datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Soja fruitsmoothie met gele vruchten
30 september 2011 
1 min. leestijd

Soja fruitsmoothie met gele vruchten

Steeds meer mensen ontdekken soja drink. Ik gebruik soja drink (ik noem het altijd soja melk) als alternatief voor koemelk in mijn ontbijt, door het pannenkoekbeslag of als basis voor sausen.

Soja drink past uitstekend in het voedingspatroon van deze tijd. De soja drinks van Alpro zijn denk ik wel bij veel mensen bekend. Deze producten zijn lekker, gezond en 100% plantaardig. Alpro soya heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met twee nieuwe smaken: Alpro soya Drink Rode vruchten en Gele vruchten.

Alpro soya Drink Rode vruchten bevat onder andere vlierbes, aardbei, rode aalbes en framboos, Alpro soya Drink Gele Vruchten bevat perzik en abrikoos. Daarnaast zijn er de bestaande smaken Choco, Vanille, Banaan en Macchiato.

Minder suiker

De Alpro soya Drinks hebben ook een verbeterde receptuur. Ze bevatten nu 15% minder suiker en zijn daardoor minder zoet. Toch jammer dat er nog wel suiker in zit! Je kunt dus voortaan genieten van een lekkere sojadrink met minder suiker en calorieën, zonder kunstmatige zoetstoffen. Naast calcium, vitamine B2 en B12 bevatten de drinks nu ook vitamine D. Vitamine D is nodig voor een goede opname van calcium in onze botten. Lekker als dorstlesser, tussendoortje of als basis voor een fruitige soja smoothie.

Soja fruitsmoothie voor 2 personen

Voor een lekkere smoothie mix je de volgende ingrediënten:

  • Recept voor soja fruitsmoothie met Alpro Soya Drink200 ml Alpro soya Drink Gele vruchten
  • 200 ml Alpro soya yoghurtvariatie Nature
  • 100 gram geel fruit: banaan, nectarine
  • scheutje sinaasappelsap
  • ijsklontje

Voordelen soya drank

De voordelen van Alpro soya Drinks met smaak

  • 100% plantaardig
  • verrijkt met calcium, vitamine B2, B12 en D2
  • bevat geen lactose, bevat geen koemelk
  • geen kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen

Het Bologna experiment

Tot slot kwam ik nog een leuk filmpje tegen dat goed laat zien dat het verschil tussen echt vlees en een vleesvervanger op basis van soja door veel mensen (in dit geval Italiaanse mannen) niet te onderscheiden is.

Ik heb dit experiment zelf ook eens gedaan op kleinere schaal in een lasagna en ook pas achteraf verteld dat er geen gehakt inzat.

Soms moet je ook niet alles vertellen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctGHNxOSS38[/youtube]

Gebruik jij wel eens producten op basis van soja?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading