datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Kim Moorman en Daphne van Wietmarschen voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Kim Moorman en Daphne van Wietmarschen voor de Miss Natural cover!

Kim Moorman en Daphne van Wietmaschen komen uit hun comfortzone en delen hun inspirerende verhaal als Miss Naturals! Zo motiveren zij jou met hun natuurlijke levensstijl en maken zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Kim en Daphne én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Dochter Kim (32) en moeder Daphne (58) maken zich samen sterk voor een gezonde lifestyle op een leuke en ontspannen manier.

Kim werd na een ongeluk in 2007 rolstoel- en hulp hond afhankelijk en is afgekeurd voor reguliere arbeid. Voor haar is het een extra uitdaging om mensen te laten zien hoeveel winst er te behalen is wanneer je een gezonde lifestyle aanneemt en dat beperkingen slechts in je hoofd zitten. Niets is onmogelijk!

Op een leuke en ontspannen manier voor je lichaam zorgen

We merken dat wij mensen inspireren om voor zichzelf en voor hun gezondheid te kiezen. Door op de cover van Miss Natural Lifestyle Magazine te verschijnen, willen wij een nog grotere doelgroep bereiken en hen meenemen in onze zienswijze en aanpak van een healthy-lifestyle. Helpen jullie ons om nog meer mensen te motiveren om op een leuke en ontspannen manier voor hun lichaam te zorgen?”

kim-moorman-daphne-wietmarschen

Op 25 mei 2016 hebben wij onze website puregeneraties.nl gelanceerd. Wij zijn mega trots op het feit dat wij onze krachten bundelen op deze website en in onze werkzaamheden. Daphne is Orthomoleculair-voedingstherapeut en Kim is Healthy-lifestyle coach/Foodblogger. Ons werkgebied is breed, maar alles is erop gericht om mensen te helpen om gezond ouder te worden of nog beter gezegd: lang gezond jong te blijven. Natuurlijk, biologisch, optimisme en plezier zijn onze kernwoorden.

Een gezonde levensstijl is een cadeau

Wij zien het als onze missie om iedereen kennis te laten maken met eenkim-moorman-daphne-wietmarschen gezonde lifestyle die bij de persoon in kwestie past en tegelijkertijd ontspannen te blijven en de leuke en fijne kanten van gezond leven te laten zien. Een gezonde lifestyle is namelijk geen ballast maar een prachtig cadeautje!

Op onze website vind je blogs over lichamelijke-en psychische gezondheid, gezonde recepten voor het hele gezin (Kim’s zoontje Kick van twee jaar is de derde pure generatie!) en daarnaast vind je in onze webshop een groot deel van onze favoriete natuurlijke producten; van verzorgingsproducten tot 100% opneembare multivitaminen.

Voedingsadvies op maat

Daarnaast kun je bij Daphne terecht voor een op maat gemaakt (orthomoleculair) voedingsadvies en samen geven wij verschillende workshops, zoals de basisworkshop ‘Gezonde lifestyle’ (Waar begin ik? Wat moet ik tegenwoordig nog geloven qua gezondheidsclaims?) en de workshop ‘Gezonde kinderlifestyle’. Wij zijn zeer gemotiveerd om ouders te laten zien hoeveel winst er te behalen is in de gezondheid van hun kinderen. Daphne volgde hier een specialisatie voor met betrekking tot orthomoleculaire voeding bij kinderen.

Kim Moorman en Daphne Wietmarschen, 32 en 58 jaar uit Borne

kim-moorman-daphne-wietmarschen

Stem op Kim Moorman en Daphne van Wietmarschen en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Kim en Daphne of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit hun dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Rianne
Door

Rianne

op 05 May 2017

Gedaan, powervrouwen! Succes!

José Marlin
Door

José Marlin

op 06 May 2017

Fantastisch inspirerende vrouwen! Ze verdienen het als geen ander om te schitteren op de voorpagina!

Hykesietsma
Door

Hykesietsma

op 08 May 2017

Twee sterke vrouwen die hun werk met hart en ziel doen en deze cover helemaal verdienen

Leandra Bosma
Door

Leandra Bosma

op 22 May 2017

Jaaa zij verdienen het!

Jolanda Ekkel
Door

Jolanda Ekkel

op 07 Jun 2017

Jaaa deze toppers verdienen dat die vanuit hun hart en ziel werken!❤

Gina D
Door

Gina D

op 07 Jun 2017

Kanjers zijn het! Ze verdienen het!

Tanja Leerkotte
Door

Tanja Leerkotte

op 09 Jun 2017

Ja Kim en Daphne.

Denise
Door

Denise

op 09 Jun 2017

Geweldige vrouwen! Jullie verdienen het ❤

Rita
Door

Rita

op 11 Jun 2017

Super stel, ze verdienen het!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading