Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Recept: Geroosterde portabello’s

article content

Recept: Geroosterde portabello’s

Ik ben dol op paddenstoelen. Regelmatig koop ik een mix van verschillende soorten van het seizoen om er lekker mee te experimenteren in de keuken. Een heerlijke soep bijvoorbeeld, of geroerbakte champignons met knoflook en kruiden als avondsnack. Laatst heb ik wat nieuws geprobeerd: geroosterde portabello’s. En het was een groot succes: simpel te maken en erg lekker! Ik heb ze als lunch gegeten, maar je kunt ze ook als voorgerecht serveren als je gasten krijgt.

Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 4 portabello’s
  • 2-3 teentjes fijngehakte knoflook
  • Verse kruiden, zoals tijm, rozemarijn en bieslook
  • Versgemalen peper en zeezout
  • 2 eetlepels olijfolie

Zo maak je de geroosterde portabello’s klaar:

  1. Maak de portabella’s schoon met een borsteltje en snijdt een stukje van de steel af.
  2. Hak de knoflook fijn en meng de knoflook en de kruiden, peper en zout met de olie. Bestrijk hiermee de hele paddestoel.
  3. Rooster de portabella aan alle kanten in 5-7 minuten gaar in een grillpan (of in de zomer op de barbecue).
  4. Een smakelijk!

Eet jij graag paddenstoelen? Wat is jouw favoriete recept?

Deel jouw mening

Comment Section

1 reactie op “Recept: Geroosterde portabello’s


Door Maaike op 11 januari 2014

Klinkt heel lekker! Ik houd ook heel erg van paddenstoelen, snap niet dat heel veel mensen ze niet lusten!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!