datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Marileen Louwerse voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Marileen Louwerse voor de Miss Natural cover!

Marileen Louwerse komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Marileen én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Verschillende allergieën speelden een grote rol in mijn leven

Marileen Louwerse (41). Als kind groeide ik op met bronchitis, allergieën, inspanningsastma en eczeem. Het is een heus thema in mijn leven. Ik was onder andere allergisch voor stof, dieren en dons, en ik kon daar heftige reacties op krijgen. Het is wel eens voorgekomen dat ik bij een vriendinnetje op zolder ging spelen waar ik een stofnest tegenkwam. Dan kwam ik thuis met dikke ogen terwijl ik nauwelijks kon ademen. Of ik ging naar een verjaardag en ik was vergeten te checken of er een kat in huis is. Dat soort situaties heb ik vroeger veel gehad.

marileen-louwerse

Acceptatie in plaats van genezing

Mijn moeder was altijd heel druk met mij. Ze nam mij mee naar een acupuncturist om vervolgens bij een of andere Chinese arts of homeopaat aan te kloppen. Zo hebben we heel wat afgereisd, maar zonder resultaat. Het was een hele zoektocht en mentaal heeft het een grote impact op mijn leven gehad. Op een gegeven moment raakte mijn energie op en ik richtte mij op acceptatie in plaats van genezing. Dat bracht mij rust.

Mijn immuunsysteem is tot rust gekomenmarileen-louwerse

Een aantal jaren geleden kreeg ik weer interesse in leefstijl en ging ik bepaalde online platforms volgen. Ik melde mij aan voor de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur en ik ben mij gaan verdiepen in hormonen, stress en detox. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Door de kennis die ik heb opgedaan, ben ik mijn leefstijl gaan veranderen. Gluten en zuivel laat ik voortaan staan en ik ben ervan overtuigd dat ik deze twee dingen al veel eerder had moeten mijden. Mijn immuunsysteem is tot rust gekomen en na al die jaren hoef ik mij niet meer druk te maken over de aanwezigheid van een hond of kat. Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd. Ik vind het geen toeval.

Neem de oorzaak weg en de klachten verdwijnen

Ik ben nu werkzaam als Hormoonfactor trainer, Detox coach en over een tijdje ook Stresscounselor. Ik heb ondervonden dat er zoveel meer mogelijk is dan het bestrijden van symptomen. Veel dingen hebben met elkaar te maken en je kunt meer doen door naar de oorzaak te kijken van het probleem. Als je de oorzaak wegneemt, verdwijnen de klachten. Ik wil mensen inspireren om zelf na te denken en terug te gaan naar de oorsprong.

Marileen Louwerse, 41 jaar uit Utrecht

marileen-louwerse

Stem op Marileen Louwerse en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Marileen of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading