datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Jolanta van Helten voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Jolanta van Helten voor de Miss Natural cover!

Jolanta van Helten komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Jolanta én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

 Jolanta, ook wel bekend als Healthy Jo’

Jolanta van Helten (41) Al sinds mijn puberjaren ben ik geïnteresseerd in een gezonde en natuurlijke leefstijl en ik ben daar erg over gepassioneerd. Door gezonder te gaan leven en anders te eten zijn mijn gezondheidsklachten verdwenen. Zo had ik last van een slechte huid met ontstekingen, waar nu niets meer van te zien is. Twee jaar geleden kreeg ik last van eczeem en dit is verdwenen door mijn gezonde leefstijl. Er zijn geen zalfjes of pilletjes aan te pas gekomen.

Biologische boerenmarkt in Utrecht

In mijn keuken vind je alleen maar verse, gezonde en biologische etenswaren. Ik ga iedere week naar de biologische boerenmarkt in Utrecht om mijn gezin van gezonde voeding te voorzien. Het is niet alleen maar gezonder, maar ook veel lekkerder, beter voor het milieu en goed voor de smaakontwikkeling van kinderen.

jolanta-van-helt

Natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten

Behalve voeding is ook de verzorging van je lichaam belangrijk. De reguliere huidverzorgingsproducten bevatten stoffen die niet in het lichaam thuis horen. Op den duur zijn ze schadelijk en veroorzaken gezondheidsklachten. Daarom gebruik ik voor mijzelf en voor mijn kinderen alleen maar natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Naast gezondheidsvoordelen en een mooiere huid zijn natuurlijke verzorgingsproducten ook nog eens beter voor het milieu.

jolanta-van-heltenHeel het gezin in beweging

Het spreekt voor zich dat sport en beweging bij een gezonde leefstijl horen. Het draagt niet alleen bij aan een gezond lijf, maar ook aan een gezonde geest. Er wordt in ons gezin veel gesport en ik vind dat heerlijk. Mijn man, drie kinderen en ik ervaren dagelijks de vele voordelen van een gezonde leefstijl. Dit gun ik iedereen!

Chronische aandoeningen en welvaartsziekten

Mijn motto: ‘Gezond en lekker in je vel met gezonde voeding en leefstijl’. Mijn missie: mensen (vooral moeders met opgroeiende kinderen) inspireren en motiveren om gezonder te gaan leven. Er zijn te veel mensen met chronische aandoeningen en welvaartsziekten. Allemaal leefstijl gerelateerd. Iedere dag komen er 150 diabetes type 2 patiënten bij! Bijna de helft van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht met veel gezondheidsproblemen. Dit is niet nodig als we anders gaan leven. Gezond zijn is niet iets wat ons overkomt. Het is het resultaat van de manier waarop we leven.

Leefstijl als medicijn

De verandering naar een gezonde en natuurlijke leefstijl met het juiste voedingspatroon heeft grote voordelen. Dagelijks deel ik mijn leefstijl tips en gezonde recepten van mijn bedrijf Healthy Jo op mijn Facebook-pagina en Instagram. Leefstijl als medicijn is de nieuwe trend. Wacht niet langer en besluit vandaag nog om de beste versie van jezelf te worden. Je helpt niet alleen jezelf hiermee, je draagt ook bij aan een mooiere  en betere wereld voor onze kinderen!”

Jolanta van Helten, 41 jaar uit Vleuten

jolanta-van-helt

Stem op Jolanta van Helten en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Jolanta of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading