10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Samen natuurlijk zwanger worden: 20 stellen gezocht!
13 juni 2016 
2 min. leestijd

Samen natuurlijk zwanger worden: 20 stellen gezocht!

Graag vertel ik je over een moeilijke periode uit mijn leven. Een tijd waarin ik mij machteloos en onzeker voelde tijdens mijn zoektocht naar het moederschap. Zwanger zijn is een magische gebeurtenis, maar natuurlijk zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat heb ik helaas zelf ook mogen meemaken. Er komt veel verdriet en frustratie bij als je jouw grootste wens niet in vervulling ziet gaan. Ik ben Eva van Zeeland en heb er ruim 5 jaar over gedaan om de eerste keer zwanger te worden.

Samen natuurlijk zwanger worden

Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en pas deze kennis toe voor mijzelf en mijn gezin. Daarnaast inspireer ik anderen over biologisch eten en natuurlijk leven via mijn bedrijf Miss Natural. Inmiddels ben ik moeder van drie kinderen, maar heb daarin een ware zoektocht gehad om mijn lichaam te ondersteunen om natuurlijk zwanger te kunnen worden.

Zwanger wordenIs zwanger worden een probleem?

1 op de 5 koppels ondervindt problemen met het op natuurlijke wijze zwanger worden. Milieuvervuiling en onze leefstijl hebben een negatieve invloed op de kwaliteit van ei- en zaadcellen. Daarbij bevat onze dagelijkse voeding onvoldoende van de juiste natuurlijke stoffen om daar weerstand tegen te bieden. Hierdoor daalt de kans op een natuurlijke zwangerschap en neemt bovendien de slaagkans bij IVF af. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling volgens veel gynaecologen en artsen. Steeds meer koppels kunnen hun kinderwens niet op een natuurlijke wijze verwezenlijken.

Vruchtbaarheid vergroten

Mijn zoektocht naar het moederschap duurde ruim vijf jaar. En in die periode ben ik veel te weten gekomen over wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten en heb ik interessante mensen ontmoet met kennis op het gebied van omgaan met stress, voeding, lifestyle, voedingssupplementen en natuurlijk de medische specialisten. Door deze kennis en een optimale voorbereiding was ik de tweede keer zelfs binnen 1 maand zwanger! Mijn belangrijkste conclusie is dat je samen, man en vrouw, moet voorbereiden om natuurlijk zwanger te worden.

Ik ga 20 koppels helpen


Omdat ik deze kennis niet voor mezelf wil houden ga ik 20 koppels helpen bij het natuurlijk zwanger worden. Samen brengen we een bezoek aan professionals en artsen en ontvang je tips waardoor je de kans op een natuurlijke zwangerschap kunt vergroten. Ik maak van dit proces een videoserie waardoor deze belangrijke informatie voor iedereen beschikbaar komt.

natuurlijk-zwangerWillen jullie graag zwanger worden?

Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Weet je niet goed waar je moet beginnen? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er een IVF behandeling gepland? Meld je dan aan voor deze serie, dit kan tot 1 augustus 2016. Uit alle aanmeldingen selecteer ik 20 koppels waarmee ik in september ga starten.

Ontvang de videoserie

Wil je op de hoogte gehouden worden over de videoserie, maar zelf niet deelnemen? Laat dan hieronder je voornaam en e-mail achter en je ontvangt een bericht zodra de eerste video beschikbaar is.

Is deze boodschap niet voor jou bedoeld, maar ken je stellen bij wie zwanger worden niet vanzelf gaat? Wijs ze dan op deze oproep, alvast bedankt voor het delen!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creรซren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY ๐Ÿ€ MIND ๐Ÿ’ž SOUL ๐ŸŒŸ

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.