10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Starseed observatie van het jaar 2020
03 januari 2021 
10 min. leestijd

Starseed observatie van het jaar 2020

Tobias is mijn naam, ik woon in het mooie Friesland en ben 27 jaar oud. Ik bestempel mijzelf als een wakker starseed. Natuurgeneeskunde, astrologie, meditatie, edelstenen en andere esoterische stof interesseer ik mij al circa 10 jaar voor. Ik heb een achtergrond als professioneel gamer en poker speler. Momenteel speel ik nog een auto-chess game als hobby. Ik beschik over een goed tactisch en strategisch inzicht.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.