Starseed observatie van het jaar 2020
03 januari 2021 
10 min. leestijd

Starseed observatie van het jaar 2020

Tobias is mijn naam, ik woon in het mooie Friesland en ben 27 jaar oud. Ik bestempel mijzelf als een wakker starseed. Natuurgeneeskunde, astrologie, meditatie, edelstenen en andere esoterische stof interesseer ik mij al circa 10 jaar voor. Ik heb een achtergrond als professioneel gamer en poker speler. Momenteel speel ik nog een auto-chess game als hobby. Ik beschik over een goed tactisch en strategisch inzicht.

Complotten en spiritualiteit

starseed-observatieBegin dit jaar wilde ik mijn eigen bedrijf opstarten in de richting van matchmaking onderbouwd door astrologie. Het virusgebeuren zorgde ervoor dat ik dit even op pauze zette en mij nogmaals ging verdiepen in de complotten en het spirituele gebeuren. In dit artikel ga ik mijn jaar en de collectieve observatie met jullie delen. Het jaar 2020 zal ons altijd bij blijven als een van de meest transformerende jaren uit de geschiedenis.

Het jaar 2020 en de massa psychoses

Het jaar dat er meerdere massa psychoses ontstonden, de een ging over een virus wat over de hele wereld gaat en waar wij allemaal een mondkapje voor op moeten en vooral bij elkaar uit de buurt moeten blijven. De andere ging over een spirituele ontwaking gepaard met een aantal complottheorieën. Beide groepen hebben een grote aanhang en het verschil van realiteit bereikte een nieuwe hoogte. Is dit ook onderdeel van verdeel en heers?

Als ”spiritueel persoon” denk je snel dat je het bij het juiste eind hebt want jij ziet wel wat anderen zien, maar zij zien niet wat jij ziet.

En dat de ”schapen” het fout hebben, hierdoor creëer je een afstand tussen jou en een ander mens. Toen ik rond april een enorme wake up call kreeg kon ik ook even geen slapende mensen in mijn buurt hebben, ik zat te vol van de hele gebeurtenis, eindelijk dacht ik!

Het begon in 2012

starseed-observatieHet jaar 2012 was de awakening in het klein en eigenlijk had ik de hoop al wat opgegeven en het matrix gebeuren maar geaccepteerd. Andere gespreksstof dan de awakening had ik even niet en stoorde mij aan mensen die dit niet zagen, het was lastig om nog connectie te leggen met mensen die niet in deze richting aan het denken waren. Iets later besefte ik mij, ik ben hier al 10 jaar op voorbereid en natuurlijk zijn er weinig mensen waar ik dit mee kan delen. Ik doe wel een stapje terug, want in contact en verbinding blijven met mensen is belangrijker dan je visie door te drukken.

Verdeel en heers

En het vergrootte het verdeel en heers ook nog eens, wat dit jaar ook een groot onderdeel was. Kijk naar Black Lives Matters, door een paar false flags en ons al jaren te laten discussiëren over zwarte piet en dergelijken merkte je dat de media er veel aandacht aan gaf om ons vooral uit elkaar te halen. Toen in maart het virus Nederland ook had bereikt was ik eerst ook wel even voorzichtig en heb wat extra voedsel ingeslagen.

The Fall of the Cabal van Janet Ossebaard

Deze ”lockdown” tijd heb ik mooi gebruikt om nog wat documentaires te kijken. The Fall of the Cabal van Janet Ossebaard connecte heel veel puzzelstukjes voor mij en hierdoor veranderde mijn mening ten opzichte van Trump ook ontzettend, ik keek het nieuws sowieso altijd met een korrel zout maar een mening van ”Ik haat Trump” hadden ze bij mij er ook al in geprogrammeerd.

Een eigen politieke partij starten

Ik had mij eigenlijk helemaal afgesloten van het wakker worden en was maar gewoon mee gaan doen in de matrix. Politiek interesseerde mij ook niet meer, voor mij waren het allemaal een stel leugenaars die voor financieel gewin maar wat aan het kletsen waren. In 2012 wou ik zelfs mijn eigen politieke partij starten, ik was toen 19 en dacht dat ze per ongeluk veel dingen fout deden. Iets later kwam ik er achter dat ze dit met opzet doen en toen had ik zoiets van… laat dat hele politieke verhaal maar zitten.

Trump speelt een rol in The Great Awakening

Nu kijk ik heel anders naar Trump, wat een geweldige man, hij is voor mij een beetje de hoofdrolspeler in de film die wij nu kijken genaamd ”The Great Awakening”. Door mij verder te verdiepen in de spirituele geschiedenis en een stuk geschiedenis van de aarde ben ik op een hele nieuwe visie gekomen op het hele gebeuren. Het is voor mij een strijd tussen goed en kwaad, zoals ook beschreven staat in de bijbel. We komen van dezelfde schepper maar aanbidden een andere ”god” om mensen bewust te maken van het kwaad zodat daarna het licht feller dan ooit kan schijnen. Hier zal ik nog verder op ingaan in een ander artikel.

De Schumann Resonantie piekt

starseed-observatieDe lente en de zomer voelde ik echt een hele hoge energie van verlichting, de Schumann Resonantie piekte af en toe en met planeet Mars in sterrenbeeld Ram had ik de wil en energie om alles te doen wat ik wou doen. Gezellig in het park zitten, een terrasje, naar het strand en heel soms in de kroeg belanden zat er nog in. Het hele virus gedoe leek wel even verdwenen te zijn, wel vond ik het jammer dat de kroeg niet meer was zoals eerst. Veel mensen waren erg bewust van de anderhalve meter en even spontaan met wat mensen aan de praat komen zat er niet echt meer in.

De opening van de Leeuwenpoort

De opening van de Leeuwenpoort was dit jaar ook magisch voor mij. Ik voelde mij enorm connected met mijn spirit guides (gidsen) en ancestors (voorvaders). Ook de groep meditaties en het spirituele wat steeds meer mensen aantrekt had een goed effect op mij. Veel Youtubers en content creators waarvan ik eerder nog nooit had gehoord gaven mij het gevoel dat we met een enorm grote groep zijn! Nu al, terwijl een groot deel nog moet ontwaken.

Nieuwe maatregelingen en beperkingen

Halverwege september kwam ik wat in een dipje, de zon was weg, Mars ging 6 weken retrograde in Ram en de herfst en winter stonden voor de deur. Ik zag het al aankomen, nieuwe virus maatregelen en steeds meer beperkingen. Ik dacht dit wordt een lang saai jaar… de mensen waar ik eerst goed mee kon voelde ik even wat minder voor, we leven in zo’n andere wereld en een hele andere vibratie… dat voelde soms best wel even alleen.

Belangrijke datum: 21 December 2020

starseed-observatieIn december leefde ik weer op en merkte aan mezelf dat ik enorm veel gegroeid ben dit jaar. Ook kreeg ik steeds meer bezigheden, lezen, schilderen, familie wat vaker opzoeken.
En 21 december kwam steeds dichterbij en voor mij was dit net als in 2012 een hele belangrijke datum. Dit getal 21 12 krijg ik al vanaf jongs af aan mee, we hadden vroeger een digitale klok bij de tv en mijn moeder en ik zeiden altijd tegen elkaar wanneer het 21:12 was, mooi getal natuurlijk ook. Ik heb dat nog steeds, soms reken ik €21,12 af bij de supermarkt of kijk ik net op mijn mobiel en is het weer 21:12.

Conjunctie van Jupiter en Saturnus

Eindelijk was het 21 december, ik keek al een tijdje uit naar deze dag. Als hobby astroloog begreep ik redelijk goed wat er deze dag zou gebeuren, een conjunctie van Jupiter en Saturnus in sterrenbeeld Waterman. Deze 2 planeten waren de afgelopen 200 jaar alleen maar samen gekomen in aarde tekens en kwamen voor het eerst zo dichtbij elkaar in 800 jaar tijd. Deze dag heb ik gebruikt voor meerdere massameditaties en heb een heerlijke collectieve energie gevoeld, het was een fantastische dag! Natuurlijk veranderde er niet heel veel op deze ene dag, het was een startschot voor wat er komen gaat. Deze twee planeten samen hebben invloed op de samenleving en ons denken, nu ze in een luchtteken samen stonden gaat dat invloed hebben op onze gedachten op een positieve manier, wat de wereld nu zo hard nodig heeft.

Vuurwerk klonk bevrijdend

starseed-observatieHet was mooi om te zien hoeveel mensen vuurwerk de lucht in knalden om 00:00 1 januari 2021, dit voelde even als een moment van bevrijding. Even weer een ”normale” collectieve activiteit. Voor de mensen die blij zijn dat 2020 over is heb ik slecht nieuws, niet dat 2021 een slecht jaar zal zijn maar ga er maar niet vanuit dat wij terug gaan normaal.

Volgens mij gaan wij hoe dan ook naar een nieuw normaal en ik geloof erin dat wij naar een beter nieuw normaal gaan.

Niet het nieuwe normaal wat ze zo aan het pushen zijn, maar een nieuw normaal waar wij collectief beter met elkaar omgaan. Vanwege die twee planeten die naar een luchtteken zijn gegaan zullen wij ons meer bewust worden van onze eigen gedachten en hoe belangrijk het is om dat goed te houden.

Het collectieve veld en gedachten

Ook beschikken we over een collectieve mind en zal het van belang zijn dat iedereen het overal goed heeft. De ascentie die volgens mij begonnen is in 2020 duurt 12 jaar, en de eerste jaren zullen wat turbulent zijn met wisselende energieën en er zullen nog wat stukken van de cabal structuren moeten worden opgeruimd. In 2024/2025 denk ik dat wij echt veel meer gaan zien van het nieuwe. Wat je er zelf van maakt dit jaar zal heel belangrijk zijn, veel van je oude opties zijn weggevallen en dat geeft veel ruimte voor nieuwe activiteiten.

Dankbaar voor het jaar 2020

Ik zelf ben heel dankbaar voor het jaar 2020, het had zeker zijn ups en downs maar ik heb enorm veel geleerd en heb veel interessante mensen leren kennen. We zijn al in het nieuwe normaal, we zijn al voorbij het kruispunt van het nieuwe tijdperk en zodra je er klaar voor bent kun jij met jouw nieuwe dingen beginnen. Het Waterman tijdperk gaat er ook heel erg om je authentieke zelf te zijn, dus doe eens gek en leer jou nieuwe zelf kennen.

Hoe heb jij 2020 ervaren? Laat het mij weten in een reactie!

Tobias van der Meer

Over de schrijver
Mijn interesses zijn astrologie, tarot, nieuwetijdskinderen en alles wat het nieuwe tijdperk met zich meebrengt. Je kan mij vinden op YouTube onder de naam Optimystic Tobias , ook ben ik de oprichter van het chatkanaal Starseeds Nederland. Indien je interesse hebt in spiritualiteit voel je welkom. T.me/StarseedsNL
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.