datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Telegraaf VROUW Award voor Care for Women
12 juni 2013 
2 min. leestijd

Telegraaf VROUW Award voor Care for Women

Gisteren was de uitreiking van de Telegraaf VROUW Awards 2013. Zoals je weet was Miss Natural genomineerd in de categorie ‘Gezond & Fit’. Helaas… we mochten deze award gisteravond niet mee naar huis nemen. Volgende keer beter! Een (schrale) troost: we hebben wel verloren van een organisatie waar Miss Natural zelf ook achter staat: Care for Women. Op de foto zie je Eva van Zeeland met de directeur van Care for Women, Catherine van Heest-Martens.

De Telegraaf VROUW Awards

De VROUW Awards werden uitgereikt aan onder andere producten, winkelketens en wellnessresorts welke het leven van vrouwen veraangenamen. Daphne Deckers, vaste columniste van VROUW, was degene die de prijzen uitreikte tijdens een spetterende Award show.

De VROUW Awards werden dit jaar alweer voor de 5e keer uitgereikt. Een vakjury heeft voor de jubileum editie van de VROUW Awards de genomineerden geselecteerd in 11 verschillende categorieën. Miss Natural Lifestyle was genomineerd in de categorie ‘Gezond & Fit’. Helaas kwamen we dit jaar niet verder dan een nominatie. Maar ook dat is natuurlijk al een hele eer!

En de winnaar is… Care for Women

Wie wel de Telegraaf VROUW award heeft gewonnen in de categorie ‘Gezond & Fit’ is Care for Women, een organisatie die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen. In 1997 werd Care for Women opgericht door Catherine van Heest-Martens. Haar moeder kreeg borstkanker en was in de overgang, een zware periode en een lastige combinatie van klachten. Maar de overgang, daar zou zij vanzelf wel doorheen komen. Het tegendeel bleek waar en Catherine ging op zoek naar antwoorden en oplossingen om haar moeder te helpen

Tegenwoordig bestaat Care for Women uit een groot landelijk netwerk van bijna 100 praktijken, waarin Care for Women specialisten vrouwen helpen met hormonale problemen. Zo kun je bij de organisatie terecht met vragen over zwangerschap, de overgang, menstruatie, anticoncetie, etc. Ook startte Catherine het Care for Women Opleidingscentrum, waar professionele zorgverleners zich verder kunnen scholen op het gebied van de gezondheid van de vrouw. Op deze wijze wil Care for Women het uitwisselen van kennis vanuit verschillende specialismen en het multidisciplinair werken bevorderen.

Bedankt voor jullie stem!

Geen Telegraaf VROUW Award dus voor Miss Natural. Maar als we dan toch moesten verliezen, dan toch liever van een organisatie als Care for Women.

Daarbij was het prachtig om te merken hoeveel van jullie ons deze prijs gunden! Zowel op de site als op Twitter en Facebook werden we vanaf de nominatie begin mei bestormd met reacties en berichten van trouwe leden die ons lieten weten hoe blij ze zijn met een site als Miss Natural en dat ze op ons hadden gestemd. Bedankt daarvoor!

Bedankt voor jullie stem!
Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Paul
Door

Paul

op 12 Jun 2013

Jammer voor je Eva, je had hem wat mij betreft verdiend! Mooi sportief stuk heb je ervan gemaakt. Volgende keer beter en voor nu weer knallen met die ballen! ;-)

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 13 Jun 2013

Bedankt Paul, inderdaad jammer... en weer op naar het volgende doel :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading