datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Eva van Zeeland Op de Cover van ParaVisie juli 2024
01 juli 2024 
2 min. leestijd

Eva van Zeeland Op de Cover van ParaVisie juli 2024

Deze maand sta ik op de cover van ParaVisie magazine en ben ik geïnterviewd door hoofdredacteur Niels Brummelman over mijn leven, de liefde en 5Ddating. Tevens zal ik zes keer per jaar een column schrijven voor de prachtige magazine met zicht op de nieuwe tijd. Het nummer is nu verkrijgbaar in de winkels en te bestellen via de website. 

ParaVisie magazine

ParaVisie is een maandblad dat een balans biedt tussen spirituele en paranormale invalshoeken. Het blad geeft ruimte aan onafhankelijke en afwijkende geluiden (paranormaal = normaal) en speelt in op de groeiende behoefte om het leven anders te benaderen dan gebruikelijk is in een overwegend materialistische maatschappij. ParaVisie biedt richting en ondersteuning voor degenen die openstaan voor een alternatief denkkader, fungeert als een venster op het ongeziene en dient als gids voor ontwikkeling en springplank naar groei. Het laat zien dat er meer is, en dat het anders kan, en dat al sinds 1986!

Het Zwarte Gat

ParaVisie magazine is voortgekomen uit het radioprogramma Het Zwarte Gat (1978-1994, Radio Veronica), een programma over paranormale verschijnselen gepresenteerd door Bart van Leeuwen (pseudoniem van Ton Egas). Vaste paragnosten en parapsychologen zoals Anton Paauwe, André Groote en Leo Pannekoek werkten hieraan mee. Vanuit de redactie ontstond het idee om evenementen rond spiritualiteit en het paranormale te organiseren. De eerste paranormale beurs vond plaats in Rotterdam in september 1985. Een klein jaar later, in mei 1986, verscheen het eerste exemplaar van ParaVisie, met Leo de Ruiter als eerste hoofdredacteur onder het pseudoniem Carel Elias.

paravisie

Daten in de Vijfde Dimensie

‘Hoogtijdagen datingapps voorbij’, zo meldde de NOS afgelopen mei. De marktwaarde van de apps zou krimpen, het aantal leden fors dalen. Maar bij 5D dating merken ze daar niets van. Het platform voor ‘bewust daten voor wakkere zielen, starseeds, lichtwerkers en gamechangers’ is sinds de oprichting in 2021 nog altijd groeiende. En inmiddels zijn de eerste huwelijken gesloten en is er zelfs een heuse 5D liefdesbaby geboren. Oprichter Eva van Zeeland: “In plaats van een snelle flirt zijn mensen – juist nu – op zoek naar echte verbinding op een dieper niveau.”

Eva van Zeeland over slow dating: Je bent als mens toch geen take away?

Lees het complete interview in ParaVisie juli 2024.

Nieuw tijdperk

Niels laat zijn volgers op Facebook altijd kiezen welke foto gebruikt moet worden voor de nieuwe cover van ParaVisie magazine. De grote meerderheid koos een oude foto van mij. Heel opvallend eigelijk en ook bijzonder dat ik nu met deze foto op de cover sta. 

Met deze foto en fotoshoot heb ik namelijk 7 jaar geleden een rebranding van Miss Natural Lifestyle gedaan omdat ik zelf gegroeid en verder ontwikkeld was. Het luidde voor mij een nieuw tijdperk in. Ik stond met deze foto op de cover van mijn eigen Miss Natural magazine in 2017.  Nu zit ik 7 jaar later op hetzelfde punt van transformatie en mijzelf opnieuw uitgevonden hebben is de cirkel is rond!

Lees jij ParaVisie al? 

reading

PS je kunt mij ook vinden op de spirituele hulplijn ParaVisie dat geen onderdeel (meer) is van het magazine. 


Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading