10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Teken je toekomst! Ontdekt deze unieke manier van visualiseren
01 maart 2018 
2 min. leestijd

Teken je toekomst! Ontdekt deze unieke manier van visualiseren

Soms loop je even vast, dit kan zijn in je bedrijf als je met een nieuw concept start of dat er bijvoorbeeld nieuwe mensen in je team komen. Dan kun je op een hele makkelijke manier je gewenste Bedrijfstoekomst tekenen. Of je maakt privé een verandering mee zoals bv een scheiding, een ziekte, puberkinderen, een verhuizing naar het buitenland. Je wilt dan duidelijker weten welke route wil ik gaan nemen. Hoe fijn is het als je dit dan uit kan tekenen door letterlijk je nieuwe toekomst uit tekenen.

Teken-je-toekomst-for-business

Teken je toekomst en kom in actie

Als je zelf gaat tekenen wat jij graag zou willen bereiken met de juiste kleuren, dat ga je het ook echt meer beleven en voelen, zodat je ook gaat geloven dat het je het ook echt gaat doen. Met de online cursus Teken de toekomst neemt Chantal Vermeer je niet alleen mee naar die toekomst, maar helpt zij je ook om de actie te zetten om van punt A naar B te komen. Teken de toekomst is ook een geweldige tool voor verschillende coach bv voedingscoaches , door letterlijk de nieuwe gezondere versie van jezelf te tekenen, met alles wat daar bij komt kijken en de duidelijke actie punten, ga je het ook nog meer zien. Je hebt dan een blauwdruk van je leven of business.

Teken-je-toekomst-met-Chantal-Vermeer

De kracht van visualisatie

Teken de toekomst is een tool om je te helpen duidelijkheid, focus en meer fun te krijgen. Visualisatie is daar een erg krachtig voor. Je gaat dan ook echt zien. Je kent allemaal wel een moodboard, Teken je toekomst is nog krachtiger omdat je het zelf tekent, je eigen woorden erbij gebruikt, de kleuren die voor jouw(bedrijf) waarde hebben toevoegt, je het ook daadwerkelijk gaat zien en ervaren.

Maak al je dromen werkelijkheid!

Teken-je-toekomst-Chantal-VermeerChantal Vermeer; “Deze unieke manier van visualiseren is uniek en speciaal door mij gemaakt. Meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer neem ik mee in de Teken je toekomst cursus, zodat het niet alleen bij dromen blijft, maar dat er ook daadwerkelijk ACTIE ontstaat. Zelf heb ik 7 jaar geleden helemaal opnieuw mijn toekomst moeten tekenen, omdat mijn verleden wegviel. Daarop volgende keuzes die ik heb gemaakt, zorgen er nu voor dat ik jou met alle mijn kennis en kunde ongelofelijk goed kan helpen om je 100 % je eigen baas te laten worden van jouw bedrijf en leven”.

€50 korting met Miss Natural

Je kunt nu de cursus Teken je toekomst met €50,- korting aanschaffen met kortingscode: MISSNATURAL

Miss Natural Talk Show

Tijdens de Miss Natural Talk Show zal Eva van Zeeland in gesprek gaan met Chantal Vermeer die Teken je toekomst ontwikkelde. Een interessante live uitzending voor iedereen die weer 100% de baas van zijn eigen leven of bedrijf wilt zijn. Chantal legt uit hoe je weer weet welke kant je op wilt, je eigen keuzes kunt maken en je het grote plaatje weer kunt zien. Je leeft en werkt weer op je eigen voorwaarden. Jouw manier. met meer plezier, vrijheid en focus.

Teken je Toekomst met Chantal Vermeer

Ben jij benieuwd wat Teken de toekomst voor jou kan betekenen? 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.