datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Superfoods: Marine Fytoplankton, de vervanger voor visolie
17 november 2012 
2 min. leestijd

Superfoods: Marine Fytoplankton, de vervanger voor visolie

Fytoplankton staat, net als spirulina, aan de basis van de voedselketen en bevat een belangrijke reeks voedingsstoffen als Omega-3 vetzuren (EPA), eiwit, chlorofyl, aminozuren, mineralen, pigmenten, enzymen en sporenelementen.

Fytoplankton voorziet vissen in hun behoefte aan omega-3 vetzuren zoals EPA en DHA en is dus een  belangrijke voedingsbron voor veel zeedieren. Dankzij de hedendaagse photo-bioreactor-technologie is het nu ook direct beschikbaar voor de mens. We slaan hiermee een stap over in de voedselketen en zijn niet meer afhankelijk van het eten van vis of visolie. Zo hoeven vegetariërs of veganisten niets te missen en weten we ook zeker dat het product niet vervuild is.

Vele soorten fytoplankton

Van de meer dan 40.000 soorten fytoplankton zijn er slechts enkelen geschikt voor menselijke consumptie. Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek wordt er één specifieke soort in de technologische geavanceerde  photo-bioreactors gekweekt; de nannochloropsis gaditana. De bio-reactoren bestaan uit een transparant gesloten buizensysteem waarbij de phytoplankton, gebruikmakend van zonlicht en natuurlijke fotosynthese, ongehinderd en zonder concurrentie van andere algen kan uitgroeien tot de biomassa die geoogst en gevriesdroogd wordt.

Uniek en ultragezond

Door de technologie waarmee de fytoplankton wordt gegenereerd is het relatief duurder dan andere algensoorten. In ruil daarvoor heeft fytoplankton een grote hoeveelheid unieke gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het is een zeldzame en volledige voedingsbron en voorziet het lichaam in bijna alle benodigde bouwstoffen voor de productie van nieuwe cellen en de aanmaak van neurotransmitters. Fytoplankton heeft een alkalische pH-waarde en bevordert een goede zuurgraad van het lichaam. Dit is één van de meest kritische factoren voor een goede gezondheid.

Klachten verhelpen

Marine fytoplankton helpt bij veel verschillende problemen.

 • Pijnverlichting
 • Helpt bij het detoxen van je lichaam
 • Helpt bij afvallen, je hunkert minder naar slecht eten
 • Versterkt je geheugen
 • Je voelt je krachtiger en atletischer
 • Reguleert de bloedsuikerspiegel
 • Versnelt het herstel na ziekte
 • Betere sex
 • Sneller herstel van het zenuwgestel
 • Je slaapt beter
 • Meer energie om de dag te beginnen
 • Verbeterde stoelgang en circulatie
 • Verbetert het immuunsysteem
 • Antiviraal, antischimmel en antibacterieel
 • Krachtige anti-inflammatoire en anti-oxidante eigenschappen
 • Verbetert de bloedsomloop en hartfunctie
 • Geeft verlichting bij allergie en astma
 • Geeft direct energie en je voelt je jonger!

Daarnaast helpt Marine Fytoplankton bij een groot aantal ziektes en huidaandoeningen, zoals reumatische artritis, diabetes type 2, auto-immuun ziekten als lupus, eczeem en andere huidaandoeningen, borstkanker, prostaatkanker en andere soorten kanker, hartproblemen, alzheimer en dementie, chronische vermoeidheid, Parkinson, leveraandoeningen en hepatitis, depressies, stemmingswisselingen en gedragsstoornissen, en nog veel meer.

Marine Fytoplankton helpt ook bij het opnemen van Omega-3 in het lichaam, waardoor dit product vele malen sterker is dan visolie of algenolie.

Hoe koop en gebruik je Marine Fytoplankton?

Je koopt het als poeder of in een drankje en er zijn ook capsules verkrijgbaar. Je hebt ook hiervan maar een klein beetje per dag nodig voor een goed resultaat. Dit product is vooral goed te gebruiken in drankjes.

Marine Fytoplankton is volgens de kenners het beste Superfood wat je maar kunt krijgen. Je helpt jezelf dus echt door dit dagelijks in te nemen.

Gebruik jij Marine Fytoplankton en wat vind jij van de effecten?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Olga langemeijer
Door

Olga langemeijer

op 25 Jul 2016

Wij gebruiken Marine Fytoplankton sinds een aantal maanden. 4 capsules per dag. Met als resultaat dat we veel meer energie hebben. Bovendien zijn gewrichtsklachten verdwenen. Belangrijk vinden wij ook, dat oceanen niet meer leeggevist hoeven worden, maar op het land gekweekt wordt. Wij kopen deze alg via website PlantonHolland.nl

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading