10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Telegraaf VROUW Award voor Care for Women
12 juni 2013 
2 min. leestijd

Telegraaf VROUW Award voor Care for Women

Gisteren was de uitreiking van de Telegraaf VROUW Awards 2013. Zoals je weet was Miss Natural genomineerd in de categorie ‘Gezond & Fit’. Helaas… we mochten deze award gisteravond niet mee naar huis nemen. Volgende keer beter! Een (schrale) troost: we hebben wel verloren van een organisatie waar Miss Natural zelf ook achter staat: Care for Women. Op de foto zie je Eva van Zeeland met de directeur van Care for Women, Catherine van Heest-Martens.

De Telegraaf VROUW Awards

De VROUW Awards werden uitgereikt aan onder andere producten, winkelketens en wellnessresorts welke het leven van vrouwen veraangenamen. Daphne Deckers, vaste columniste van VROUW, was degene die de prijzen uitreikte tijdens een spetterende Award show.

De VROUW Awards werden dit jaar alweer voor de 5e keer uitgereikt. Een vakjury heeft voor de jubileum editie van de VROUW Awards de genomineerden geselecteerd in 11 verschillende categorieën. Miss Natural Lifestyle was genomineerd in de categorie ‘Gezond & Fit’. Helaas kwamen we dit jaar niet verder dan een nominatie. Maar ook dat is natuurlijk al een hele eer!

En de winnaar is… Care for Women

Wie wel de Telegraaf VROUW award heeft gewonnen in de categorie ‘Gezond & Fit’ is Care for Women, een organisatie die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen. In 1997 werd Care for Women opgericht door Catherine van Heest-Martens. Haar moeder kreeg borstkanker en was in de overgang, een zware periode en een lastige combinatie van klachten. Maar de overgang, daar zou zij vanzelf wel doorheen komen. Het tegendeel bleek waar en Catherine ging op zoek naar antwoorden en oplossingen om haar moeder te helpen

Tegenwoordig bestaat Care for Women uit een groot landelijk netwerk van bijna 100 praktijken, waarin Care for Women specialisten vrouwen helpen met hormonale problemen. Zo kun je bij de organisatie terecht met vragen over zwangerschap, de overgang, menstruatie, anticoncetie, etc. Ook startte Catherine het Care for Women Opleidingscentrum, waar professionele zorgverleners zich verder kunnen scholen op het gebied van de gezondheid van de vrouw. Op deze wijze wil Care for Women het uitwisselen van kennis vanuit verschillende specialismen en het multidisciplinair werken bevorderen.

Bedankt voor jullie stem!

Geen Telegraaf VROUW Award dus voor Miss Natural. Maar als we dan toch moesten verliezen, dan toch liever van een organisatie als Care for Women.

Daarbij was het prachtig om te merken hoeveel van jullie ons deze prijs gunden! Zowel op de site als op Twitter en Facebook werden we vanaf de nominatie begin mei bestormd met reacties en berichten van trouwe leden die ons lieten weten hoe blij ze zijn met een site als Miss Natural en dat ze op ons hadden gestemd. Bedankt daarvoor!

Bedankt voor jullie stem!
Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Paul
Door

Paul

op 12 Jun 2013

Jammer voor je Eva, je had hem wat mij betreft verdiend! Mooi sportief stuk heb je ervan gemaakt. Volgende keer beter en voor nu weer knallen met die ballen! ;-)

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 13 Jun 2013

Bedankt Paul, inderdaad jammer... en weer op naar het volgende doel :)

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.