kaartlegging

Krijg Heldere Inzichten Op Jouw Levensvragen!

TAROT CONSULT 

Fijn 🤩 dat je er bent! 

HET IS TIJD 🌟 VOOR EEN NIEUW BEGIN 🦋 BEN JE ER KLAAR VOOR?

TAROT READING

Ik geef je heldere inzichten

miss natural
Fijn dat je er bent! Ik ben Eva , hier om je te helpen te leven vanuit je hart, jouw unieke licht te laten schijnen en te gaan doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Bij mijn geboorte had ik een bijna-doodervaring en als kind al heel veel grote levensvragen. In 2019 ben ik volledig geactiveerd als Lichtwerker en Starseed en nu hier om jou te helpen in deze uitdagende tijd van grote verandering. Sinds 2022 werk ik als medium en spiritueel coach.
Eva van Zeeland

Je mag nu echt jouw hart gaan volgen!

Je kunt nu niet meer blijven doen wat je altijd deed. Of het nu je relatie of je werk is, je mag nu echt jouw hart gaan volgen! Misschien sta jij nu ook op zo'n punt, dat je niet meer verder kunt of wilt. Je wordt door een onzichtbare kracht vooruit geduwd of je het nu wilt of niet! 

Maria Johanna - 7 december '23

Kippenvel moment bij helderheid

Ik zat in een dip en kon niet helder kijken. Eva haar reading gaf zelfs inzicht in een break-up waar ik niet eens meer aan dacht. Aan het einde van de reading hadden we beide een sterk kippenvel moment en dat was het teken dat ik helderheid verkreeg dankzij de reading.


Super fijn! Dankjewel Eva :-) Veel liefs, Maria Johanna

reading
Ingrid - 8 januari 2024

Jouw reading heeft mij rust gegeven

Dank je wel nogmaals voor de reading van gisterenavond. De eerste 2 kaarten die je voor mij trok, waren zo on point, dat ik er door “wakker” van werd geschud, kippenvel, precies wat er op dit moment speelt, een echte wake up call, waardoor het extra uitleg nodig had. Wat daarna gebeurde was magisch en bovenal zo verhelderend en geruststellend dat jouw gehele reading mij rust heeft gegeven waardoor ik zelfs nú afgelopen nacht de gehele nacht goed heb doorgeslapen en daar ben ik zo blij mee! Jouw tips en trics ga ik nog meer toepassen en raad ik het iedereen aan om bij jouw een reading te doen.

Wat kun je mij vragen?

Je mag mij alles vragen! Geen vraag is voor mij raar of vreemd. Dat kan gaan over relaties, je werk en familie, maar ook buitenaardscontact, acsensieverschijnselen en zelfliefde.


Voorbeeldvragen:

  • Wat is mijn missie hier op aarde?
  • Waarom verlies ik vriendschappen of zelfs familie?
  • Komt het nog goed met mijn relatie?
  • Hoe kan ik mijzelf op nummer 1 zetten?
  • Komt er nog een nieuwe liefde in mijn leven?
  • Moet ik nog blijven in mijn huidige relatie of baan?
  • Waarom trek ik steeds vergelijkbare situaties aan?
Bianca - 2 januari '24

Wat een effect heeft de reading op mij gehad!

Je dwarrelde al een tijdje rond in mijn gedachten maar ik vond nu pas de rust om je te mailen. Want boy oh boy wat een effect heeft onze call/reading op me gehad. Door ons gesprek werd ik geactiveerd om mijn onzekerheden achter me te laten (ongoing)  en geïnspireerd om ervoor te gaan met The Health Collab.  Met vertrouwen in het proces weet ik dat we gaan ''knallen' in 2024, dank je wel voor de mooie kerst kaart, onwijs attent.


This is my way of saying thank you, gran tangi (in het Surinaams) 

Mijn Tarot Reading Methode

Je kunt mij vragen stellen over elke thema dat je bezighoudt. Mijn antwoorden geef ik vanuit mijn levenservaring, innerlijk weten en hogere zelf. Ik maak o.a. gebruik van de Gilded Reverie Lenormand, Wijsheid van het Orakel en The Starseed Oracle. Ook zet ik mijn biotensor (een soort grote pendel) in voor meer duidelijkheid en heldere inzichten.


Goed om te weten!

Ik heb het beste met je voor en wil dan ook eerlijk met je zijn, het kan zijn dat ik je een antwoord geef dat je misschien niet wilt horen, maar dat wel het beste is voor jouw persoonlijke groei. 


Eva van Zeeland

Consult met Eva van Zeeland

bellen

VIA TELEFOON

Dagelijks ben ik op verschillende tijden via ParaVisie beschikbaar voor een telefoon consult. De betaling is per minuut en je bepaald zelf hoelang.
miss natural

OP AFSPRAAK

Maak een afspraak voor een consult via telefoon of beeld (via Zoom) op een tijd beschikbaar in mijn agenda. Dit is een consult van 1 uur voor € 44
AFSPRAAK 


Na het maken van de afspraak ontvang je een betaalverzoek
Chatten

VIA CHAT

Dagelijks ben ik op verschillende tijden via ParaVisie beschikbaar voor een chat consult. De betaling is per minuut en je bepaald zelf hoelang.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Duidelijke inzichten en adviezen
Een heel fijn gesprek met duidelijke inzichten en adviezen. Heeft me terug rust en vertrouwen gegeven. Het was precies wat ik nodig had op dat moment 👌❤️
Sylvia - 17 februari '23
Mannen die niet konden binden
Ja klopt helemaal om je vraag te beantwoorden, ik kwam inderdaad mannen tegen die zich niet konden binden, dus klopt!
Bettine - 30 september '23
Ik weet nu wat ik mag gaan doen
Ze gaf duidelijke antwoorden en ik weet nu wat ik mag gaan doen. Een aanrader!
Marloes - 25 september '22
Fijne reading
Hele lieve en aardige vrouw! Fijne reading 🤗 
Elsa - 31 december '22

Voel jij je anders, onbegrepen en alleen? Heb je soms wel eens het gevoel 'van een andere planeet' te komen? Ervaar je momenten van onzekerheid en weet je niet meer wat je nu wel of niet moet geloven? Ik kan je helpen om de juiste keuzes en beslissingen vanuit je hart te maken. Weer in je kracht te gaan staan en jouw energie te verhogen.