10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Sta jij open voor verandering?
20 april 2013 
2 min. leestijd

Sta jij open voor verandering?

Precies twee weken geleden op zaterdag stond ik ook, net als vandaag bij de Miss Natural Awards, voor een groep geweldige en inspirerende mensen. Graag vertel ik je over mijn reis naar Zuid-Afrika waar ik mijn familie bezocht en de verjaardag van mijn broertje en vader vierde. Zij wonen daar nu 7 jaar en ruim 5 jaar had ik ze niet gezien… een hele lange tijd waarin er veel veranderd is in mijn leven.

Zo ging mijn grootste wens in vervulling en ik werd na jaren wachten in 2010 moeder van een geweldige tweeling. Diezelfde zomer las ik het boek Eet jezelf mooi, slank en gelukkig van Amber Albarda en besloot in 2011 de opleiding orthomoleculaire geneeskunde te gaan doen.

Omdat ik de kennis die ik daar opdeed zo geweldig interessant vond en liever niet 1-op-1 als therapeut aan de slag wilde gaan. Besloot ik om er een concept van te maken om juist een groot publiek te kunnen gaan bereiken. Het idee voor Miss Natural was geboren en april 2011 ging de website met het eerste artikel online.

Ondernemen is mijn passie

Ondertussen had ik nog mijn andere bedrijf, een netwerk van 150 fitnessclubs, maar toen ik merkte dat ik daar geen energie meer van kreeg besloot ik hiermee te stoppen en het bedrijf te verkopen. Sinds de zomer van 2012 ben ik dan ook 100% van mijn tijd bezig met mijn passie, ondernemen binnen de natuurlijke levensstijl.

In datzelfde jaar eindigde voor Pasen mijn lange relatie met de vader van mijn kinderen en ging ik op ontdekking in mijn nieuwe 2.0 leven. Het afgelopen jaar heb ik dus op alle vlakken in mijn leven verandering ervaren. Veel mensen ervaren een grote verandering als vervelend of zelfs beangstigend, omdat ze niet weten wat er komen gaat en alle zekerheid en gevoel van veiligheid verdwenen is.

Verandering is leuk als je zelf stuurt

Ik heb dit zelf nooit zo ervaren en kijk juist erg uit naar al het onbekende dat nog komen gaat, omdat ik weet dat ik zelf mijn leven kan inrichten en de gewenste richting in kan sturen. Alleen ikzelf kan hiervoor zorgen! Dit doe ik door mijn leven niet door anderen te laat leiden en niet te wachten tot beslissingen voor mij gemaakt worden. Daarom vind ik het ook zo mooi om te zien dat velen van jullie het heft in eigen handen nemen door actief op zoek te gaan naar voeding die voor jou en je gezin zorgen voor een optimale gezondheid.

Geweldig leuk ook dat de kandidaten aan de Miss Natural Awards zichzelf durven te laten zien en net als ik volledig achter hun levensstijl staan, ongeacht wat andere mensen daarvan denken. Daarom vandaag ook een ode aan iedereen die open staat voor verandering en zichzelf durft te profileren!

Eva de Beijer heet nu Eva van Zeeland

Vorige week zaterdag vierde ik de 70ste verjaardag van mijn vader in Stellenbosch, Zuid-Afrika en ten overstaande van familie en vrienden heb ik hem verteld dat ik na 25 jaar weer zijn naam Van Zeeland zal dragen. En dat maakt de cirkel rond of zoals Albert Sonnevelt deze week aan de telefoon tegen mij zei; dat is een mooi compleet helingsproces. En zo voelt het ook!

Sta jij open voor verandering?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Gaby Bovendorp
Door

Gaby Bovendorp

op 22 Apr 2013

Hallo, Ik ben nu een week of twee klaar met de cursus 40 dagen suikervrij en zo blij dat ik het gedaan heb! Ik ben tnt veel bewuster geworden van mijn eten en Wat je beter niet kan eten,ook vind ik het heel fijn om nog mailtjeste ontvangen,bedankt en een hele vriendelijke groet ,Gaby

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 22 Apr 2013

Wat goed Gaby! Bedankt voor je reactie :)

Margrietje01
Door

Margrietje01

op 22 Apr 2013

Eve, eerste vrouw, je bent een kanjer. Ik heb zelf ook meegemaakt dat mijn huwelijk strandde en ik voor 3 kinderen moest gaan zorgen. Maar het leven is vol verrassingen en de grootste verrassing ben je vaak zelf. Wie weet wat het leven nog voor je in petto heeft!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 22 Apr 2013

Lief, dank je wel!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.