datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Wieke Pet voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Wieke Pet voor de Miss Natural cover!

Wieke Pet komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Wieke én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Er was eens een heel klein meisje, zij was de jongste van het gezin en had nog twee broers en een zus. Ook had zij een lieve vader en moeder, dus eigenlijk zou het een heel mooi verhaal moeten zijn.
Ware het niet dat dit meisje, we zullen haar Wieke noemen, allergisch was voor wel 36 voedingsmiddelen. Gluten, lactose, suiker, kleurstoffen, smaakstoffen, maar ook zaken zoals spruitjes, thee, fruit en andere redelijk normale voedingsmiddelen verdroeg ze absoluut niet.

wieke-pet
Wieke wist niet beter en maakte er geen punt van. Maar toen ze naar school ging werd het soms wel vervelend. Bijvoorbeeld wanneer er iemand jarig was of sinterklaas kwam op school. Maar ach, dingen zijn zoals ze zijn het is nu eenmaal zo. Er zijn nog veel ergere dingen en Wieke kon tenslotte wel fijn spelen met haar vriendinnetjes.
En zoals in ieder sprookje hebben op het oog nare zaken altijd weer een verrassende wending en heeft dit alles haar nog heel veel goeds gebracht. Tot op een goede dag er een prins in het leven van Wieke en haar familie kwam en op wonderbaarlijke wijze dit probleem wist op te lossen. Wieke kon alles weer eten!
Maar zij en haar moeder hadden inmiddels zoveel geleerd over voeding hierdoor dat zij een heel natuurlijke manier van eten en koken geleerd hadden die ze niet meer kwijt wilden. En dat was het begin van een natuurlijk en fijn leven! Al jong leerde Wieke koken en bakken, natuurlijke voedingsmiddelen gebruiken. Ook ging de interesse verder naar natuurlijke huidverzorging toen ze iets ouder werd.
Gezond leven, bewegen, eten maar ook zelf shampoo en tandpasta en allerhande smeerseltjes maken werden een deel van haar leven.
Wieke ging aan het wildplukken en leerde ook haar vriendinnen wat zij wist. Ze ging samen met haar broer wonen en samen kweken ze eetbare plantjes, groente en kruiden op het balkon en in de vensterbank. Elke dag is ze wel een paar uur in de sportschool te vinden. En haar leven is een sprookje geworden, lang en gelukkig!

Wieke Pet, 19 jaar uit Ter Aar

wieke-pet

Stem op Wieke Pet en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Wieke of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Nynke
Door

Nynke

op 15 May 2017

Wieke 😍😍❤💪

Bas Broekhof
Door

Bas Broekhof

op 15 May 2017

Deze kan je wel winnen 💪🏻

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading