datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Annelie Westerbaan voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
3 min. leestijd

Stem op Annelie Westerbaan voor de Miss Natural cover!

Annelie Westerbaan komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Annelie én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Annelie Westerbaan (36) Een zwangerschap gaat niet altijd vanzelf

In 2009 begon er bij ons een kinderwens te kriebelen. We hadden net een verbouwing van acht maanden achter de rug en we waren er helemaal klaar voor. Jammer genoeg bleek dat nog niet zo gemakkelijk en we belandden in het medische circuit. Maar ik wist: dat kan ik aan dus kom maar op! Keer op keer kregen we een teleurstellend bericht te verwerken.

In oktober 2011 was de maat vol en we besloten een weekend naar Parijs te gaan om weer tot elkaar te komen. Bovenop de Montparnasse, met uitzicht op de Eiffeltoren, ging mijn lieve vriend op zijn knieën en ik zei: ja, ik wil! En wat bleek achteraf… ik was nog zwanger ook! Helaas werd dat mijn eerste miskraam. Voor mijn gevoel had ik er al acht achter de rug. Ik was toe aan rust.

annelie-westerbaan

De zoektocht naar mijn trouwjurk was begonnen en ik was na de tweede jurk verkocht. Maar, ik kocht de jurk twee maten te klein. Echt waar, ik kocht mijn trouwjurk te klein! Dus er was werk aan de winkel. Ik nam een diëtiste in de arm, ik ben koolhydratenvrij gaan eten en ijverig gaan sporten. Ik wilde ook graag afvallen om de ziekenhuisbezoeken die na de bruiloft zouden volgen met een gezond lijf aan te gaan. De kilo’s vlogen eraf en uiteindelijk verloor ik 15 kg. De jurk zat als gegoten en we konden gaan trouwen. Het was een fantastische dag. Na onze huwelijksreis in Mexico, zijn wij voor een tweede keer getrouwd op de basisschool waar ik werk. We kijken terug op twee mooie trouwerijen.annelie-westerbaan

Met frisse moed en een gezond lijf keerden wij terug in het medische circuit. De spanning was voelbaar want dit was onze laatste poging. De vlag kon uit, want na nog geen drie maanden getrouwd te zijn, bleken we zwanger. In november 2012 werd onze zoon Stef geboren. Door de zwangerschap vlogen de kilo’s er weer aan, maar dat is bijzaak.

Toen ik het gevoel kreeg dat ik mijn gezondheid en hormonen weer op de rit had, begon het weer te kriebelen. Een broertje of zusje voor Stef zou geweldig zijn! Ik zat tegen het randje van een Burn-out en ik ben hard aan de slag gegaan om mijn lichaam weer op pijl te krijgen. Weer brak de laatste poging aan, maar jawel hoor: ik was weer zwanger! In juni 2015 werd Joris geboren. Ook deze keer kwamen er zwangerschapskilo’s aan. Ik wilde terug naar het gezonde leven en ik wist precies hoe dat moest, maar de verleidingen lagen op de loer en ik vind het tot op heden nog altijd lastig.

Opnieuw kriebelde er een kinderwens. Mijn man was bang dat hij me weer uit een dal moest halen, maar ik garandeerde hem van niet. In september 2016 waren we aan de beurt en het was in één keer raak. Maar helaas, mijn tweede miskraam werd een feit. Schouders eronder en door.

Begin dit jaar kwam een vriendin naar me toe en zij vertelde haar idee over een samenwerking voor hoogwaardig gezondheidsprojecten gebaseerd op aloë vera en honing. Ik zag een mooie kans om weer aan mijn gezondheid te werken met deze biologische en ecologische producten. Ik heb mezelf opgeschoond en ik blijf mezelf onderhouden met het drinken van aloë vera. Ik voel me fit, energiek en gezond! We zitten nog volop in het circuit, maar dit keer maken we ons niet te druk. Ik heb thuis al twee belhamers van jongens. We gaan voor maximaal drie pogingen in het ziekenhuis, maar mocht een derde wonder er niet inzitten, hebben we een mooi alternatief gekozen: dan nemen we een hond en tel ik mijn zegeningen.

Annelie Westerbaan. 36 jaar uit Woubrugge

annelie-westerbaan

Stem op Annelie Westerbaan en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Annelie of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading