datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Recept: Venkelsalade met sinaasappel
17 mei 2014 
1 min. leestijd

Recept: Venkelsalade met sinaasappel

Venkelsalade is een heerlijke salade in de zomer als bijgerecht, bij de barbecue of een zomers buffet. En in combinatie met sinaasappel kun je er helemaal een lekker fris en zomers gerecht van maken!

Speciaal voor jou heb ik dan ook een lekker recept van een Venkelsalade met sinaasappel. Heerlijk om jezelf en je gasten voor te schotelen en zeer eenvoudig om klaar te maken. Op en top genieten!

Dit heb je nodig voor 4 personen:

 • 2 Venkelbollen
 • 3 Sinaasappels
 • 1 Bosui
 • Olijfolie
 • Versgemalen zout en peper

Zo maak je de venkelsalade klaar:

 1. Maak de venkelbollen schoon en snijd ze in kleine stukjes. Bewaar het venkelgroen, dat heb je nodig voor de dressing.
 2. Spoel de venkel af met water en leg het op een bord/schaal.
 3. Maak de sinaasappels schoon. Verwijder aan de buitenkant ook het vel, zodat alleen het vruchtvlees overblijft (vang het vruchtensap op als je de sinaasappels snijdt, ook dit heb je nodig voor de dressing).
 4. Snijd de sinaasappels in dunne schijfjes/partjes en leg deze over de venkel.
 5. Snijd de bosui in kleine stukjes en strooi deze over de sinaasappel.
 6. Maak nu een dressing van het venkelgroen, sinaasappelsap, olijfolie, zout en peper en verdeel dit over de salade. Eet smakelijk!

Wil je iets meer variatie? Dan kun je bijvoorbeeld ook nootjes of kaas (naar eigen smaak) toevoegen.

Wat is jouw favoriete recept met venkel?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine