datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Karin van Rosmalen voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
4 min. leestijd

Stem op Karin van Rosmalen voor de Miss Natural cover!

Karin van Rosmalen komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Karin én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Karin van Rosmalen (49) “Ik ben iemand die altijd op zoek is naar het allerbeste en de meest natuurlijke voeding voor mijn omgeving”

Mijn gezonde leefstijl is ontstaan toen ik een jaar om twintig was. Ik experimenteerde met detox en verschillende sapkuren, en in de loop der jaren is mijn gezonde leefstijl verder ontwikkeld. Toen ik 35 jaar was, ben ik een yoga opleiding gestart en vanaf toen ging ook het vlees eruit. Ik ging steeds bewuster leven en op dit moment kook ik alleen nog maar met biologische producten, zoveel mogelijk groenten en fruit. Heel af en toe komt het wel eens voor dat ik de juiste producten niet om handen heb en moet ik kiezen voor iets anders.

Uit eigen ervaring weet ik dat wanneer je een periode super gezond eet, je veel meer energie hebt. Ik merk het verschil en ik wil mijn eigen ervaring delen, zodat anderen ook geïnspireerd raken om zo gezond mogelijk te leven. Zelfs als je buiten de deur een hapje gaat eten, kun je bewuste keuzes maken. Kies je voor een bak frietjes of een kop zelfgemaakte tomatensoep?

karin-van-rosmalen

Ik ben een trotse moeder van drie prachtige kinderen. Een sterke zoon die aan bodybuilding doet en twee prachtige en creatieve dochters. Ik vind het heerlijk om met hen een dagje naar de stad te gaan, lekker naar de film of een wandeling te maken. Ik heb hen zo goed mogelijk begeleid op hun weg naar volwassenheid en langzaam kiezen zij hun eigen weg. Ik kan hen alle drie vol vertrouwen loslaten de wereld in. Natuurlijk heb ik mijn gezonde leefstijl aan hen overgedragen, net zoals ik dat nu doe aan de kinderen van mijn dagopvang.

Ik ben gek op kinderen en in 2003 heb ik mijn werk en de zorg voor mijn eigen kinderen weten te combineren met het oprichten van Kindercentrum Overhoven, de natuurlijke kinderopvang. Ik ben iemand die altijd op zoek is naar het allerbeste en de meest natuurlijke voeding voor mijn kinderen, de kindjes van mijn kinderopvang, mijn omgeving en mijzelf. Ik kook voor de kinderen van mijn opvang alleen met biologische en natuurlijke producten.karin-van-rosmalen

De keuze voor natuurlijke producten heb ik ook doorgevoerd in mijn dagelijkse verzorging. Ik smeer niets op mijn huid wat ik niet kan eten, bij wijze van. Ik gebruik producten van Weleda of Alnatura en ik smeer liever niets op mijn lichaam dan onnatuurlijke rommel. In 2 havo gaf ik een spreekbeurt over dierproefvrije producten, dus ook dit zit er al van jongs af aan in.

Ik ben mij vijftien jaar geleden gaan verdiepen in de emotionele, mentale en spirituele laag. Door opleiding ben ik een Dru Yogi geworden en in de loop der jaren ben ik door intensieve trainingen zelfs Dru Yoga en meditatieleraar geworden. In 2016 heb ik samen met twee goede vriendinnen de mooie en verdiepende Dru Yoga Studio Roermond opgezet. Ik ben creatief en ik schrijf graag verhaaltjes en liedjes. Zo heb ik een yoga cd gemaakt vol liedjes voor de kindjes in de opvang. Deze draaien we iedere dag samen met de kids om aan hun emotionele laag te werken, zodat de kindjes én de medewerksters goed in hun vel blijven zitten.

Een aantal jaren geleden kwam ik per ongeluk op de site van miss Natural terecht. Ik was blij verrast dat er zo’n goede en inspirerende cursussen bestaan op het gebied van gezonde voeding, die zo toegankelijk en goed te doen zijn! Ik vond hier informatie over de beste voeding voor ons fysieke lijf, met de kracht dat je dit zelf kunt aanwenden maar ook weer andere mensen mee kunt inspireren. Afgelopen zomer heb ik de zomer-detox gedaan en ik was blij verrast over het feit hoe goed ik me daarna voelde. Ik ga het deze zomer zeker weer doen.

Ik ben ondertussen helemaal geïnspireerd door de eigenaresse van miss Natural, Eva van Zeeland, en heb haar begin dit jaar persoonlijk mogen leren kennen tijdens een heerlijke godinnenweekend. Deze gaf zij samen met een goede vriendin, Myra. Wat hebben we een intens en fijn weekend gehad met alle lieve godinnen. Ik denk hier nog vaak met veel plezier aan terug. Alle mooie rituelen die we gedaan hebben, alles wat we met elkaar hebben mogen delen.

Ik kijk iedere dag naar mijn vision-board, die we dat weekend hebben gemaakt. Al mijn wensen en dromen voor dit jaar zijn daarop te vinden. Een van mijn wensen is om volop te genieten van het leven. Meedoen en winnen om op de zomercover te komen, past hier helemaal bij! Deze actie sluit mooi aan bij de fase van mijn leven en hiermee laat ik zien dat ik achter Miss Natural sta, met natuurlijke voeding en alle leuke en fijne cursussen die er zijn.

Karin van Rosmalen, 49 jaar uit Sittard

karin-van-rosmalen

Stem op Karin van Rosmalen en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Karin of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading