Stem op Mirjam de Nijs voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
3 min. leestijd

Stem op Mirjam de Nijs voor de Miss Natural cover!

Mirjam de Nijs komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Mirjam én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

 Alles in het leven is mogelijk. Droom groots!

Mirjam de Nijs (37) Ik ben jarenlang directiesecretaresse en managementassistente geweest. Dit werk deed ik vanuit de automatische piloot. Een paar jaar geleden kreeg ik het gevoel: dit is eigenlijk helemaal niet wat bij mij past. Ik wil iets toevoegen aan iemand zijn leven in plaats van mijn baas zijn agenda de hele dag vullen. Ik ben toen van het ene op het andere moment gestopt en ik ben gaan zoeken naar wat ik echt wil. Dat heeft best een tijdje geduurd.

Gevoelig voor voeding

Gezonde voeding, gezondheid en schoonheid heeft mij altijd geïnteresseerd. Van kinds af aan ben ik gevoelig geweest voor voeding en ik merkte direct wanneer ik iets verkeerds at. Gedurende de jaren is dat minder geworden, maar ik zie het terug bij mijn twee dochters. Als zij te kruidig of vet eten, merk ik dat zij daar last van hebben.

mirjam-de-nijs

Natuurlijk mooi van binnen én buiten

Naast mijn interesse voor voeding, leef ik zo natuurlijk mogelijk en in mijn badkamer vind je voornamelijk natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Ik heb gedacht aan een opleiding tot schoonheidsspecialiste, maar dat vond ik niet diepgaand genoeg. Ik wil niet alleen schoonheid aan de buitenkant bieden, dus ik ben de opleiding tot Holistisch Health-Coach gaan volgen. Tijdens deze hbo-deeltijd opleiding van twee jaar, leerde ik over gezondheid en masseren. Deze combinatie maakte mij ontzettend enthousiast en ik bij mij gaan richten tot de doelgroep ‘vrouwen en kinderen’.

Ik help mensen terug bij zichzelf te komen

Ik merk dat kinderen snel afgeleid worden door de buitenwereld en alles om zich heen, waardoor zij vergeten wat ze zelf graag willen en wat zij te bieden hebben. Precies wat ik zelf een aantal jaar geleden heb ondervonden. In 2014 ben ik mijn onderneming Stralend jij! begonnen en door middel van massages breng ik mensen terug bij zichzelf, bij hun kern, waardoor zij weer dromen over wat zij willen bereiken in het leven. Dat is eigenlijk mijn missie geworden.

Ga doen waar je als kind al van droomde

Met mijn onderneming Stralend jij! help ik vrouwen en kinderen te ontspannen en te inspireren om te gaan doen in het leven wat zij graag willen. Ik wil hen meegeven dat alles mogelijk is en dat zij aan hun droom moeten vasthouden, zich niet moeten afleiden door alles om zich heen. Naast masseren ben ik op dit moment bezig met het schrijven van een eigen kindercursus, genaamd ‘De Kinderdroomfabriek’, om dromen die je als kind hebt na te jagen. Ik wil hiermee kinderen stimuleren om hun dromen vast te houden en deze te verwerken in de vorm van knutselwerkjes. Om het cirkeltje mooi rond te maken, vind je in mijn webwinkel natuurlijke producten die bijdragen aan een betere gezondheid en een ontspannen gevoel.

mirjam-de-nijs

Stem op Mirjam de Nijs en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Mirjam of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Jose Moelands
Door

Jose Moelands

op 07 May 2017

Natuurlijk stem ik op Mirjam, zij staat echt voor een gezonde levensstijl!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.