datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Miss Natural voor de Telegraaf VROUW Awards 2013!
03 mei 2013 
2 min. leestijd

Stem op Miss Natural voor de Telegraaf VROUW Awards 2013!

Vol trots laten we je weten dat Miss Natural Lifestyle is genomineerd voor de Telegraaf Vrouw Awards 2013! Op 11 juni 2013 zal de uitreiking plaatsvinden en t/m vrijdag 7 juni mag je je stem uitbrengen.

Het is uiteraard al een hele eer om genomineerd te worden, maar je snapt vast wel dat we deze prijs heel graag in ontvangst willen nemen. Is Miss Natural ook jouw favoriete merk en gun jij ons die award? Breng dan vanaf nu je stem uit!

VROUW magazine

Sinds de lancering van VROUW magazine in 2007 is het merk steeds groter geworden. Niet alleen stijgt het bereik elk jaar weer en is VROUW inmiddels het 2e vrouwenblad van Nederland, maar het magazine is in vijf jaar tijd ook uitgegroeid tot een multimediaal platform met een wekelijks magazine, de pagina’s VROUW in De Telegraaf, de website VROUW.nl, een wekelijkse e-mail nieuwsbrief, social media pagina’s en de VROUW cadeau-app. Ook worden de –binnen no time uitverkochte- VROUW glossy’s vier maal per jaar verslonden door haar lezeressen.
Dat maakt de eer voor Miss Natural Lifestyle natuurlijk des te groter, om genomineerd te zijn voor de Telegraaf VROUW Awards 2013!

Nominatie in de categorie ‘Gezond & Fit’

De VROUW Awards worden dit jaar alweer voor de 5e keer uitgereikt. Een vakjury heeft voor de jubileum editie van de VROUW Awards de genomineerden geselecteerd in 11 verschillende categorieën. Miss Natural Lifestyle is genomineerd in de categorie ‘Gezond & Fit’.  De jury die de nominaties voor deze categorie heeft bestaat uit: journalist Hanna Gillissen, Personal Trainer & TV Host Duco Bauwens en Personal Trainer & Coach Rolien Scheepbouwer.

 

Telegraaf Vrouw AwardStem op Miss Natural voor de VROUW Awards 2013

Het zijn uiteindelijk de lezeressen van VROUW magazine en de bezoekers van VROUW.nl die bepalen wie er met de felbegeerde awards naar huis gaan. Vanaf vrijdag 3 mei kan er gestemd worden via www.vrouwawards.nl. En wij willen die prijs natuurlijk in de wacht slepen.

Breng dus vanaf nu je stem uit en vraag ook je vrienden om te stemmen op Miss Natural Lifestyle. Stuur ze een mailtje, een Facebookbericht of post het op Twitter. Hoe meer stemmen, hoe beter!

Stem hier op Miss Natural Lifestyle voor de VROUW Awards 2013.

Alvast bedankt voor je stem!

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Wellness Line B.V.
Door

Wellness Line B.V.

op 03 May 2013

Gefeliciteerd met de nominatie. Onze stem hebben jullie!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 05 May 2013

Super, dank je wel!

Liz
Door

Liz

op 03 May 2013

Mijn stem hebben jullie zeker! Dus ook meteen even gedaan!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 05 May 2013

Dank je wel Liz!

Nicole Vrehen
Door

Nicole Vrehen

op 06 May 2013

uiteraard gedaan :-))

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 15 May 2013

Bedankt Nicole!

sophie
Door

sophie

op 15 May 2013

gefeliciteerd met je nominatie en heb me je stem gegeven hoor, ga zo door!!!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 15 May 2013

Dank je wel Sophie!

Stefan Hendriks
Door

Stefan Hendriks

op 22 May 2013

Heel veel succes en gewoon binnen halen die 1ste plaats! Grtz Stefan

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 May 2013

Bedankt voor je stem Stefan!

Mayke
Door

Mayke

op 04 Jun 2013

Super cool Stefan,thnxxx heb je Irene ook laten stemmen ;)

Mayke
Door

Mayke

op 30 May 2013

Uiteraard gestemd en gedeeld :)

Monique
Door

Monique

op 31 May 2013

Ik hoop dat jullie winnen

Mayke
Door

Mayke

op 04 Jun 2013

jaaa dat hopen wij ook :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading