arrow_drop_up arrow_drop_down
3 mei 2013 

Stem op Miss Natural voor de Telegraaf VROUW Awards 2013!

Vol trots laten we je weten dat Miss Natural Lifestyle is genomineerd voor de Telegraaf Vrouw Awards 2013! Op 11 juni 2013 zal de uitreiking plaatsvinden en t/m vrijdag 7 juni mag je je stem uitbrengen.

Het is uiteraard al een hele eer om genomineerd te worden, maar je snapt vast wel dat we deze prijs heel graag in ontvangst willen nemen. Is Miss Natural ook jouw favoriete merk en gun jij ons die award? Breng dan vanaf nu je stem uit!

VROUW magazine

Sinds de lancering van VROUW magazine in 2007 is het merk steeds groter geworden. Niet alleen stijgt het bereik elk jaar weer en is VROUW inmiddels het 2e vrouwenblad van Nederland, maar het magazine is in vijf jaar tijd ook uitgegroeid tot een multimediaal platform met een wekelijks magazine, de pagina’s VROUW in De Telegraaf, de website VROUW.nl, een wekelijkse e-mail nieuwsbrief, social media pagina’s en de VROUW cadeau-app. Ook worden de –binnen no time uitverkochte- VROUW glossy’s vier maal per jaar verslonden door haar lezeressen.
Dat maakt de eer voor Miss Natural Lifestyle natuurlijk des te groter, om genomineerd te zijn voor de Telegraaf VROUW Awards 2013!

Nominatie in de categorie ‘Gezond & Fit’

De VROUW Awards worden dit jaar alweer voor de 5e keer uitgereikt. Een vakjury heeft voor de jubileum editie van de VROUW Awards de genomineerden geselecteerd in 11 verschillende categorieën. Miss Natural Lifestyle is genomineerd in de categorie ‘Gezond & Fit’.  De jury die de nominaties voor deze categorie heeft bestaat uit: journalist Hanna Gillissen, Personal Trainer & TV Host Duco Bauwens en Personal Trainer & Coach Rolien Scheepbouwer.

 

Telegraaf Vrouw AwardStem op Miss Natural voor de VROUW Awards 2013

Het zijn uiteindelijk de lezeressen van VROUW magazine en de bezoekers van VROUW.nl die bepalen wie er met de felbegeerde awards naar huis gaan. Vanaf vrijdag 3 mei kan er gestemd worden via www.vrouwawards.nl. En wij willen die prijs natuurlijk in de wacht slepen.

Breng dus vanaf nu je stem uit en vraag ook je vrienden om te stemmen op Miss Natural Lifestyle. Stuur ze een mailtje, een Facebookbericht of post het op Twitter. Hoe meer stemmen, hoe beter!

Stem hier op Miss Natural Lifestyle voor de VROUW Awards 2013.

Alvast bedankt voor je stem!

 

Over de schrijver
Ik ben Aimee Elsendoorn, 19 jaar oud! Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van Mediamanagement MBO niveau 4 op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Voor mijn afstudeerstage reis ik de komende maanden naar Eindhoven af om Miss Natural te assisteren. Ik ben zelf al een klein jaartje erg gezond bezig omdat ik modellen werk wil gaan doen (al 10kg afgevallen door een gezondere levensstijl). Wil hierna graag ook mijn steentje bij dragen binnen de Natural Lifestyle, kijk daarom enorm uit naar de komende maanden bij Miss Natural en natuurlijk mijn nieuwe suikervrije levensstijl!
Wellness Line B.V.
Eva van Zeeland
Liz
Door

Liz

op 3 May 2013

Mijn stem hebben jullie zeker! Dus ook meteen even gedaan!

Eva van Zeeland
Nicole Vrehen
Door

Nicole Vrehen

op 6 May 2013

uiteraard gedaan :-))

Eva van Zeeland
sophie
Door

sophie

op 15 May 2013

gefeliciteerd met je nominatie en heb me je stem gegeven hoor, ga zo door!!!

Eva van Zeeland
Stefan Hendriks
Door

Stefan Hendriks

op 22 May 2013

Heel veel succes en gewoon binnen halen die 1ste plaats! Grtz Stefan

Eva van Zeeland
Mayke
Door

Mayke

op 4 June 2013

Super cool Stefan,thnxxx heb je Irene ook laten stemmen ;)

Mayke
Door

Mayke

op 30 May 2013

Uiteraard gestemd en gedeeld :)

Monique
Mayke
Door

Mayke

op 4 June 2013

jaaa dat hopen wij ook :)

Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.