datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Recept: Geroosterde portabello's
11 januari 2014 
0 min. leestijd

Recept: Geroosterde portabello's

Ik ben dol op paddenstoelen. Regelmatig koop ik een mix van verschillende soorten van het seizoen om er lekker mee te experimenteren in de keuken. Een heerlijke soep bijvoorbeeld, of geroerbakte champignons met knoflook en kruiden als avondsnack. Laatst heb ik wat nieuws geprobeerd: geroosterde portabello’s. En het was een groot succes: simpel te maken en erg lekker! Ik heb ze als lunch gegeten, maar je kunt ze ook als voorgerecht serveren als je gasten krijgt.

Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 4 portabello’s
  • 2-3 teentjes fijngehakte knoflook
  • Verse kruiden, zoals tijm, rozemarijn en bieslook
  • Versgemalen peper en zeezout
  • 2 eetlepels olijfolie

Zo maak je de geroosterde portabello’s klaar:

  1. Maak de portabella’s schoon met een borsteltje en snijdt een stukje van de steel af.
  2. Hak de knoflook fijn en meng de knoflook en de kruiden, peper en zout met de olie. Bestrijk hiermee de hele paddestoel.
  3. Rooster de portabella aan alle kanten in 5-7 minuten gaar in een grillpan (of in de zomer op de barbecue).
  4. Een smakelijk!

Eet jij graag paddenstoelen? Wat is jouw favoriete recept?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Maaike
Door

Maaike

op 11 Jan 2014

Klinkt heel lekker! Ik houd ook heel erg van paddenstoelen, snap niet dat heel veel mensen ze niet lusten!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading