datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Klaartje Snel voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Klaartje Snel voor de Miss Natural cover!

Klaartje Snel komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Klaartje én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

De juiste hormonale balans is de sleutel

Klaartje Snel (34) Vanaf mijn tiende stond ik op het ijs en tot 2009 was ik fanatiek langebaan schaatsster.  Mijn studie tot sportpsycholoog was daarom een logische keuze. Naast mental coach voor (top)sporters, werkte ik tot eind 2015 als teamleider en vertrouwenspersoon bij een arbodienst in Rijssen. Opvallend was dat steeds meer mensen arbeidsongeschikt raakten door psychische klachten, zoals overspannenheid en burn-out aan kop. Maar ook andere klachten namen toe, zoals vermoeidheid, fibromyalgie en hoofdpijn/migraine.

klaartje-snel

Door PCOS bleef mijn zwangerschap lang uit

Zelf ben ik bekend met PCOS (polycysteus ovarium syndroom), waardoor mijn eerste zwangerschap lang uitbleef. Via het medisch circuit werd ik behandeld met hormoonmedicatie en ik voelde me behoorlijk ongelukkig. In 2011 werd onze zoon geboren en een jaar later las ik over de hormoonfactor. Mijn interesse was gewekt.

klaartje-snelOnverwachte, spontane tweede zwangerschap

Ik besloot de opleiding Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt Opleidingen te volgen. Ik verdiepte mij in hormonen, in relatie tot (top)sport, voeding en stress. Deze opleiding gaf mij de aanvulling waarnaar ik op zoek was, met als resultaat een onverwachte, spontane tweede zwangerschap in 2013. Direct na het afronden van mijn studie. Voor mij is de juiste hormonale balans de sleutel voor een happy & healthy lifestyle!

Snel in Balans met Klaartje Snel

Sinds januari 2016 focus ik mij volledig op mijn praktijk Snel in Balans. Elke dag opnieuw kan ik mijn liefde voor mensen, voeding, sport en ontspanning hier in kwijt. Mijn werk is mijn passie, mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Een gezonde lifestyle heeft mij zoveel moois opgeleverd en dit zie ik terug bij de klanten die ik begeleid. Je hebt zelf veel meer in de hand dan je denkt. Medicatie is niet altijd de oplossing. Ik hoef niet zozeer zelf in the picture, maar ik vind dat het een gezicht mag krijgen dat er meer is dan medicatie. Ik wil mensen inspireren om verder te kijken dan een doktersrecept.”

klaartje-snel

Stem op Klaartje Snel en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Klaartje of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading