10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Stel je vraag aan Richard de Leth + gratis recepten OERsterk koken!
22 augustus 2014 
2 min. leestijd

Stel je vraag aan Richard de Leth + gratis recepten OERsterk koken!

Woensdag 3 september heb ik als gast tijdens het Natuurlijk Spreekuur, Richard de Leth, auteur van de bestseller OERsterk. Richard studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam. Hij ontwikkelde een nieuw concept rondom optimale gezondheid, omdat hij in de medische praktijk zag dat veel medicijnen de patiënten niet genezen. In zijn eigen praktijk combineert hij westerse en oosterse geneeskunde om tot een OERsterk resultaat te komen.

Download de preview van OERsterk koken!

OERsterk is het eerste boek dat de brug weet te slaan tussen de westerse geneeskunde en de oosterse geneeskunst. Het beste van twee werelden zorgt voor nieuwe inzichten. Inmiddels is er ook OERsterk Koken en verschijnt in oktober zijn nieuwste boek OERsterk Leven.

Speciaal voor jou, als lid van Miss Natural, kun je een preview van het receptenboek OERsterk koken! downloaden. Zoals de titel al deels verklapt, is OERsterk Koken gebaseerd op de paleo / oerdieet leefwijze. Voldoende gezonde vetten, eiwitten en de koolhydraten wat meer beperkt. Recepten met bijvoorbeeld gewone aardappels, pasta of rijst kom je in dit boek niet tegen. Daarentegen wel gezond fastfood! Wat dacht je van frietjes, pizza of kipnuggets? Heerlijk toch! Maar… wel volgens de OERsterk principes, want de frietjes worden gemaakt van pastinaak.

Natuurlijk Spreekuur met Richard de Leth

Met het Natuurlijk Spreekuur geef ik jou exclusief toegang tot professionals die gespecialiseerd zijn in natuurlijk gezondheid en natuurlijk beter worden. Woensdag 3 september praat ik met Richard de Leth in een online webinar. Je hoeft er de deur dus niet voor uit!

Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

  • Computer, laptop of tablet met internetverbinding
  • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf ‘in de uitzending’.

Stel je vraag aan Richard de Leth

Tijdens het Natuurlijk Spreekuur heb je de gelegenheid om Richard vragen te stellen en zal Eva vragen voorleggen van Miss Natural leden. Alle vragen zullen, indien gewenst, anoniem beantwoord worden in het webinar om jouw privacy te waarborgen.

Zodra je deze uitnodiging hebt ontvangen raad ik je aan om op tijd aanwezig te zijn op woensdag 3 september om 19.00 uur, slechts 200 deelnemers hebben namelijk per Natuurlijk Spreekuur toegang!

Richard en ik zien je graag op woensdag 3 september!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Nienke Veenendaal
Door

Nienke Veenendaal

op 05 Jan 2015

Dag RIchard, Enthousiast geworden door je boek dacht ik een innovatief recept te hebben uitgevonden t.a.v. de bananenpannenkoekjes met ei, kaneel en banaan. Ik meende er goed aan te doen er ook wat reeds in water gekookte havermout bij te doen voor de stevigheid dacht ik, nou dat was niet slim, hoewel wel erg lekker. Het werd een soort gebakken papje Heb jij een tip hoe ik het iets substantieler kan krijgen of is dat helemaal niet handig in jouw filosofie.?

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.