datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Lonneke Kloet voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Lonneke Kloet voor de Miss Natural cover!

Lonneke Kloet komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Lonneke én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Lonneke Kloet (40) zag veel gezinnen worstelen die te maken hebben met voedselintolerantie en allergieën.

In 2008 is mijn oudste dochter geboren en vanaf dat moment ben ik mij nog meer gaan verdiepen in gezonde voeding. Voor haar wilde ik het allerbeste. Om er achter te komen wat nou echt gezond is, ben ik de opleiding Natuurvoedingskok gaan volgen. Ik heb daar heel veel geleerd, maar ik wilde nog meer kennis op doen. Een tijdje later ben ik daarom ook de opleiding Gewichtsconsulente en Voedingsdeskundige gaan volgen.

Last van eczeem en lactose-intolerant

Het is niet officieel vastgesteld dat mijn jongste dochter lactose-intolerant is, maar ze had o.a. veel last van eczeem en volgens de dokter was een hormoonzalfje de oplossing. Hier was ik het niet mee eens. Ik ben toen zelf op onderzoek uit gegaan. Ik zat met zoveel vragen rondom haar gezondheid. Op het internet is ontzettend veel informatie te vinden, maar wat is nu eigenlijk de waarheid rondom voeding?

lonneke-kloet

Veel gezinnen kampen met voedselintolerantie en allergieën

Dat wilde ik dus zelf gaan onderzoeken. Tien jaar lang heb ik gewerkt als docente en ik heb daar afgelopen augustus een punt achter gezet. Het werk ging mij tegenstaan en ik ben mij volledig gaan richten op voeding. Ik kwam erachter dat veel gezinnen kampen met voedselintolerantie en allergieën, en ik dacht: hier moet ik iets mee. Ik wil alle probleempjes rondom voedselovergevoeligheden wat makkelijker maken. Ik merk dat veel gezinnen die te maken hebben met een voedselintolerantie of allergie, moeite hebben met koken wanneer bepaalde producten ineens op de verboden lijst staan. Als er dan ook nog binnen het gezin verschillende voedselovergevoeligheden zijn, koken zij vaak voor iedereen apart, omdat zij niet precies weten wat de mogelijkheden zijn qua voeding.

lonneke-kloetWat wel te eten?

Mensen met een allergie of intolerantie weten vaak welke producten ze moeten laten, maar zij weten niet dat ze heel veel dingen wel mogen eten. Er bestaat namelijk een scala aan mogelijkheden, terwijl zij dat zelf misschien niet eens weten. Daarnaast zijn er online veel recepten te vinden, maar het internet is niet zuiver genoeg. Een glutenvrije cake met speltmeel is niet glutenvrij. Zo zijn er veel misleidingen op het internet te vinden.

De Lachende Buik

Met mijn bedrijf De Lachende Buik ondersteun ik gezinnen bij de problematiek rondom allergieën en voedselintolerantie. Ik help hen bij het opstellen van een boodschappenlijst, het ontwikkelen van passende recepten en ik focus vooral op wat er wel gegeten mag worden. Ik wil het gezinnen met een allergie of intolerantie simpelweg een stukje gemakkelijker maken. Hen leren hoe je zo puur mogelijk kunt koken, zonder dat je last krijgt van je allergie of intolerantie. Ik hoop dat er hierdoor meer rust ontstaat in het gezin, de focus niet constant op eten wordt gelegd, en dat er meer tijd overblijft voor leuke dingen.

lonneke-kloet

Stem op Lonneke Kloet en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Lonneke of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 08 May 2017

Bedankt voor het delen van jouw inspirerende verhaal! Veel succes :)

Pam Hooydonk
Door

Pam Hooydonk

op 24 May 2017

I vote for Lonneke Kloet

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine