datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Hanneke Tammes voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Hanneke Tammes voor de Miss Natural cover!

Hanneke Tammes komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Hanneke én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Hanneke Tammes (33) ‘Mijn keukentje lijkt soms wel van een kruidenvrouwtje’.

Ik ben moeder van twee fantastische kinderen, getrouwd met Chris en ik heb het altijd druk. Ik heb het alleen nooit te druk om puur en onbewerkt eten te koken of om te gaan sporten. Via mijn Instagram-pagina en blog @HelemaalHanneke hoop ik mensen te inspireren om gezonde voeding óók prioriteit te geven en om van sport een vanzelfsprekendheid te maken. Ja, dat kost tijd, maar het levert zoveel energieke tijd op!

hanneke-tammes

Ik had vaak last van migraine

Vroeger had ik meerdere dagen per maand migraine en ik had vaak last van een zwaar gemoed. Doordat ik sinds 2010 praktisch suikervrij, glutenvrij, koemelkvrij, tarwevrij en e-nummervrij eet, heb ik daar nog nauwelijks last van. Wij startten zeven jaar geleden met een paleo dieet, aten vervolgens volledig Hormoonfactor-proof en wij hebben inmiddels onze eigen draai gevonden.

hanneke-tammesAltijd op zoek naar wat werkt voor mij

Heb ik de waarheid in pacht? Natuurlijk niet. Wij eten zoals het voor ons werkt. Dit is een eeuwigdurend proces, wat steeds in fasen zal blijven veranderen; je hebt nou eenmaal niet continu hetzelfde dagelijkse ritme en je hebt niet altijd dezelfde behoeften.

Mijn nieuwste missie is om steeds vaker vegetarisch te eten. Vegetarische recepten zijn vaak wat eenzijdig en om te voorkomen dat we voedseltekorten oplopen, mogen natuurlijk alleen de best uitgebalanceerde maaltijden blijven. Geen gemakkelijke opgave.

Keuken van een kruidenvrouwtje

Daarnaast ben ik niet bang voor een experimentje hier en daar. Mijn keukentje lijkt soms wel van een kruidenvrouwtje, met alle weckpotten die staan te fermenteren en andere brouwseltjes op het fornuis. Ook maak ik zoveel mogelijk gezonde, milieuvriendelijke keuzes wat betreft mijn verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen, en promoot ik bijvoorbeeld het gebruik van BPA-vrije, hervulbare flessen om de aarde niet met nog meer plastic op te zadelen.

Dit is voor mij geluk!

Geluk zit voor mij in een sterk en gezond lijf, maar ook in blije kinderen, een stabiele relatie, plezier en ontspanning, en bewust leven. Ik laat graag anderen meekijken in mijn zoektocht, zodat we elkaar kunnen inspireren! Het lijkt me ontzettend leuk om mijn verhaal eens uitgebreid te vertellen in Miss Natural magazine.”

Hanneke Tammes, 33 jaar

hanneke-tammes

Stem op Hannke Tammes en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Hanneke of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading