arrow_drop_up arrow_drop_down
Stem op Vanessa Bos-Steijn voor de Miss Natural cover!
5 mei 2017 

Stem op Vanessa Bos-Steijn voor de Miss Natural cover!

Vanessa Bos-Steijn komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Vanessa én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Vanessa (43) heeft haar baan opgezegd en is zich volledig gaan richten op haar passie.

Jarenlang heb ik gepretendeerd gezond te leven, maar door de hoeveelheid stress lukte dat niet. Ik snaaide gezonde dingen weg, zoals een reep zwarte chocolade of zes dadels tegelijk. Uiteindelijk werd ik steeds zwaarder. In december ben ik een aantal weken ziek geweest en dat heeft mijn ogen geopend: ik had te veel stress in mijn leven. Een fulltime baan, een man die 60 uur in de week werkt, een gezin waar veel tijd en energie heen gaat, een hond en mijn website.

vanessa-bos-steijn

Ik nam ontslag en ging volledig voor mijn passie

Kortom, eindelijk een inzicht dat ik iets moest veranderen. Ik heb mijn baan opgezegd en ik ben mij volledig gaan richten op mijn passie. Vier jaar geleden ben ik gestart met de website goedetengezondleven.nl en daar ben ik nu vanessa-bos-steijnfulltime mee aan de slag. Ik ben graag bezig met voeding, ik knutsel gezonde recepten in elkaar en ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan voor wat beweging. Ik kan eindelijk zeggen dat ik de gezonde leefstijl heb opgepakt die ik pretendeerde te hebben. Ik ben zeven kilo lichter en daar ben ik ontzettend trots op.

Inspireren tot gezonder leven

Met mijn website wil ik mensen inspireren om net als ik gezonder te leven. Met ruim 100.000 bezoekers per maand en 13.500 actieve Facebook fans bereikt mijn website een groot publiek, maar samen met Miss Natural Lifestyle wil ik nog meer mensen inspireren om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Met een gezonde leefstijl word je energiek en een stukje vrolijker en dat willen we natuurlijk allemaal.”

vanessa-bos-steijn

Stem op Vanessa Bos-Steijn en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Vanessa of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
Hallo! Mijn naam is Iris van Heesewijk, 22 jaar en woon in Eindhoven. Ik volg de opleiding Mediavormgever bij de LOI. Hiervoor ben ik nu net een tijdje bezig met mijn stage bij Miss Natural. Dit bevalt me erg goed. Ik heb het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn, en daarnaast heeft voeding mij ook altijd geïnteresseerd. Mijn keuze voor Miss Natural was dan ook snel gemaakt!
Reactie plaatsen

Maak ook de Reis van je Hoofd naar je Hart 💞

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.