10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Stem op Mieke Vollenbroek voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
3 min. leestijd

Stem op Mieke Vollenbroek voor de Miss Natural cover!

Mieke Vollenbroek komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Mieke én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Ik ben iedere dag blij met het feit dat ik geboren ben

Mieke Vollenbroek (55). Hoe ouder in word, hoe beter ik mij voel! Ik had altijd de behoefte om iets neer te zetten in de wereld. Ik trad veel op, maakte het ’s avonds laat en ik rende mezelf voorbij. Ik was hartstikke hyper en stuiterde door het leven. Dat is nu allemaal in een veel rustiger vaarwater gekomen. Het is een enorm contrast en het scheelt zoveel stress. Iedere dag ben ik blij met het feit dat ik geboren ben.

mieke-vollenbroek

Uit balans weer terug naar de natuur

Doordat ik een beetje uit balans raakte en op de toppen leefde, bracht een vriendin mij in 2011 in contact met een spiritueel leraar. De puzzelstukjes vielen op zijn plek. Het was een wonderbaarlijke ervaring. Ik had vroeger nooit groene vingers, maar door zijn lessen kreeg ik ineens ontzettend veel bewondering voor de natuur. Ik kan intens genieten van wat de natuur te bieden heeft en daardoor voel ik mij meer verbonden met de natuur.

Mijn groene vingers laten mensen opbloeien

Via meditatie ben ik tot mijzelf gekomen en in het voorjaar ben ik letterlijk groene vingers gaan ontwikkelen door allerlei dingen te zaaien. Mijn hele kamer stond vol. Inmiddels heb ik een hele straat gemobiliseerd. Er lag een stuk grond tegenover ons huis te niksen in de zon en ik dacht: kunnen we daar niet iets leuks van maken? Het is een fantastisch leuke tuin geworden en het draagt bij aan het contact in de straat. Ik zie daar veel mensen opbloeien.mieke-vollenbroek

Zelfvoorzienend leven

Inmiddels ben ik yogadocent en mijn man en ik proberen zo zelfvoorzienend mogelijk te leven. We hebben zonnepanelen op het dak en op dit moment zijn we bezig met een composttoilet, zodat we daarvoor niet meer op het water zijn aangesloten. Op die manier kunnen we gaan recyclen door de compost in de tuin te gebruiken. Ook hebben we geïnvesteerd in een windmolenpark, wat een initiatief is geweest van particulieren. We eten zo biologisch mogelijk en kopen liever geen spullen waar veel voor gevlogen is. Die dingen zijn een deel van mijn leven geworden.

Yogalessen en nog veel meer!

Natuurlijk leven en in balans zijn met de natuur, betekent ook dat ik mijn ecologische voetafdruk binnen de maat probeer te houden. Ik voel mij een echte Miss Natural en ik probeer mijn kijk op het leven door te geven door middel van de yogalessen die ik geef. Ik probeer mensen iets positiefs mee te geven en ik wil hen duidelijk maken dat niets in het leven zomaar gebeurd. Het leven is niet altijd makkelijk, maar het vormt je tot wie je nu bent.

Mieke Vollenbroek, 55 jaar uit Nijmegen

mieke-vollenbroek

Stem op Mieke Vollenbroek en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Mieke of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Rob de Loos
Door

Rob de Loos

op 12 May 2017

Jaaaa dit is een 100 procent miss natural!!!!!!!!!!!!!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.