datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Lummie Maria Smit voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Lummie Maria Smit voor de Miss Natural cover!

Lummie Maria Smit komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Lummie én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Mijn moeder heeft mij de beginselen van natuurlijk genezen meegegeven

Lummie Maria Smit (38). De natuur, de schepping en de liefde hiervoor is mij als kind met de paplepel ingegoten. Wij woonden in het gebied van de Weerribben en het bewust autoloos zijn, maakte dat wij als gezin vaak op de fiets door dit gebied trokken. De dieren, de planten, mijn vader kende ze allemaal en wist overal wat over te vertellen. Mijn moeder heeft mij de beginselen van het natuurlijk genezen meegegeven. Als wij ziek waren, werd het boek ‘De kleine dokter’ van Alfred Vogel erbij gehaald. Een bezoekje aan een huisarts kwam zelden voor.

lummie-maria-smit

Bij mijn oma op de keuterboerderij

In deze jonge jaren was ik in de vakanties het liefst bij mijn oma op haar keuterboerderijtje. Zij was geweldig! Ook hier was het leven heerlijk simpel en in samenspraak met de natuur. Viel ik eens in de brandnetels, dan plukte zij wat hondsdraf en smeerde hier de aangedane plekken mee in. Kwam ik bij haar met wratjes, dan klom zij op het dak van de schuur en plukte daar wat huislook. Ook hierin zag ik dat de natuur in zijn pure vorm prachtige medicinale werkingen had.

Drogist gespecialiseerde in de homeo- en fytotherapielummie-maria-smit

In deze basis is mijn passie begonnen en het was dan ook niet geheel vreemd dat ik op mijn zestiende bij een zelfstandige oer-drogist terecht kwam. Ik behaalde mijn diploma’s voor het drogisterij-vak en specialiseerde mij in de homeo- en fytotherapie, in voeding, orthomoleculaire supplementen en overige natuurlijke levenswijzen. De voeding- en de orthomoleculaire interesse is ontstaan dankzij mijn kinderen die beiden met een koemelkeiwitallergie geboren zijn. Het was een logisch gevolg dat we dit hebben aangepakt met een gezond dieet en bioresonantie.

Natuurlijk leven is mijn ‘way of life’

Ik ben nog steeds drogist, dat zit ten volste in mijn bloed. De natuurlijke producten (om te slikken, te smeren of te spuiten) zijn de zuurstof hierin. Ik ben echt dol op de vragen en problemen waar mensen mee komen. Of het nou hun gezondheid, hun levensstijl of hun uiterlijk betreft, de passie om de mensen bewust te maken en te laten ervaren wat de natuur in de ruimste zin van het woord voor hen kan betekenen, is het mooiste wat ik kan bedenken. Het is a way of life. Ik wil graag de aandacht leggen op biologisch en natuurlijk leven. Ik vind het fantastisch als ik daar door middel van deze cover-actie wat extra ondersteuning in krijg.”

Lummie Maria Smit, 38 jaar uit Elburg

lummie-maria-smit

Stem op Lummie Maria Smit en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Lummie of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Gilia
Door

Gilia

op 05 May 2017

Als iemand het dubbel en dwars waard is om op de cover te stralen van Miss Natural is het Lummie Marie. Zij ís Miss Natural!

Brigit
Door

Brigit

op 05 May 2017

Haar enthousiasme en passie als drogist in winkel maar ook daar buiten maakt Lummie Maria een hele pure Miss Naturel! Ze zal er iedereen mee besmetten😊 wat in dit geval "natuur-lijk" geen kwaad kan😉. Daarom verdient zij het om op de cover te komen.

Frits
Door

Frits

op 05 May 2017

Mijn eigen natuurlijke therapeut!

Willem van Dijk
Door

Willem van Dijk

op 05 May 2017

Lummie Maria is mooi en verstandig, leeft natuurlijk en gaat haar gezin daarin voor. Echt iemand die een 'Miss Natural' moet zijn.

Wim
Door

Wim

op 05 May 2017

Lummie Maria leeft bewust, natuurlijk en vol passie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, ze daagt uit om zelf na te denken wat goed voor je is. Leven met en van dat wat de natuur je geeft! Ik ben trots dat ik Lummie Maria ken en dat ze haar wijsheid met de wereld wil delen

Tamar Smit
Door

Tamar Smit

op 06 May 2017

Mijn moeder is de beste en zij verdiend een plaatje op de voorkant van Miss Natural!! zij heeft rondom mijn gezin en opa en oma al veel dingen gedaan waardoor zij zich beter voelden. Dus stem op haar!!!!

Jeltje de Jong-van den Berg
Door

Jeltje de Jong-van den Berg

op 10 May 2017

Lummie Maria ik hoop dat je wint, en dat daardoor veel mensen bewust worden van de rijkdom die de natuur ons geeft

Frits
Door

Frits

op 12 May 2017

Mijn moeder moet en zal op de cover van Miss Natural komen zij is echt iemand die iedereen beter maakt met allemaal natuurlijke middeltjes dus stem op haar!!!

Lisette van Olst
Door

Lisette van Olst

op 18 May 2017

Lummie Maria verdiend zeker om op de cover te komen. Ze heeft veel respect voor alles wat groeit en bloeit. En zal hierdoor een adviserende rol in spelen in haar beroep als drogist. Met name de homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke geneesmiddelen... een echte lieve miss natural

Hanneke Visscher
Door

Hanneke Visscher

op 19 May 2017

Ik stem zeker op Lummie Maria! Een echte miss natural. Altijd vrolijk en super positief en heeft altijd tijd voor een praatje over haar passie.

Yvonne Vos
Door

Yvonne Vos

op 24 May 2017

Ik vind dat Lummie de titel miss natural zeker dubbel en dwars verdient, ik ben zelf een groot voorstander van puur natuurlijk en biologisch en bij haar kan ik altijd terecht voor helder en duidelijk advies, daarnaast werken haar kennis, passie en enthousiasme aanstekelijk en is ze gewoon een heerlijk mens om mee te praten, over haar passie maar ook gewone dingen! Lummie ik stem van harte op jou en hoop dat je op de cover komt 👍🏻

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading