Reinigingslotion voor jou getest

Als je wilt overstappen op natuurlijke huidverzorgingsproducten dan kun je tegenwoordig gelukkig kiezen uit een groter aanbod dan 10 jaar geleden.

Omdat in de lokale drogisterij de natuurlijke cosmetica nog niet breed uitgemeten in de schappen staan, gaan wij voor jou op zoek naar de fijnste natuurlijke producten.

Skin Blossom Organic Bloom Gentle Cleansing Milk

Vandaag in de Miss Natural Review de Skin Blossom Organic Bloom Gentle Cleansing Milk gevonden bij de Beautydrogist. Deze online cosmeticawinkel van twee ondernemende zussen richt zich op de verkoop van natuurlijke en biologische cosmetica tegen betaalbare prijzen.

Productomschrijving

Deze voedingsstof rijke reinigingsmelk reinigt de huid en verwijdert make-up en onzuiverheden op milde wijze. De natuurlijke mix van mineralen, antioxidanten en vitaminen A, B, C en D voedt en vitaliseert de huid. Glycerine zuivert de huid zonder de natuurlijke barrière aan te tasten. Aloë Vera hydrateert de huid en de zoete amandel olie vermindert ontstekingen. Gemaakt met 88% biologische ingrediënten en geparfumeerd met essentiële oliën. Geschikt voor alle huidtypes. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit product heeft het Soil Association Organic Standard keurmerk.

Vrij van:
Sodium Laureth and Lauryl Sulphate, parabenen, kunstmatige kleur of geurstoffen, DEA, MEA or TEA, petrochemicals, cationic agents, PEGs, Propylene Glycol and GM ingredients

 

1. Aantrekkelijk

Wat ik zie is een fris vormgegeven witte fles met appelgroene dop en leuk ontworpen logo. Voor mij helemaal goed!

2. Geur

Ik vind de geur erg prettig. Als ik bij de ingrediënten kijk is het denk ik de Rose Geranium en Ylan Ylang olie die ik ruik.

3. Voelen

Het flesje heeft een klikdop, handig kan je hem niet kwijtraken. Het product voelt licht en fris aan en smeert lekker weg. Als ik het lang genoeg op mijn handpalm uitwrijf is de melk zelfs helemaal ingetrokken en mijn handen plakken niet daarna. Niet dat dit de bedoeling is van een reinigingsmelk, maar merkte het toch op.

4. Effect

Normaal ben ik niet zo’n fan van reinigingsmelk, heb daar een minder schoon gevoel van en de geur is meestal ook niet echt lekker. Nu vind ik dat schone gevoel bij dit product wel! Ik gebruik het op een wattenschijfje en en verwijder er ook mijn (niet waterproof) oogmake-up mee. Vooral als je geen zin hebt in een plens water in je gezicht, maar je gezicht toch schoon en fris wilt reinigen is dit een goed product. En voor de prijs van slechts €4,95 hoef je het ook al niet te laten!

Zelf deze reinigingslotion proberen?

Miss Natural leden krijgen 15% korting op Skin Blossom Organic Bloom Gentle Cleansing Milk te vinden bij de Beautydrogist. Nog een voordeel: deze korting geldt voor alle producten uit de webshop! Daarnaast maak je deze maand kans op 1 van de 5 gratis flacons met deze reinigingsmelk.

Wat moet je hiervoor doen?

Word Miss Natural! Ben je nog niet aangemeld als Miss Natural dan kun je dat hier doen. Heb je al een profiel aangemaakt, log dan hier in en vind de kortingscode voor 15% korting bij “Mijn Profiel”. Wil je kans maken op de gratis reinigingsmelk? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Let op! Alleen leden kunnen kans maken, dus eerst even aanmelden!