10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Stem op Irma de Wit voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
3 min. leestijd

Stem op Irma de Wit voor de Miss Natural cover!

Irma de Wit komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Irma én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Irma de Wit (41) ‘Ik wil mensen met een kinderwens aansporen om te blijven proberen’

Mijn man en ik willen graag een kindje en daarom ben ik zes jaar geleden gestopt met de pil. Twee jaar later werd ik op de natuurlijke manier zwanger, maar net voor de drie maanden echo stopte het hartje met kloppen. Daarna is het nooit meer op de natuurlijke wijze gelukt.

Ik heb het internet afgespeurd om informatie te winnen over zwanger worden, maar ik vond niet wat ik zocht. Tot ik het boek van Lisa Olsen las. Deze vrouw was onvruchtbaar verklaard, maar gaf nooit op. Op latere leeftijd heeft zij meerdere kinderen gekregen. In haar boek geeft zij tips, eigenlijk teveel tips, om de vruchtbaarheid om te keren. In Amerika doen ze echt de gekste dingen, zoals het lichaam van binnenuit reinigen met een soort waterballon. Dat ging mij te ver. Maar zij geeft ook tips om te starten met massages en acupunctuurbehandelingen. Na het lezen van haar verhaal ben ik daarmee begonnen, ik ben suikervrij gaan eten en voedingssupplementen gaan nemen. Ik had er alles voor over om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerste IVF poging. Hier kwamen drie terugplaatsingen uit voort, maar ik werd helaas niet zwanger. Ook met de tweede en derde IVF poging zijn alle terugplaatsingen mislukt.

irma-de-wit

In die tijd stond onze relatie enorm onder druk. Iedereen om ons heen werd zwanger, maar bij ons lukte het niet. Wat hebben wij ons verdrietig en machteloos gevoeld. In het ziekenhuis werd ons verteld dat een vierde IVF poging niet meer werd vergoed. Maar na wat speurwerk kwam ik erachter dat UMC Zorgverzekering zelfs een vierde en vijfde poging vergoedt tot je 42 jaar bent! Inmiddels sta ik op het punt om mijn vierde IVF behandeling in te plannen.irma-de-wit

Veel vrouwen kampen met hetzelfde probleem als ik en ik ben ervan overtuigd dat met behulp van gezonde voeding, een suikervrij leven en een actieve leefstijl, de kans op een zwangerschap wordt vergroot. Mijn omgeving zegt dat ik te veel werk en sport, waarop ik heb besloten om mijn leven anders te gaan indelen. Ik ben positief ingesteld en na het vele verdriet, geef ik de moed niet op. Mijn levensmotto is na al die zware jaren dan ook: leef en geniet van de dingen die je wel hebt! Miss Natural geeft mij nuttige tips en het inspireert mij enorm hoe zij in het leven staat en koppels helpt om zwanger te worden. Ik zou het fantastisch vinden om met (wie weet) een mooie dikke buik op de cover van haar magazine te schitteren.

Het heeft mij enorm geholpen om verhalen te lezen van vrouwen die onmogelijk zwanger werden, maar uiteindelijk hun vruchtbaarheid weten om te keren. Doormiddel van tips die ik uit deze verhalen haal, bepaal ik wat eventueel voor mij kan helpen. Ik wil mensen met een kinderwens aansporen om te blijven proberen. Met mijn vierde poging tot IVF hoop ik het tegendeel te kunnen bewijzen. Met het aanpassen van mijn leefstijl, door al die veranderingen, hoop ik alsnog zwanger te raken.

Irma de Wit, 41 jaar uit Drunen

irma-de-wit

Stem op Irma de Wit en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Irma of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Astrid
Door

Astrid

op 09 May 2017

Het zou geweldig zijn om Irma de Wit op de Cover te zien staan. Wat een doorzettingsvermogen, moed, hoop en inspiratie straalt ze uit. Haar natuurlijke schoonheid straalt van binnenuit en vindt de weg moeiteloos naar buiten. Ik stem op haar!! Ik gun het haar om te winnen en hoop dat de kinderwens van Irma snel een positieve uitkomst heeft. Lieve Irma, ik hoop dat er massaal op je wordt gestemd en dat al je mooie wensen uit mogen komen. Je bent een inspiratie voor velen. Xx Astrid

Sandra
Door

Sandra

op 09 May 2017

Lieve irma, het is je Lieve Irma, als iemand het verdient ben jij het wel! 😘

Irma
Door

Irma

op 11 May 2017

Dankjewel lieverd 😘

Irma
Door

Irma

op 11 May 2017

Dankjewel😘

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.