10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Stem op Ineke van Dongen voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
3 min. leestijd

Stem op Ineke van Dongen voor de Miss Natural cover!

Ineke van Dongen komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Ineke én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Ineke van Dongen (50) “Mijn grootste wens is uitgekomen: een maatje voor het leven”

Met mijn verhaal wil ik graag laten zien dat het ontzettend belangrijk is om positief in het leven te staan, ook al heb je soms een lange weg te gaan en is het leven niet altijd even gemakkelijk. Het is belangrijk om elkaar te respecteren, niet te oordelen en elkaar zeker niet te veroordelen. Door mijn levenservaring wil ik anderen helpen en zorgen dat zij een lichtpuntje zien in het leven. Ik leef zo gezond mogelijk en ik heb geleerd dat je daardoor een heel eind kan komen.

ineke-van-dongen

Ik heb veel tegenslagen gekend in mijn leven en daardoor lijd ik aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ik probeer mijn leven hierdoor zo min mogelijk te laten beïnvloeden door te genieten van de kleinste dingen, elke dag weer. Ik kan bijvoorbeeld intens genieten wanneer ik met mijn honden een stuk ga wandelen. Ook ben ik een groot sportliefhebber. Ik haal veel energie uit spinning, fitness en hardlopen, en doe dit dan ook dagelijks. Gezond eten is iets wat ik altijd al heb gedaan. Ik houd simpelweg niet van ongezonde dingen, daar doe je mij geen plezier mee.

Daarnaast is mijn hulp hond een ineke-van-dongengrote steun. Dankzij mijn hond is er voor mij een wereld opengegaan. Hij gaat overal mee naartoe en hij zorgt voor afleiding. Hij helpt mij met simpele dingen, zoals boodschappen doen en hij gaat mee naar mijn werk. Door mijn hond blijft mijn gedachten in het heden en word ik niet herinnerd aan het verleden. Dat is voor mij erg belangrijk. Helaas wordt een hond voor psychische problematiek nog niet vergoed en daar probeer ik hard voor te knokken. Ik weet hoe behulpzaam zo’n hond kan zijn.

Ik ben nu vijftig jaar en op 14 februari van dit jaar, op Cupido’s verjaardag, ben ik getrouwd met mijn man, mijn maatje. Ik had nooit gedacht dat mij op deze leeftijd nog zoiets moois zou overkomen. Mijn grootste wens is uitgekomen: een maatje voor het leven. Een vriendschap en liefde voor altijd. Ik heb heel lang moeten wachten op deze steun en hij zorgt ervoor dat ik kan genieten in plaats van overleven. Dus geef nooit op en blijf altijd dromen, want vroeg of laat worden jouw dromen werkelijkheid.

Ineke van Dongen, 50 jaar uit Eindhoven

ineke-van-dongen

Stem op Ineke van Dongen en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Ineke laat haar dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
j
Door

j

op 11 May 2017

ik doe hieraan mee omdat ik het zo belangrijk vind dat mensen met een psychische beperking ook de aandacht krijgen die ze verdienen want die gebeurd vaak nog niet en dat maakt me niet blij want ook hun verdienen een normaal leven op geluk en liefde net als ieder ander mens

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.