datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Vanessa Bos-Steijn voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Vanessa Bos-Steijn voor de Miss Natural cover!

Vanessa Bos-Steijn komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Vanessa én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Vanessa (43) heeft haar baan opgezegd en is zich volledig gaan richten op haar passie.

Jarenlang heb ik gepretendeerd gezond te leven, maar door de hoeveelheid stress lukte dat niet. Ik snaaide gezonde dingen weg, zoals een reep zwarte chocolade of zes dadels tegelijk. Uiteindelijk werd ik steeds zwaarder. In december ben ik een aantal weken ziek geweest en dat heeft mijn ogen geopend: ik had te veel stress in mijn leven. Een fulltime baan, een man die 60 uur in de week werkt, een gezin waar veel tijd en energie heen gaat, een hond en mijn website.

vanessa-bos-steijn

Ik nam ontslag en ging volledig voor mijn passie

Kortom, eindelijk een inzicht dat ik iets moest veranderen. Ik heb mijn baan opgezegd en ik ben mij volledig gaan richten op mijn passie. Vier jaar geleden ben ik gestart met de website goedetengezondleven.nl en daar ben ik nu vanessa-bos-steijnfulltime mee aan de slag. Ik ben graag bezig met voeding, ik knutsel gezonde recepten in elkaar en ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan voor wat beweging. Ik kan eindelijk zeggen dat ik de gezonde leefstijl heb opgepakt die ik pretendeerde te hebben. Ik ben zeven kilo lichter en daar ben ik ontzettend trots op.

Inspireren tot gezonder leven

Met mijn website wil ik mensen inspireren om net als ik gezonder te leven. Met ruim 100.000 bezoekers per maand en 13.500 actieve Facebook fans bereikt mijn website een groot publiek, maar samen met Miss Natural Lifestyle wil ik nog meer mensen inspireren om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Met een gezonde leefstijl word je energiek en een stukje vrolijker en dat willen we natuurlijk allemaal.”

vanessa-bos-steijn

Stem op Vanessa Bos-Steijn en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Vanessa of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading