gegaan, strakker en duidelijk minder lijntjes.
De behandeling is heerlijk ontspannend en Lillian en Kristel zijn schatten. Volgende week heb ik mijn ‘onderhoudsbehandeling’ en ik verheug me er nu al op.”

Eugenie, uit Turnhout:

“Na meerdere malen te hebben gelezen en te zijn voorgelicht over de PascaudLite laser, heb ik besloten om ook een kuur te ondergaan, gecombineerd met 4 keer een fruitzuurbehandeling. Het eindresultaat is zeer goed bevallen! Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen die een verjonging van de huid wil bereiken. De behandeling is absoluut aangenaam, zo ook de producten van Pascaud. Erg fijne crèmes, die merkbaar iets doen voor de huid. Lillian en Kristel zijn fijne meiden, waarbij ik me erg op m’n gemak heb gevoeld.”

Mevrouw van den Broek, 44 jaar, uit Eindhoven:

“Toevallig de salon binnengelopen en me laten informeren over rimpels rondom de mond. Na 4 Mesobehandelingen zie je al een goed resultaat dat de huid wat voller is en lijntjes minder zijn geworden. Ik blijf ‘onder revisie’ om het resultaat te behouden.”

Win een Reflections behandeling bij Puur Huid of Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème

Wil jij kennis maken met schoonheidssalon Puur Huid en Pascaud? Schoonheidssalon Puur Huid uit Eindhoven geeft 3 Reflections behandelingen weg t.w.v. € 175,00. Dit is de Pascaud gezichtsbehandeling die jou en je huid meer energie geven. Met onder andere Led therapie, fruitzuurpeeling, anti-rimpel massage, liften en verstevigen met de PascaudLite en een hydraterend masker met Eye pads.

Miss Natural mag bovendien 5 exemplaren van Pascaud Vernix Caseosa t.w.v. €72,40 weggeven! Deze natuurlijke dag- en nachtcrème heeft een samenstelling zoals het waslaagje, dat pasgeborenen op hun huid hebben. Het versterkt de huidbarrière, bevat geen parfum en is geschikt voor gevoelige huid en huid die uit balans is.

Wil jij kans maken op een Reflections behandeling of op de Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème? Laat dan in een reactie onder dit artikel weten waarom jouw huid wel een energie boost kan gebruiken. Wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars!

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Kan jouw huid een energie boost gebruiken?

De 3 winnaars van de Pascaud behandeling bij Puur Huid zijn geworden:

Gea, jette en Manon van H.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen een heerlijke reflections behandeling bij Schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven . Graag jullie e-mailadres sturen via het contactformulier van Miss Natural.

De 5 winnaars van de Pascaud Vernix Caseosa zijn geworden:

Tanya, Ellen S., Lilian, Peggy van der P. en Encarnita R.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen elke de Pascaud Vernix Caseosa thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
manon
Door

manon

op 17 Oct 2013

Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden door de uitleg van behande met Pascaud en de effecten op je huid Ik ben 48 jaar en vind dat ik best veel rimpels heb enber snel vermoeid uitzie. Ik heb al veel gedaan op het gebied van huidverzorging, maar ben nu op zoek naar huidverbetering. Ik wil dit graag op een zo natuurlijk mogelijk e manier. Ik wil me graag zekerder over mijn gezicht voelen en zou daarom hedl graag een product of een behandeling winnen. Hartelijke groet, Manon van Hierden

Sabine knols
Door

Sabine knols

op 17 Oct 2013

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe betere dier en natuurlijke producten om uit te proberen. Zou graag die kans krijgen door het pakket te winnen:) xxxx

wendyvanexter@hotmail.com
Door

wendyvanexter@hotmail.com

op 17 Oct 2013

Wauw dat klinkt veelbelovend allemaal! Ik gebruik ook alleen nog maar natuurlijke producten voor m'n gezicht, maar het is wel een zoektocht naar wat er geschikt is voor je huid en hoe je huid er op reageert. Ik heb nog steeds af en toe zomaar jeukbultjes of rode plekjes en vind het lastig wat ik hiervoor moet gebruiken. Zo'n behandeling en huidadvies zou geweldig zijn!

eveline ronken
Door

eveline ronken

op 17 Oct 2013

Heb nog nooit een schoonheidspecialiste bezocht en het zou volgens andere geweldig zijn om dit mee te maken. Heerlijk ontspannen en een opfrissing ineen en dan ook nog eens met natuurlijke middelen. Zou waarschijnlijk een geweldige eerste keer worden.

jette
Door

jette

op 17 Oct 2013

Wat een fijn artikel weer! Ik zou dolgraag een Reflections behandeling aan mijn moeder willen geven. Mijn moeder heeft altijd een zeer druk bestaan gehad, ze is nu 57, professor van beroep en moeder van twee kinderen. Als iemand een energie boost (voor de huid) kan gebruiken is zij 't.;) Ik gun het haar zo.:) Groetjes, jette.

jolanda verbeek
Door

jolanda verbeek

op 17 Oct 2013

klinkt erg goed! MIjn huid ziet er niet optimaal uit nu ben nog zoekende naar natuurlijke huidverzorging.

