datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Teken je toekomst! Ontdekt deze unieke manier van visualiseren
01 maart 2018 
2 min. leestijd

Teken je toekomst! Ontdekt deze unieke manier van visualiseren

Soms loop je even vast, dit kan zijn in je bedrijf als je met een nieuw concept start of dat er bijvoorbeeld nieuwe mensen in je team komen. Dan kun je op een hele makkelijke manier je gewenste Bedrijfstoekomst tekenen. Of je maakt privé een verandering mee zoals bv een scheiding, een ziekte, puberkinderen, een verhuizing naar het buitenland. Je wilt dan duidelijker weten welke route wil ik gaan nemen. Hoe fijn is het als je dit dan uit kan tekenen door letterlijk je nieuwe toekomst uit tekenen.

Teken-je-toekomst-for-business

Teken je toekomst en kom in actie

Als je zelf gaat tekenen wat jij graag zou willen bereiken met de juiste kleuren, dat ga je het ook echt meer beleven en voelen, zodat je ook gaat geloven dat het je het ook echt gaat doen. Met de online cursus Teken de toekomst neemt Chantal Vermeer je niet alleen mee naar die toekomst, maar helpt zij je ook om de actie te zetten om van punt A naar B te komen. Teken de toekomst is ook een geweldige tool voor verschillende coach bv voedingscoaches , door letterlijk de nieuwe gezondere versie van jezelf te tekenen, met alles wat daar bij komt kijken en de duidelijke actie punten, ga je het ook nog meer zien. Je hebt dan een blauwdruk van je leven of business.

Teken-je-toekomst-met-Chantal-Vermeer

De kracht van visualisatie

Teken de toekomst is een tool om je te helpen duidelijkheid, focus en meer fun te krijgen. Visualisatie is daar een erg krachtig voor. Je gaat dan ook echt zien. Je kent allemaal wel een moodboard, Teken je toekomst is nog krachtiger omdat je het zelf tekent, je eigen woorden erbij gebruikt, de kleuren die voor jouw(bedrijf) waarde hebben toevoegt, je het ook daadwerkelijk gaat zien en ervaren.

Maak al je dromen werkelijkheid!

Teken-je-toekomst-Chantal-VermeerChantal Vermeer; “Deze unieke manier van visualiseren is uniek en speciaal door mij gemaakt. Meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer neem ik mee in de Teken je toekomst cursus, zodat het niet alleen bij dromen blijft, maar dat er ook daadwerkelijk ACTIE ontstaat. Zelf heb ik 7 jaar geleden helemaal opnieuw mijn toekomst moeten tekenen, omdat mijn verleden wegviel. Daarop volgende keuzes die ik heb gemaakt, zorgen er nu voor dat ik jou met alle mijn kennis en kunde ongelofelijk goed kan helpen om je 100 % je eigen baas te laten worden van jouw bedrijf en leven”.

€50 korting met Miss Natural

Je kunt nu de cursus Teken je toekomst met €50,- korting aanschaffen met kortingscode: MISSNATURAL

Miss Natural Talk Show

Tijdens de Miss Natural Talk Show zal Eva van Zeeland in gesprek gaan met Chantal Vermeer die Teken je toekomst ontwikkelde. Een interessante live uitzending voor iedereen die weer 100% de baas van zijn eigen leven of bedrijf wilt zijn. Chantal legt uit hoe je weer weet welke kant je op wilt, je eigen keuzes kunt maken en je het grote plaatje weer kunt zien. Je leeft en werkt weer op je eigen voorwaarden. Jouw manier. met meer plezier, vrijheid en focus.

Teken je Toekomst met Chantal Vermeer

Ben jij benieuwd wat Teken de toekomst voor jou kan betekenen? 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading