arrow_drop_up arrow_drop_down
5 mei 2017 

Stem op Marileen Louwerse voor de Miss Natural cover!

Marileen Louwerse komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Marileen én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Verschillende allergieën speelden een grote rol in mijn leven

Marileen Louwerse (41). Als kind groeide ik op met bronchitis, allergieën, inspanningsastma en eczeem. Het is een heus thema in mijn leven. Ik was onder andere allergisch voor stof, dieren en dons, en ik kon daar heftige reacties op krijgen. Het is wel eens voorgekomen dat ik bij een vriendinnetje op zolder ging spelen waar ik een stofnest tegenkwam. Dan kwam ik thuis met dikke ogen terwijl ik nauwelijks kon ademen. Of ik ging naar een verjaardag en ik was vergeten te checken of er een kat in huis is. Dat soort situaties heb ik vroeger veel gehad.

marileen-louwerse

Acceptatie in plaats van genezing

Mijn moeder was altijd heel druk met mij. Ze nam mij mee naar een acupuncturist om vervolgens bij een of andere Chinese arts of homeopaat aan te kloppen. Zo hebben we heel wat afgereisd, maar zonder resultaat. Het was een hele zoektocht en mentaal heeft het een grote impact op mijn leven gehad. Op een gegeven moment raakte mijn energie op en ik richtte mij op acceptatie in plaats van genezing. Dat bracht mij rust.

Mijn immuunsysteem is tot rust gekomenmarileen-louwerse

Een aantal jaren geleden kreeg ik weer interesse in leefstijl en ging ik bepaalde online platforms volgen. Ik melde mij aan voor de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur en ik ben mij gaan verdiepen in hormonen, stress en detox. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Door de kennis die ik heb opgedaan, ben ik mijn leefstijl gaan veranderen. Gluten en zuivel laat ik voortaan staan en ik ben ervan overtuigd dat ik deze twee dingen al veel eerder had moeten mijden. Mijn immuunsysteem is tot rust gekomen en na al die jaren hoef ik mij niet meer druk te maken over de aanwezigheid van een hond of kat. Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd. Ik vind het geen toeval.

Neem de oorzaak weg en de klachten verdwijnen

Ik ben nu werkzaam als Hormoonfactor trainer, Detox coach en over een tijdje ook Stresscounselor. Ik heb ondervonden dat er zoveel meer mogelijk is dan het bestrijden van symptomen. Veel dingen hebben met elkaar te maken en je kunt meer doen door naar de oorzaak te kijken van het probleem. Als je de oorzaak wegneemt, verdwijnen de klachten. Ik wil mensen inspireren om zelf na te denken en terug te gaan naar de oorsprong.

Marileen Louwerse, 41 jaar uit Utrecht

marileen-louwerse

Stem op Marileen Louwerse en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Marileen of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Reactie plaatsen