datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Een momentje voor jezelf met de heerlijke aurasprays en oliën van Rock Your World!
02 juli 2021 
1 min. leestijd

Een momentje voor jezelf met de heerlijke aurasprays en oliën van Rock Your World!

Als klein meisje had ik al een groot interesse voor kristallen. Ik kon uren staren naar de collectie edelstenen en mineralen bij een kennis in huis. Geweldig vond ik ze. Toen wist ik nog niets over de geneeskrachtige en heilzame werking van deze prachtige stenen. Op latere leeftijd ben ik me er meer in gaan verdiepen en me er diep over verwonderd. Naast kristallen zijn essentiële oliën ook echte wondertjes van de natuur.  Die heerlijke geuren doen echt wat met je!  En ze zijn beide een geweldige tool om op een laagdrempelige en leuke manier voor jezelf te zorgen. Het is echt een klein verwenmomentje om een paar minuten per dag uit te trekken om eens een korte meditatie te doen met een steen en/of olie.

De aurasprays zijn een perfecte manier om even te ontladen!


Afgelopen jaar heb ik Rock Your World ontdekt en ik was gelijk enthousiast. Zij verkopen namelijk geweldige aurasprays met kristallen EN essentiële oliën. Hoe leuk is dat!! Dus ook als je een drukke dag op kantoor hebt of druk thuis bent met de kids, kun je heel eenvoudig een momentje voor jezelf creëren.  Je trekt je 2 minuten terug in je slaapkamer, of gaat even naar buiten. Je neemt een paar diepe ademhalingen en gebruikt de auraspray erbij.  Wanneer je dan die heerlijke geur tot je neemt voel je je even helemaal zen en weer ready to go.

Mijn favoriete sprays om te aarden en te ontspannen

Ik ben zelf groot fan van de Be love aura spray, die gebruik ik voor een meditatie of als ik ga slapen. Deze spray helpt mijn jongste zoon ook bij het gronden. Heerlijke ontspanning na een lange dag vol prikkels op school. Met Rozenhout, Geranium, Bergamot , Roos, Lavendin en Mimosa. Klinkt geweldig toch?

De energizing spray gaat hier ook dagelijks mee in de handtas. Deze  spray helpt mij bij het ontprikkelen en het loslaten van negatieve energie. Ik vind de geur van rozemarijn en salie zo ontzettend lekker. Ik gebruik deze ook in huis wanneer ik visite heb gehad en de energie in huis wil kalmeren of opfrissen.  Deze spray is ook heerlijk bij de yoga practice!


rock your world

Miss Natural Ledenvoordeel

Speciaal voor onze leden heb ik een hele leuke kortingsactie! Je krijgt namelijk 10% korting op de heerlijke AURASPRAY'S van Rock Your World met coupon code: missnatural.  Check de website van Rock Your World via deze link >>

Gebruik jij al auraspray's?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading