datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Desiree van der Eng voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Desiree van der Eng voor de Miss Natural cover!

Desiree van der Eng komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Desiree én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Desiree Van der Eng – Postma (35) ‘Door een foute dosering kreeg ik 600.000 eenheden teveel aan vitamine D binnen’

Ik heb een prachtig gezin met een lieve man en vier schatten van jongens en ik geniet volop van het leven. Ruim drie jaar geleden, na de geboorte van onze jongste zoon, was dat wel anders. Het ging niet goed met mij en na vele huisartsbezoeken kreeg ik steeds weer te horen dat ik het rustiger aan moest doen. Ik had te veel om handen en de arts vertelde dat ik tegen een burn-out zat en moest stoppen met het geven van borstvoeding. Dat laatste advies heb ik geweigerd, omdat ik mijn zoon een sterke eerste start van zijn leven wilde geven.

Na aandringen heeft de huisarts bloed afgenomen en het bleek dat mijn vitamine D gehalte veel te laag was. Was dat de oorzaak waardoor ik last had van spier-, zenuw-, gewrichtsklachten en hartkloppingen? Ik moest aanvullende supplementen slikken, maar door een foute dosering op het doosje kreeg ik 600.000 eenheden teveel aan vitamine D binnen. Met gevolgen van hoge koorts werd ik naar de eerste hulp gestuurd.

desiree-van-der-eng

Na eindeloze onderzoeken in het ziekenhuis concludeerden de artsen dat ik de ziekte van Crohn had. Hoe kan dit? Ik kreeg medicijnen in mijn handen geduwd en er werd mij veel succes gewenst. Ik kon het verhaal niet geloven. Ik kwam vanwege een overdosis vitamine D en nu heb ik de ziekte van Crohn? Ik nam een andere arts in de arm en na verschillende doorverwijzingen en onderzoeken was daar de eindconclusie: Fibromyalgie. Ik kreeg deze keer geen medicijnen en ik moest accepteren dat ik geen verbetering in mijn spieren, zenuwen en gewrichten zou krijgen. Ik kreeg het advies om hulp aan te nemen voor de zorg van onze kinderen en in de huishouding. Wederom dacht ik: dit kan toch niet? Ik sta nog volop in het leven!desiree-van-der-eng

Door de reumatoloog werd ik geadviseerd om deel te nemen aan een fibromyalgie revalidatieprogramma in Heliomare. Ik heb daar onder andere geleerd over de belangen van mindfulness en yoga in je leven. Daarnaast heb ik de cursus van Carola van Bemmelen gevolgd om suikervrij te leven. Die cursus bleek mijn redding, het antwoord op wat mijn lijf nodig had. Geen geraffineerde suikers en andere zoetstoffen meer. Geen pakjes en zakjes. E-nummervrij eten en drinken, en mijn lijf gaan ontzuren met Alka. Na drie maanden pure voeding was ik klachten vrij! Ik zorg zelf voor mijn gezin en het huishouden. Daar komt geen hulp aan te pas. Met mijn verhaal wil ik mensen inspireren, vertellen om nooit op te geven, en bij lichamelijke klachten: neem eens een kijkje en verdiep je eens in je eigen voedings- en leefpatroon. Geloof in jezelf!

Desiree van der Eng, 35 jaar uit Akersloot.

desiree-van-der-eng

Stem op Desiree van der Eng en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Desiree of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Chantal
Door

Chantal

op 05 May 2017

Wow ik ben erg onder de indruk van dit verhaal!!

Thijs van der Eng
Door

Thijs van der Eng

op 21 May 2017

Super trots op mijn vrouw!!💪🏻☀️❤️

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine