Puur Huid en Pascaud voor een natuurlijke jonge huid

Lillian Nelissen is schoonheidsspecialiste en ondernemer. Haar schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven bestaat sinds 2000. “Ik wilde geen standaard schoonheidssalon”, vertelt Lillian. “Ik ben van mening dat je een basisbehandeling, zoals een peeling en een masker, ook eenvoudig zelf thuis kunt doen. Wat ik wilde, was zichtbare huidverbetering bereiken. Maar dan wel op een natuurlijke manier, dus niet met botox en chirurgie!”

Om dit te bereiken maakt Lillian in haar salon gebruik van de producten en behandelingen van Pascaud. “Ik was vanaf het begin enthousiast over Pascaud, en nog steeds. Een zichtbaar resultaat in een korte tijd, wat wil je nog meer?”

Natuurlijke huidverjonging

In haar schoonheidssalon Puur Huid richt Lillian zich op natuurlijke huidverjonging: “We zetten met ons concept de huid zelf weer aan tot werken. De huid gaat meer nieuwe cellen aanmaken en dus ook meer collageen, zodat rimpels verminderen en de huid steviger aanvoelt”.

Pascaud: verzorgingsproducten, behandelingen en suppletie

“In mijn salon maak ik gebruik van de producten van Pascaud,” gaat Lillian verder. “Toen ik van dit merk hoorde werd ik meteen enthousiast. Zo is het niet op dieren getest, en met de behandelingen en producten gaan ze een stap verder dan de meeste merken. Je krijgt zichtbaar resultaat in een korte tijd. Je blijft jezelf, maar dan jonger!”

De Pascaud huidverzorgingsproducten zijn in samenwerking met dermatologen in het laboratorium van Pascaud geproduceerd. De hoogst haalbare werkzaamheid met echt zuivere stoffen staat voorop. De producten liggen qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Er zijn tevens diverse behandelingen ontwikkeld door Pascaud om de huid natuurlijk te verjongen. Er zijn niet alleen gezichtsbehandelingen, maar ook apparatuur, waarmee rimpels verminderd worden en de huid gelift en verstevigd kan worden. Alle behandelingen kunnen op maat voor jouw huidbehoeftes worden samengesteld.

Pascaud heeft ook natuurzuivere voedingssupplementen, van farmaceutische kwaliteit. Ze helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden. Lillian: “Ik ben er van overtuigd dat als je aan de binnenkant een tekort
hebt aan vitaminen en mineralen, je aan de buitenkant niet zult stralen.”

De Pascaud Beauty Triangle

Waar Lllian helemaal achter staat is de Pascaud Beauty Triangle:
  1. Outside In Beauty: schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige producten, die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten voor thuis en behandelingen in de salon.
  2. Inside Out Beauty: schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen.
  3. Zen Beauty: schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken.

“Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen!,” laat Lillian weten.

In de volgende animatie zie je hoe het Pascaud concept werkt:

Cliënten van Puur Huid over Pascaud

Natuurlijk is Lillian enthousiast over het merk waar ze mee werkt. Maar ze kan begrijpen dat je het ook van een ander wilt horen. Daarom een aantal reacties van cliënten van Puur Huid:

Claudia, 44 jaar, uit Eindhoven:

“Na de Mac huidanalyse koos ik voor de laserkuur, de Mesotherapie en de ampullenkuur. Mijn huid liet de tekenen van een stressvolle periode zien. Ik ben erg onder de indruk van zowel de grote verbetering van mijn huid (zelfs de couperose op mijn wangen is onder controle!), als van de kwaliteit van de producten die helemaal op mijn huidbehoeften afgestemd waren.
Dankzij de professionele behandelingen, het goede, eerlijke advies en de vakbekwaamheid heb ik weer een natuurlijk mooi ogende, zachte, jongere huid en dat is precies wat ik graag wou.”

Els, 50 jaar, uit Eindhoven:

“Ik heb 10 PascaudLite behandelingen ondergaan. Mijn huid is er echt heel erg op vooruit gegaan, strakker en duidelijk minder lijntjes.
De behandeling is heerlijk ontspannend en Lillian en Kristel zijn schatten. Volgende week heb ik mijn ‘onderhoudsbehandeling’ en ik verheug me er nu al op.”

Eugenie, uit Turnhout:

“Na meerdere malen te hebben gelezen en te zijn voorgelicht over de PascaudLite laser, heb ik besloten om ook een kuur te ondergaan, gecombineerd met 4 keer een fruitzuurbehandeling. Het eindresultaat is zeer goed bevallen! Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen die een verjonging van de huid wil bereiken. De behandeling is absoluut aangenaam, zo ook de producten van Pascaud. Erg fijne crèmes, die merkbaar iets doen voor de huid. Lillian en Kristel zijn fijne meiden, waarbij ik me erg op m’n gemak heb gevoeld.”

Mevrouw van den Broek, 44 jaar, uit Eindhoven:

“Toevallig de salon binnengelopen en me laten informeren over rimpels rondom de mond. Na 4 Mesobehandelingen zie je al een goed resultaat dat de huid wat voller is en lijntjes minder zijn geworden. Ik blijf ‘onder revisie’ om het resultaat te behouden.”

Win een Reflections behandeling bij Puur Huid of Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème

Wil jij kennis maken met schoonheidssalon Puur Huid en Pascaud? Schoonheidssalon Puur Huid uit Eindhoven geeft 3 Reflections behandelingen weg t.w.v. € 175,00. Dit is de Pascaud gezichtsbehandeling die jou en je huid meer energie geven. Met onder andere Led therapie, fruitzuurpeeling, anti-rimpel massage, liften en verstevigen met de PascaudLite en een hydraterend masker met Eye pads.

Miss Natural mag bovendien 5 exemplaren van Pascaud Vernix Caseosa t.w.v. €72,40 weggeven! Deze natuurlijke dag- en nachtcrème heeft een samenstelling zoals het waslaagje, dat pasgeborenen op hun huid hebben. Het versterkt de huidbarrière, bevat geen parfum en is geschikt voor gevoelige huid en huid die uit balans is.

Wil jij kans maken op een Reflections behandeling of op de Pascaud Vernix Caseosa dag- en nachtcrème? Laat dan in een reactie onder dit artikel weten waarom jouw huid wel een energie boost kan gebruiken. Wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars!

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Kan jouw huid een energie boost gebruiken?

 

De 3 winnaars van de Pascaud behandeling bij Puur Huid zijn geworden:

Gea, jette en Manon van H.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen een heerlijke reflections behandeling bij Schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven . Graag jullie e-mailadres sturen  via het contactformulier van Miss Natural.

De 5 winnaars van de Pascaud Vernix Caseosa zijn geworden:

Tanya, Ellen S., Lilian, Peggy van der P. en Encarnita R.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen elke de Pascaud Vernix Caseosa thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.