Ellen schaart
Door

Ellen schaart

op 17 Oct 2013

Op de eerste plaats via deze weg mijn complimenten voor deze geweldige App. Iedere dag kijk ik uit naar nieuwe tips! Super! Zo ook weer vandaag. Al maanden zoek ik een schoonheidssalon die net een stapje verder gaat. Die lijk ik hierbij gevonden te hebben. Ik zou graag een behandeling ondergaan. Kamp nu al 23 jaar met acne. Jeugdpuisjes vind ik een achterhaalde term. Na drie zwangerschappen ben ik hier nog niet van verlost. Mijn huid is vet, grauw en met puistjes (zeg maar puisten) . Voel me hier onzeker door. Zou deze schoonheidssalon mij kunnen helpen. Ik hoop het zo ....

Eva van Zeeland
Lillian Nelissen
Door

Lillian Nelissen

op 17 Oct 2013

Wat een leuke reacties! Ik duim voor jullie allemaal. Tot binnenkort bij Puur Huid.

Joyce
Door

Joyce

op 19 Oct 2013

Soms kijk ik in de spiegel en vraag ik mij af wat ik nu weer met mijn huid heb gedaan. Na je 25ste gaat het dus down Hill haha. Ik heb nog nooit de luxe van een schoonheidsspecialiste ervaren en ben stiekem wel erg benieuwd.

Eva Valckx
Door

Eva Valckx

op 21 Oct 2013

Ik steun de naturel beautyweek ten zeerste, ik heb zelf een product ontwikkeld wat alleen bestaat uit natuurlijke ingrediënten en vind het dan ook helemaal top dat jullie hier aandacht aan besteden. Ik zou graag de behandeling willen om eens te ervaren of een gezichtsbehandeling het verschil kan maken.

Jouke
Door

Jouke

op 21 Oct 2013

Oh wat een leuke winactie en iets waar ik juist zo naar uitkijk, nog voor de bevalling (rond half december) of juist erna even een heerlijk moment voor mijzelf. Ik zou dolgraag even lekker verwend worden met een goede behandeling :-). Mijn huid is nu des te gevoeliger door de zwangerschap (heb sowieso een vrij gevoelige huid), dus een goede behandeling of de Pascaud dag-en nachtcreme winnen zal zalig zijn voor mijn huid...en natuurlijk ook mijn gemoedstoestand ;-). Hoe dan ook veel succes met uw salon, een geweldig concept!

Lilian
Door

Lilian

op 21 Oct 2013

Wat toevallig, hier was ik laatst op aan het googlen, omdat ik nu borstvoeding geef en daardoor absoluut geen rommel via mijn huid naar binnen wil krijgen. Met mijn bijna 27 jaar (rimpels here we come) en al 2 jaar slaaptekort door een peuter en een baby van 2 maanden,kan mijn huid wel een oppepper gebruiken! Heb ik gelijk een goed excuus om een dagje voor mezelf te hebben! Groetjes Lilian

Fleur
Door

Fleur

op 21 Oct 2013

Persoonlijk eet ik al natuurlijk en ik vind het geweldig. Mijn moeder heeft net een zware tijd achter de rug en ik wil haar graag overtuigen van de kracht van natuurlijke producten. En wat is beter dan haar ff lekker te verwennen? Daarom zou ik dit heel graag willen winnen voor mijn moeder!

Fleur
Door

Fleur

op 21 Oct 2013

Persoonlijk eet ik al natuurlijk en ik vind het geweldig. Mijn moeder heeft net een zware tijd achter de rug en ik wil haar graag overtuigen van de kracht van natuurlijke producten. En wat is beter dan haar ff lekker te verwennen? Daarom zou ik dit heel graag willen winnen voor mijn moeder!

Tessa
Door

Tessa

op 21 Oct 2013

Ik ben enkele maanden geleden helemaal de "natural way" ingeslagen in de hoop weer wat meer energie te krijgen en me beter te gaan voelen en bewuster te leven. Als moeder van 3 kinderen met ziektes en die extra begeleiding nodig hebben, kom ik eigenlijk chronisch energie te kort. Dus een moment voor mezelf zou ik heerlijk vinden!

Anny
Door

Anny

op 21 Oct 2013

Ik vond de beautyweek heel verhelderend en zou heel graag deze producten uit willen proberen, omdat ik nog niet helemaal om ben met degenen die ik nu gebruik van de natuurlijke producten. Ik ben bijna vijftig en mijn huid kan wel een oppepper gebruiken zo voor de gure wintermaanden. Dan kan ik er weer tegenaan en heb ik misschien wel HET product gevonden. Waar ik al een tijd naar op zoek ben.

Encarnita Rodriguez
Door

Encarnita Rodriguez

op 21 Oct 2013

Omdat blije en gelukkige mensen ook beloond mogen worden! ;-)

Mari
Door

Mari

op 21 Oct 2013

Oh heerlijk, een ontspannen fijne behandeling bij een natuurlijke schoonheidsspecialiste. Even quality time voor jezelf in het drukke bestaan, even helemaal in het 'Zen' komen. Ja daar wil ik wel heel graag voor gaan! ik doe graag mee

Mari
Door

Mari

op 21 Oct 2013

En zoals de filosofie achter Pascaud al aangeeft : De Pascaud Beauty Triangle van binnen en van buiten helemaal (natuurlijk) Zen! :-) I'm in!

Mari
Door

Mari

op 21 Oct 2013

Oh heerlijk, een ontspannen fijne behandeling bij een natuurlijke schoonheidsspecialiste. Even quality time voor jezelf in het drukke bestaan, even helemaal in het 'Zen' komen. Ja daar wil ik wel heel graag voor gaan! ik doe meeEn zoals de filosofie achter Pascaud al aangeeft : De Pascaud Beauty Triangle van binnen en van buiten helemaal (natuurlijk) Zen! :-) I'm in!

linda
Door

linda

op 22 Oct 2013

Natuurlijke schoonheidsspecialiste?!!?, wat een eye-opener! Sinds 16 feb van dit jaar heb ik mijn voeding en beweging aangepast om op deze manier jarenlange migraine en depressieklachten eens constructief aan te pakken. Ik ervaar fikse vooruitgang hierdoor! De laatste 3 wkn ben ik bezig deze nieuwe levensstijl te verbreden naar natuurlijke verzorging. En wie staat en stond mij altijd bij in dit proces en de moeilijke afgelopen jaren: mijn lieverd van een man! Dus bij deze hoop ik dat niet ik, maar hij kans mag maken op een behandeling. Groetjes.

Britt
Door

Britt

op 22 Oct 2013

Hoi, ik ben 25 jaar en heb sinds kinds af aan erge last van eczeem in mijn gezicht. Nu ruim twee jaar geleden werd ik erg ziek. Mijn eczeem brak nog meer door met als gevolg erge haaruitval met kalende plekken en een droge schilferige eczeem huid met veel lijntjes. Ik ben toen naar verschillende huidspecialiste geweest en zij konden mij niet helpen. Na een lange periode van aankloppen bij de huisarts en weer weggestuurd worden (huisarts vond dat alles tussen mijn oren zat) ben ik er nu achter dat ik tarwe intolerant ben. Wat ben ik blij met de resultaten die ik behaald heb in een korte periode. Ik kan weer 25 zijn. Mijn huid heeft hier helaas erg onder geleden. Ik zou het fijn vinden om advies te krijgen hoe ik de lijntjes in mijn gezicht kan verminderen en een gezonde frisse huid kan krijgen van iemand van 25. Dit is mij helaas nog niet gelukt ondanks mijn gezonde leefstijl en natuurlijke producten die ik gebruik. Groetjes Britt

Gea
Door

Gea

op 23 Oct 2013

Altijd is mijn huid onrustig en gevoelig geweest. Jaren ben ik bij een acnespecialist geweest, maar er is meer.... In mijn familie worden veel mensen al "jong" "oud" Ik ben er een van. Net 40 geworden en mijn huid heeft het al echt zwaar, rimpels, droog, acne. Krijg vaak opmerkingen dat ik er moe uitzie. Botox en injectables heb ik al geprobeerd en ik ben op zich wel tevreden over het resultaat. Maar.... Het laatste half jaar ben ik steeds meer bezig met mijn gezondheid. Eet gezonder, vermijd zoveel mogelijk koolhydraten en e-nummers, sport meer enz. Ik wil ook graag een meer natuurlijker huidverzorging. Botox en injectables passen daar eigenlijk niet in en het lost ook de grauwheid, plekjes en stevigheid niet op. Zou Puur Huid iets voor mij kunnen betekenen? Ik hoop het zo....

Tessa
Door

Tessa

op 27 Oct 2013

Ik heb laatst een behandeling ondergaan bij een Pascaud instituut en de producten zijn heerlijk. Omdat ik het veelvuldig gebruik is een nieuwe dagcreme winnen erg fijn dus ik hoop dat ik de gelukkige word.

Tanya
Door

Tanya

op 02 Nov 2013

Ook mijn huid kan wel een natuurlijke oppepper gebruiken, ik gebruik al bewust natuurlijke producten maar met het ouder worden zie ik toch mijn huid veranderen. Na het lezen van de enthousiaste reacties van andere wil ik graag dit product proberen of een behandeling ondergaan :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading