Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Stem op Kim Moorman en Daphne van Wietmarschen voor de Miss Natural cover!

article content

Stem op Kim Moorman en Daphne van Wietmarschen voor de Miss Natural cover!

Kim Moorman en Daphne van Wietmaschen komen uit hun comfortzone en delen hun inspirerende verhaal als Miss Naturals! Zo motiveren zij jou met hun natuurlijke levensstijl en maken zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Kim en Daphne én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Dochter Kim (32) en moeder Daphne (58) maken zich samen sterk voor een gezonde lifestyle op een leuke en ontspannen manier.

Kim werd na een ongeluk in 2007 rolstoel- en hulp hond afhankelijk en is afgekeurd voor reguliere arbeid. Voor haar is het een extra uitdaging om mensen te laten zien hoeveel winst er te behalen is wanneer je een gezonde lifestyle aanneemt en dat beperkingen slechts in je hoofd zitten. Niets is onmogelijk!

Op een leuke en ontspannen manier voor je lichaam zorgen

We merken dat wij mensen inspireren om voor zichzelf en voor hun gezondheid te kiezen. Door op de cover van Miss Natural Lifestyle Magazine te verschijnen, willen wij een nog grotere doelgroep bereiken en hen meenemen in onze zienswijze en aanpak van een healthy-lifestyle. Helpen jullie ons om nog meer mensen te motiveren om op een leuke en ontspannen manier voor hun lichaam te zorgen?”

kim-moorman-daphne-wietmarschen

Op 25 mei 2016 hebben wij onze website puregeneraties.nl gelanceerd. Wij zijn mega trots op het feit dat wij onze krachten bundelen op deze website en in onze werkzaamheden. Daphne is Orthomoleculair-voedingstherapeut en Kim is Healthy-lifestyle coach/Foodblogger. Ons werkgebied is breed, maar alles is erop gericht om mensen te helpen om gezond ouder te worden of nog beter gezegd: lang gezond jong te blijven. Natuurlijk, biologisch, optimisme en plezier zijn onze kernwoorden.

Een gezonde levensstijl is een cadeau

Wij zien het als onze missie om iedereen kennis te laten maken met eenkim-moorman-daphne-wietmarschen gezonde lifestyle die bij de persoon in kwestie past en tegelijkertijd ontspannen te blijven en de leuke en fijne kanten van gezond leven te laten zien. Een gezonde lifestyle is namelijk geen ballast maar een prachtig cadeautje!

Op onze website vind je blogs over lichamelijke-en psychische gezondheid, gezonde recepten voor het hele gezin (Kim’s zoontje Kick van twee jaar is de derde pure generatie!) en daarnaast vind je in onze webshop een groot deel van onze favoriete natuurlijke producten; van verzorgingsproducten tot 100% opneembare multivitaminen.

Voedingsadvies op maat

Daarnaast kun je bij Daphne terecht voor een op maat gemaakt (orthomoleculair) voedingsadvies en samen geven wij verschillende workshops, zoals de basisworkshop ‘Gezonde lifestyle’ (Waar begin ik? Wat moet ik tegenwoordig nog geloven qua gezondheidsclaims?) en de workshop ‘Gezonde kinderlifestyle’. Wij zijn zeer gemotiveerd om ouders te laten zien hoeveel winst er te behalen is in de gezondheid van hun kinderen. Daphne volgde hier een specialisatie voor met betrekking tot orthomoleculaire voeding bij kinderen.

Kim Moorman en Daphne Wietmarschen, 32 en 58 jaar uit Borne

kim-moorman-daphne-wietmarschen

Stem op Kim Moorman en Daphne van Wietmarschen en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Kim en Daphne of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit hun dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Deel jouw mening

Comment Section

10 reacties op “Stem op Kim Moorman en Daphne van Wietmarschen voor de Miss Natural cover!


Door Rita op 11 juni 2017

Super stel, ze verdienen het!


Door Denise op 9 juni 2017

Geweldige vrouwen! Jullie verdienen het ❤Door Gina D op 7 juni 2017

Kanjers zijn het! Ze verdienen het!


Door Jolanda Ekkel op 7 juni 2017

Jaaa deze toppers verdienen dat die vanuit hun hart en ziel werken!❤


Door Leandra Bosma op 22 mei 2017

Jaaa zij verdienen het!


Door Hykesietsma op 8 mei 2017

Twee sterke vrouwen die hun werk met hart en ziel doen en deze cover helemaal verdienen


Door Nicolette Russchenkamp op 7 mei 2017

Done! Inspirerend, vriendelijk en hebben kennis van zaken. Kortom: verdiende stem!


Door José Marlin op 6 mei 2017

Fantastisch inspirerende vrouwen! Ze verdienen het als geen ander om te schitteren op de voorpagina!


Door Rianne op 5 mei 2017

Gedaan, powervrouwen! Succes!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!